GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
UDFA-t mikor kezdjük?
több mint 12 éve
nalam sehogyse fert vna el 😕
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
vegre 711 csapatot talalt 😊MMMSnézegettem az FA listát, sokkal jobb WR-t nem nagyon találtam 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
vegre 711 csapatot talalt 😊
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
érdekelne mikor száll be Fake is... 😀shawnkaparos labbal v hova ? jah, h a toketlen afc east bandak pattognak vmi leharcolt szarert ... kosz nem.
több mint 12 éve
Davin Joseph, OG 21:29:33-tól elérhető.
több mint 12 éve
fél10ig bünti nektek 😊
több mint 12 éve
vassadi:Őőő izé, egy picit korai lett a Joseph-ajánlat
"Ide is, hátha a másik topikot valaki nem figyeli:
A következő FA körben már nem lesz külön lista; bármely, szabadügynök státuszban lévő játékosra lehet licitálni. Rata listáján megtalálhatók a még elérhető játékosok, a névsor legkésőbb a holnapi nap folyamán aktualizálva lesz. Ha valaki valamilyen hibát vél felfedezni (pl. egy FA-ként feltüntetett játékos nála van), azt jelezze.
Kezdés: Szombat, 20:00
Az esélyegyenlőség jegyében az ezután cutolt játékosokra csak 48 órával a kivágásukat követően lehet licitálni."Klaci79

több mint 12 éve
érdekelne mikor száll be Fake is... 😀
több mint 12 éve
Rookie GM-eknél továbbra is él h a Róziknak láttamozni kell a trade-jüket?empty taxiillene.
több mint 12 éve
Rookie GM-eknél továbbra is él h a Róziknak láttamozni kell a trade-jüket?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
ó királyság, köszi 😊Dexxter TailorDecker is nálad van 5 500 001 / 5 éves szerződéssel, csak Toca nyilván nem írta be a szerződések közé, és ezért nem szerepel a rosteren.vassadi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Dexxter TailorDecker is nálad van 5 500 001 / 5 éves szerződéssel, csak Toca nyilván nem írta be a szerződések közé, és ezért nem szerepel a rosteren.
több mint 12 éve
Azt a rohadt, bria WR-során még mindig nem térek magamhoz. 😀 Cecil Shorts az 5. számú elkapó...
több mint 12 éve
Basszus, ezen a Löfli-szösszeneten szarrá röhögtem magam 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Shit madden...10 OL-t kell rosterre vinni?szabaIgen, méghozzá minimum 4 OT, 4 OG és 2 C.vassadi
több mint 12 éve
10 OL-t kell rosterre vinni?szabaIgen, méghozzá minimum 4 OT, 4 OG és 2 C.
több mint 12 éve
10 OL-t kell rosterre vinni?
több mint 12 éve
capem 100 999 000 lesz idén 😀
több mint 12 éve
Tavaly egy hét volt a határidő, az IRL draft utáni vasárnap 12:00-ig lehetett kiosztani a rookie szerződéseket.Nyilván optimális esetben annyit várnék amennyit csak lehet 😊Döme"A drafton megszerzett játékosokat a megadott határidőig be kell írni a megfelelő topicba, ez jelképezi a szerződés megkötését."1 hét szokott lenni, nem? Mondjuk én már megcsináltam tegnap.iktriad
Mi a megadott határidő? Tudom vak vagyok de nem találom sehol.Döme
Én is úgy vagyok vele, hogy az IRL draftot mindenképpen megvárnám, annak az alakulásától is függ, hogy a rostertöltelékek közül ki megy / ki marad.
több mint 12 éve
Nyilván optimális esetben annyit várnék amennyit csak lehet 😊"A drafton megszerzett játékosokat a megadott határidőig be kell írni a megfelelő topicba, ez jelképezi a szerződés megkötését."1 hét szokott lenni, nem? Mondjuk én már megcsináltam tegnap.iktriad
több mint 12 éve
"A drafton megszerzett játékosokat a megadott határidőig be kell írni a megfelelő topicba, ez jelképezi a szerződés megkötését."1 hét szokott lenni, nem? Mondjuk én már megcsináltam tegnap.
több mint 12 éve
Én ma este tevezem majd beírni remélem még belefér 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
"A drafton megszerzett játékosokat a megadott határidőig be kell írni a megfelelő topicba, ez jelképezi a szerződés megkötését."Mi a megadott határidő? Tudom vak vagyok de nem találom sehol.