GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Győzelem ez örömteli.Unger out 35 hétre, na ez nem.
Sajnos a csoportom ma bucira verte a társaságot így ez a győzelem nem túl értékes.
több mint 13 éve
Manning 469 yard! Luck 436Végre nincs csalás! Uccsó 2:30 percben 3 TD
Mndjuk TyRnél Tyler Hansen is majdnem ennyit nyomott, de kit érdekel.
Charles Clay 2 elkapás, 127 yard, 2 TD. Kérdés van-é?
több mint 13 éve
Jó, hát Waters mondjuk egy hét múlva visszatérhet, az a lényeg 😀LT nélkül mondjuk vacakabb

több mint 13 éve
Édes istenem:Detroit Lions Injury Status Expected Return
Rodger Saffold Torn Ankle Ligament Out 15 Weeks
Evan Mathis Pulled Calf Muscle Out 5 Weeks
Titus Young Knee Tendinitis Probable 3 Weeks
Myron Rolle Strained Quadriceps Muscle Probable 3 Weeks
Brian Waters Strained Quadriceps Muscle Probable 2 Weeks
LaMarr Woodley Sprained Knee Questionable 2 Weeks
Matt Moore Sprained Neck Probable 1 Week
3 kezdő OL....
több mint 13 éve
Hiába na, a futójáték és a futás megállítása a kulcs, Bradyre nincs is szükség 😀Mondjuk csak 3 kezdő dőlt ki, a 49ers viszont parádés támadójátékkal nyert 😀

több mint 13 éve
Könnyed vereség, bár legalább a Saints sisakosok nyertekMondjuk 7 pontos hátrányban öt perccel a vége előtt igen okos dolog nekimenni a 25 yardos fg-nek... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Kiváncsi vagyok, hogy Áronka benne lesz-e, ha nem, akkor kénytelen leszek abajgatni... 😀Mindenesetre köszönet jár mindenkinek a játékba fektetett erőfeszítésekért.
több mint 13 éve
Pár perc és eredmények. Tutibiztosan lesznek még hibák de nem akartam már több napot elbaszni, aki amit lát, legyen szíves a roster abajgatásba írni.3 QB volt 400 yard fölött, még 6 300 fölött úgyhogy kuss 😛
több mint 13 éve
Holnap délután vagy este kezdünk, sorryka.
több mint 13 éve
Sírtok itt a safetyk miatt, de a 2 intet szerző Kurt Coleman túlszar volt mindenkinek 😛Én vittem volna, de még rá sem volt pénzem... 😂
Egyébként nekem is szar a safety sorom, csak 3 kezdő van és csak 3 intet szereztek az első héten 😛fetomy
több mint 13 éve
Sírtok itt a safetyk miatt, de a 2 intet szerző Kurt Coleman túlszar volt mindenkinek 😛Aztán mikor megy az összes IR-re, berakhatod Flynnt, ha már egy rookieval szemben sem tud kezdővé válni Seattleben. 😀
Egyébként nekem is szar a safety sorom, csak 3 kezdő van és csak 3 intet szereztek az első héten 😛fetomy
több mint 13 éve
Sírtok itt a safetyk miatt, de a 2 intet szerző Kurt Coleman túlszar volt mindenkinek 😛 Egyébként nekem is szar a safety sorom, csak 3 kezdő van és csak 3 intet szereztek az első héten 😛
több mint 13 éve
Tebow lesz a legjobb receiwerem....Bőrfiktet meg csak elcserélem már valakiért... Verhetetlen leszek.
több mint 13 éve
Örömmel olvasom hogy kezdünk. Alig várom.Delonso_Kezdenénk, de nálunk sem sikerült megállapodni a zebrákkal, így csúszhat a rajt. Itt nincsenek helyettesek. 😕
Amíg nincs megállapodás, addig félnek játszani Bőrfikt és Tebow ellen.
több mint 13 éve
Örömmel olvasom hogy kezdünk. Alig várom.
több mint 13 éve
Minden valószínűség szerint szerda este/hajnalban indítom a regulart. Ma összedobom a maradék dolgot amennyire időm engedi, elvileg kész leszek, de az MNF-re nem akarok bekavarni. Holnap egész délután Pesten vagyok, kb 11-re érek haza nem biztos hogy első dolgom lesz ezzel foglalkozni, de van rá halvány esély, akkor nyomom kedden. De inkább szerda estére számoljatok. Ja és az se baj, ha PM-ben elkülditek a rosterhibákat, gyűjtögettem amit láttam, de lehet hogy elsiklottam 1-2 dolog fölött.
több mint 13 éve
Akkor én is?Eddig RG III, Dez Bryant, Jeffery, de Bess sem volt rossz.
több mint 13 éve
Valahogy kénytelen leszek a Brady, Welker, Grono, Turner négyessel túlélni a Thomas, Mankins, Wood, Andre Smith fémjelezte fal mögöttSzomorú kilátások

több mint 13 éve
Így elsőre én is elleszek a Gabbert - Stephen Hill - Spiller trióval jövőre, meg Walsh kickerkedésével. 😊
több mint 13 éve
Az első félidőben jók leszünkDobott is gyorsan 2 picket 😀empty taxiKerley eléggé jegelve volt eddig, szóval kezdhettek félni.szabaHát aki a Cassel-Julio-Gonzo triótól nem szarik be a mai nap után, annak tökmindegy :pjjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Casselen bukott meg az egész. 😀Kerley eléggé jegelve volt eddig, szóval kezdhettek félni.szabaHát aki a Cassel-Julio-Gonzo triótól nem szarik be a mai nap után, annak tökmindegy :pjjncaa
több mint 13 éve
Dobott is gyorsan 2 picket 😀Kerley eléggé jegelve volt eddig, szóval kezdhettek félni.szabaHát aki a Cassel-Julio-Gonzo triótól nem szarik be a mai nap után, annak tökmindegy :pjjncaa

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Kerley eléggé jegelve volt eddig, szóval kezdhettek félni.szabaHát aki a Cassel-Julio-Gonzo triótól nem szarik be a mai nap után, annak tökmindegy :p

---
.png)