NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 034
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 337 — Keep pounding
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Keres-Kínál 2020 - Manager játék | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Utolsó keki, akinek veterán DT, LB, vagy S kellene a Superbowl runhoz, olcsóért talál 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Mivel lement a draft megcsináltam a szezon értékelőmet. Mit gondoltok, rakjam be most Lapszemlébe, vagy most még úgyis mindenki a drafton pörög? 😊
tenorx
Szerintem menjen simán lapszemlebe. Kontentbol sose elég.
ljambrik
Kösz, it's up!

Szívesen veszem a kritikákat, észrevételeket.
tenorx
Időnként kicsit kincstárinak vélem az optimizmusodat, de jó lett 😊

több mint 6 éve
tenorx 14 118 — fő libsi
Mivel lement a draft megcsináltam a szezon értékelőmet. Mit gondoltok, rakjam be most Lapszemlébe, vagy most még úgyis mindenki a drafton pörög? 😊
tenorx
ljambrik
Kösz, it's up!

Szívesen veszem a kritikákat, észrevételeket.
több mint 6 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 662
Meddig kell beírni a szerződéseket az újoncoknál?
Göbi
A szabalykonyvben úgy emlékszem 3 nap van.
több mint 6 éve
Göbi Indianapolis Colts 786 — Retired WR
Meddig kell beírni a szerződéseket az újoncoknál?

több mint 6 éve
Jaja, simán mehet

több mint 6 éve
tenorx
több mint 6 éve
tenorx 14 118 — fő libsi
több mint 6 éve
Illetve a második körben nagyobb értéke van egy fél körös stealnek, mint a hetedikben ket körösnek. Érdemes volna összevetni a trade value charttal 😊

több mint 6 éve
tenorx 14 118 — fő libsi
-97
De ebből az utolsót aki -83 Spigo választotta nekem lol
Viszont érdekes, hogy a 3. kör 32-es pickem Terrell Burgess S hiányzik a listából. Ezek szerint nem mindig kelt el vajon?
Csvesz
Itt nyilván az 5. körig bezárólag informatív ez (lehet, hogy inkább 4.), 6-7. körben azért már elég nagy a szórás.
ljambrik
Igen, talán a 4.et mondanám amúgy.
Illetve a szummának nem sok értelme van (bár az egésznek nincs egyelőre 😛 ), de mégis, én inkább átlagot néznék, mert nyilván számít az is, hogy mennyi picked volt.
De persze egyrészt ennél több értelme lesz a rendes drafttal hasonlítani (de még annak se sok), majd 3 év múlva meglátjuk 😀
több mint 6 éve
-97
Viszont érdekes, hogy a 3. kör 32-es pickem Terrell Burgess S hiányzik a listából. Ezek szerint nem mindig kelt el vajon?
Csvesz
Itt nyilván az 5. körig bezárólag informatív ez (lehet, hogy inkább 4.), 6-7. körben azért már elég nagy a szórás.
több mint 6 éve
Spigo New England Patriots 1 241 — Patriots GM
-97
Csvesz
Igen, a 3-ik kör vége valamiért lemaradt. Javítottam
több mint 6 éve
Csvesz Denver Broncos 36 — Lions GM
-97
több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 430 — Chiefs GM
Figyu már, a veteránminimumok változtak?
Van egy csomó játékosom úgy, hogy 600.000 és 685.000 a maradék fizujuk, de már nem ezeket a számokat látom a szabálykönyvben. Gondolok ők voltak a hátsó körösök a kettővel ezelőtti drafton.
Akinek még 685.000 maradt a fizujában azt tudom waivelni, mert vetmin (vagy volt vetmin)?
tenorx
Igen, aranyos lett a vetmin a 70% cap aranyhoz. Ettől meg a régiek waiver.

több mint 6 éve
tenorx 14 118 — fő libsi
Figyu már, a veteránminimumok változtak?
Van egy csomó játékosom úgy, hogy 600.000 és 685.000 a maradék fizujuk, de már nem ezeket a számokat látom a szabálykönyvben. Gondolok ők voltak a hátsó körösök a kettővel ezelőtti drafton.
Akinek még 685.000 maradt a fizujában azt tudom waivelni, mert vetmin (vagy volt vetmin)?
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 279 — NFL bracket champion '26
-106 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 813 — "Montoya por favor!"
Köszi a táblázatot Spigo, érdekes volt, pont ilyet tervezek csinálni majd az IRL drafthoz viszonyítva 😛
Amúgy nekem +97, Kindley (+62) és a random Bryce Perkins (+56) vitt le sokat. Persze ennek annyi összetevője van, meg hogy kinek mi a need IRL meg in game, sok a tényező.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
tenorx 14 118 — fő libsi
Hozzáteszem, ezt megcsinálhatták volna kicsit korábban bazdmeg.
Az én alap rankingom úgy nézett ki, hogy összeszedtem 8 big boardot, ami szimpatikusnak tűnt és nem volt tele faszságokkal, aztán az átlaguk volt az alap rankingom, amit aztán módosítgattam, meg stdev-et nézegettem.
Sok időt elbasztam a big boardok normális formátumra hozásával 😀
tenorx
Ez egy rendkívül helytálló észrevétel.
Ezt azzal kuszobolhetjuk ki, ha jövőre a draft csütörtök előtti szerda éjjel lesz nálunk a draft? Javasolnám.
ljambrik
Sőt akkor már miért ne lehetne 5 órával a draft előtt megcsinálni? Kb pont draft kezdetéte végeznénk is, hosszú éjszaka lenne de hát na 😂😂
Paul43
Sőt, közben. Egyszerre vagy clockon az aktuális csapattal.
több mint 6 éve
Paul43 New England Patriots Indiana Hoosiers 557
Az én alap rankingom úgy nézett ki, hogy összeszedtem 8 big boardot, ami szimpatikusnak tűnt és nem volt tele faszságokkal, aztán az átlaguk volt az alap rankingom, amit aztán módosítgattam, meg stdev-et nézegettem.
tenorx
Ezt azzal kuszobolhetjuk ki, ha jövőre a draft csütörtök előtti szerda éjjel lesz nálunk a draft? Javasolnám.
ljambrik
Sőt akkor már miért ne lehetne 5 órával a draft előtt megcsinálni? Kb pont draft kezdetéte végeznénk is, hosszú éjszaka lenne de hát na 😂😂
több mint 6 éve
tenorx
több mint 6 éve
tenorx 14 118 — fő libsi
több mint 6 éve
Amúgy az Athletic rohadt jó, ez itt a reklám helye 😊

több mint 6 éve
tenorx 14 118 — fő libsi
A The Athletic összeszedte és konszolidált 54 big boardot. Mellé raktam a tegnapi draftot. A DIFF alatt meg lehet nézni, hogy ki-hol draftolt a konszolidált big boardhoz képest. A negatív szám azt jelenti, hogy a big boardhoz képest mennyivel később választott (mondhatjuk stealnek), míg a pozitív szám azt jelzi, hogy mennyivel előbb, mint a big boardon.

docs.google.com/spreadsheets/d/1pVXhMbmRui_x8lsAUbAmRbl6sGuugrZQqa-BMN78vJE/edit?usp=sharing

Nyílván ez semmit sem jelent, csak jó móka 😀
Spigo
Tökéletes offseason content 😊
több mint 6 éve
Spigo New England Patriots 1 241 — Patriots GM
A The Athletic összeszedte és konszolidált 54 big boardot. Mellé raktam a tegnapi draftot. A DIFF alatt meg lehet nézni, hogy ki-hol draftolt a konszolidált big boardhoz képest. A negatív szám azt jelenti, hogy a big boardhoz képest mennyivel később választott (mondhatjuk stealnek), míg a pozitív szám azt jelzi, hogy mennyivel előbb, mint a big boardon.

docs.google.com/spreadsheets/d/1pVXhMbmRui_x8lsAUbAmRbl6sGuugrZQqa-BMN78vJE/edit?usp=sharing

Nyílván ez semmit sem jelent, csak jó móka 😀
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 220 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egyébként most, hogy már lement a draft - csak én féltem egy kicsit Ruggstól?
Derrick Brown helyett nagyon gondolkoztam rajta, pedig úgy mentem neki a draftnak, hogy Ruggst biztosan nem.
Értem, hogy gyors, meg Bama, de engem aggaszt azért, hogy 43 yardot átlagolt, és néha a 4. legjobb elkapónak tűnt a pályán.
Persze mindkettő lehet azért, mert a Bama overloaded tehetséggel, de nem tudom.

Illetve kijött a mockjával Peter King, akinek azért elég jó kapcsolatai vannak, érdekes:
 profootballtalk.nbcsports.com/2020/04/20/nfl-mock-draft-2020-justin-herbert-tua-tagovailoa-fmia-peter-king/

Ez alapján braxa meg Spigo örülhet, mert Jackson meg Pittman első körbe kerül.
tenorx
CJ Henderson 1/9-énél pickjénél kb csak Justin Herbert kiválasztása lenne ott számomra rosszabb. Vagy Diggs érkezése 1/20-on. Bár ahogy hallom úgy zuhan a draft stockja, mint a forint mostanság...