GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
te tenorx nezzed mar meg h collienak milyen fizetest adtal tavaly. ennek fenyeben h nem az embertol hanem a szerzodesetol akartal szabadulni kb most vagytok egalban 😀
több mint 13 éve
Emlékszem milyen fikázást ment ezután a trade után, hogy lehúztam SchlecketFőleg hogy sérült 😀
Miami Dolphins adja:Erre Collie remekel a TCben, Sharpton meg a kezdőség közelében sincs 😊tenorx
Darryl Sharpton + 2012/5(Miami)
Detroit Lions adja:
Austin Collie
Ha Sharpton legalább 10 meccsen kezd idén, akkor a 2013/5(Lions) a Dolphinsé
ADMINISZTRÁLVAtenorx
több mint 13 éve
Emlékszem milyen fikázást ment ezután a trade után, hogy lehúztam SchlecketÍgy szokott ez menni
Miami Dolphins adja:Erre Collie remekel a TCben, Sharpton meg a kezdőség közelében sincs 😊tenorx
Detroit Lions adja:
Austin Collie
ADMINISZTRÁLVAtenorx

több mint 13 éve
Emlékszem milyen fikázást ment ezután a trade után, hogy lehúztam SchlecketMiami Dolphins adja:Erre Collie remekel a TCben, Sharpton meg a kezdőség közelében sincs 😊
Detroit Lions adja:
Austin Collie
ADMINISZTRÁLVAtenorx
több mint 13 éve
na akkor elvileg minden poszton megvan mindenki, a ratingek újratárgyalására sztem már nincs idő, ha hétvégén mindenki befejezné a sajátját az nagyon jó lenne, mert akkor akár hétfőn indulhatnánk, ezzel kapcsolatban kérdezném:Nem, de mindjárt megteszem, Somosnak írtam, nem válaszolt még, majd holnap felhívom
- Döme vállalja a simmelést?
- Wyatt, már rá tudtál nézni a beállításokra vagy idén is a basic lesz?
- somossal kapcsolatban áll vki? halad vele?kristof

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na akkor elvileg minden poszton megvan mindenki, a ratingek újratárgyalására sztem már nincs idő, ha hétvégén mindenki befejezné a sajátját az nagyon jó lenne, mert akkor akár hétfőn indulhatnánk, ezzel kapcsolatban kérdezném:- Döme vállalja a simmelést?
- Wyatt, már rá tudtál nézni a beállításokra vagy idén is a basic lesz?
- somossal kapcsolatban áll vki? halad vele?
több mint 13 éve
www.profootballfocus.com/blog/2012/02/21/2011-pass-blocking-efficiency-guards-and-centers/És Wood 6? Boooo 😀

több mint 13 éve
Nem sok az ahhoz képest amit megcsináltam csak LB-ből.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ha azon múlik akár ma is. Egyébként holnapra tervezem.Delonso_hát a 7 FB mellé még számolj kb 10 LB-vel, de sztem elég szombatra, addig gondolom úgyse lesz kész somos :\
több mint 13 éve
Ha azon múlik akár ma is. Egyébként holnapra tervezem.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vidi meccs után elkezdem a linebackereket, sztem már csak ők maradtak, azt kérdezném Deltől, hogy a hiányzókkal mikorra tud meglenni? (péntek este?)ill. ha somostól megvannak az overallok azokat is tegyétek már fel vhova, hogy megnézzem ott kik hiányoznak
több mint 13 éve
Még a tavalyi ordítóan fos ratingekkel sem voltak azért olyan elképesztő orbitális faszságok, 1-2 helyen voltak szar dolgok, azok szerintem azért sak javulhatnak belőtt ratingekkel.
több mint 13 éve
Nekem annyi kérdésem lenne csupán, hogyha lemegy a próbasim és orbitális faszságok fognak az eredményeként kijönni, akkor mi a lóf.szt fogunk csinálni? 😀eaglesmcnabbGondolom újralőjük a problémás részeket.
több mint 13 éve
Nekem annyi kérdésem lenne csupán, hogyha lemegy a próbasim és orbitális faszságok fognak az eredményeként kijönni, akkor mi a lóf.szt fogunk csinálni? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Én a szerény vonalat képviselem 😊 Majd az eredmények beszélnek 😀Szóval tavaly még nem sikerült eléggé leamortizálnom? 😀RataxesSzar riposzt, erre minimum annyit kellett volna írnod, hogy a Vikes legalább volt már jó isWyatt
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Szóval tavaly még nem sikerült eléggé leamortizálnom? 😀RataxesSzar riposzt, erre minimum annyit kellett volna írnod, hogy a Vikes legalább volt már jó is

több mint 13 éve
Szóval tavaly még nem sikerült eléggé leamortizálnom? 😀
.png)
több mint 13 éve
Jah, csak eddig jó volt a vikes:x

The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Asszem az utóbbi pár évben (főleg tavaly) már kiderült hogy a PR/ratingek semmit nem számítanak, az NFC főcsoportdöntőjében ígyis-úgyis ki van bérelve egy hely a Vikings-nek 😀
.png)
több mint 13 éve
Nekem a második hely is jó, mivel nem egy főcsoportban vagyunk, az még SB-t ér 😊
több mint 13 éve
Mivel én ratingeltem az O nagy részét, így nyilván a KC a legerősebb. 😊
több mint 13 éve
Amire kíváncsi leszek, most hogy megvannak a ratingek, kik a legerősebb leggyengébb csapatok O és D tekintetében. Nem tökéletes PR hisz csoportonként kéne értékelni, illetve schedulellal együtt, de sokat elmond.
több mint 13 éve
Ja bocs, elfelejtettem mondani, hogy én tegnap este kiegészítettem a listát a hiányzókkal, de a QB-kat nem találtam viszont. Viszont mivel nem vagyok valami nagy guru, és fingom sem volt róla, hogy lehet a meglévő posztok aljára még beilleszteni a hiányzókat, így a legaljára raktam be őket. 😀StezSima excelben lemész a poszt aljára, a sort jelző számra jobb katt, beszúrás, aztán lejjebb tolja a többit, aztán addig, amíg nincs meg (vagy kimásolod az összes alatta lévőt, ctrl x, lemész annyit amennyit kell, és ctrl c)