NCAA csevegő

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Természetesen nem sikerült megegyezni az új playoff formátumról, 2026-ig biztosan nem lesz bővítés. Mindezt azok után, hogy 4 commish tavaly nyáron bejelentette, hogy "már csak formalitás" a 12 csapatos rájátszás részleteinek kidolgozása. College football, én így (nem) szeretlek
— Alföldi-Horváth Róbert (@AlfoldiHorvath) January 10, 2022
Gratulálok az összes idiótának, élükön bill hancockkal, akinek ha csak meglátom az ábrázatát ökölbe rándul a kezem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
A hétfő nem csak a nagydöntő miatt lesz fontos nap a college football világában: végleg eldől, hogy sikerül-e megállapodni a playoff bővítéséről vagy a szerződések 2026-os lejártáig elhalasztják a döntést (az utóbbi szkenárió a sokkal valószínűbb)
— Alföldi-Horváth Róbert (@AlfoldiHorvath) January 9, 2022

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Coach Prime gets another one! 4⭐️ WR Kevin Coleman commits to Jackson State over Florida State, Miami, Oregon and USC! pic.twitter.com/HLvYgB7k4q
— ✯✯✯✯✯🥋 (@FTB_Vids_YT) January 8, 2022
Another ETN coming to NE Florida! #Jaguars RB @swaggy_t1’s younger brother Trevor picks #Gators over Clemson & LSU at @AABonNBC pic.twitter.com/CAYuodaWcG
— Mia O'Brien (@MiaOBrienTV) January 8, 2022
Szerkesztette: iktriad
Tank Bigsby már nem lesz ott, így csak egy fokkal okosabb futót kell betenni a csapatba ehhezKözben Zach Calzada az Auburnbe transferelt a Texas A&M-ből.Vele az Iron Bowlon is nyert volna az Auburn. Na majd jövőre 😉
Az egyetlen QB, akinek irányításával a csapata megverte az Alabamat az elmúlt 2 szezont figyelembe véve.
zacknorb
dancogo

---
Közben Zach Calzada az Auburnbe transferelt a Texas A&M-ből.Vele az Iron Bowlon is nyert volna az Auburn. Na majd jövőre 😉
Az egyetlen QB, akinek irányításával a csapata megverte az Alabamat az elmúlt 2 szezont figyelembe véve.
zacknorb
Poloska vagyok.
Olvastam egy olyan tweetet, hogy nincs értelme a PO bővítésének, mert a Bama idén majdnem kizuhant, és a Georgia se lett volna bent a Top2-ben a régi formátumban. Ha lenne bővítés, pl 6 SEC csapat lenne, és ők püfölnék csak egymást.A Rose Bowl közvetítésben is említettem, hogy érthetetlen, miért akkora probléma egy rematch a playoffban, az nfl nézőket ez valahogy sose zavarta. A bővítésnek már most volt értelme, mert legalább a Cincinnati megmérettethette magát (bcs döntő esetén a Bama Michigan elleni kiütéses győzelmével zárul a szezon, biztos sokkal jobb lett volna), inkább a konfdöntőket kellene eltörölni, azoknak nincs semmi keresnivalójuk a college football rendszerében.
Heisman
A hat SEC csapattal riogatni pedig röhej, mikor másfél évtizede kb ez megy a konferenciában (lassan zárkózik fel a Georgia, ám ők is inkább a gyenge keleti divízió okán):

Az LSU vagy az Auburn egyszeri fellángolása nem épp a kegyetlen dominanciára példa, de elég megnézni a 2021-es non-konf mérkőzések eredményeit is.
Ja és 2 feletti az odds a Tide-ra a nagydöntőn, óriási lehetőség hogy könnyű pénzt keressen az "úgyis a Bama nyer mindig a végén"-t szajkóztató ember (a Georgia 1980 óta nem lett bajnok)

---
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
📺 VIEWERSHIP UPDATE: ESPN's presentation of #CFBPlayoff Semis & New Year's Six 🆙 15% over 2020
— ESPN PR (@ESPNPR) January 4, 2022
🏈 3 most-viewed games of 2021-22 season
🏈 Non-Semifinal NY6 bowls average 10.7M viewers, third-best non-Semifinal NY6 on record
Full details: https://t.co/UB1KrUPdue pic.twitter.com/T1Y5HAceBk
Szerkesztette: r.baggio

---
De várjunk, a legjobb, hogy Caleb csak azt jelentette be, hogy belép a transfer portalba, azt se tette kizárhatóvá, hogy végül mégse megy sehova... majd rá pár órára jött a Gabrieles hír (az új OC-val együtt dolgoztak a UCF-en)Nagyon trefas. Gábriel dillon lelép az ucf-rol, az ucla-hoz commitol. Most, hogy williams elhuzza a csikot, megy is az oklahoma-hoz.Sírok xddd
Ventura
zacknorb
Nagyon kellene már egy commish az FBS-nek is, aki gatyába rázza a dolgokat

---
Nagyon trefas. Gábriel dillon lelép az ucf-rol, az ucla-hoz commitol. Most, hogy williams elhuzza a csikot, megy is az oklahoma-hoz.Sírok xddd
Ventura
Poloska vagyok.
Nagyon trefas. Gábriel dillon lelép az ucf-rol, az ucla-hoz commitol. Most, hogy williams elhuzza a csikot, megy is az oklahoma-hoz.Meg nem erősített report szerint (szoval csak rumor) a georgia lehet. Meghozza a NIL miatt. Anno középiskoláskent eros prediciton volt clemson és a Georgia. Aztán hamarosan kiderul mi is lesz az allomasa.Oklahoma celeb williams enter transfer portál. Sooners-t szetbombaztak szepen.Baaaaaaaaaaz
Ventura
USC, megy edzőbá után?
zacknorb
Egyebkent ez a NIL rendesen oda fog baszni az egesz egyetemi football-nak.
Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
Meg nem erősített report szerint (szoval csak rumor) a georgia lehet. Meghozza a NIL miatt. Anno középiskoláskent eros prediciton volt clemson és a Georgia. Aztán hamarosan kiderul mi is lesz az allomasa.Oklahoma celeb williams enter transfer portál. Sooners-t szetbombaztak szepen.Baaaaaaaaaaz
Ventura
USC, megy edzőbá után?
zacknorb
Egyebkent ez a NIL rendesen oda fog baszni az egesz egyetemi football-nak.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
Oklahoma celeb williams enter transfer portál. Sooners-t szetbombaztak szepen.Baaaaaaaaaaz
Ventura
USC, megy edzőbá után?
Poloska vagyok.
Top 5 pick lehet, jaJaxont megnéztem volna a ‘bama ellen, mennyi jön össze neki ha nem futó védekezik rajta 😕Mindegy kit raktál rá az évben, elég gyakran összejött neki a 100 yard, úgy hogy volt még Wilson meg Olave is. Így hogy jövőre Stroud marad a qb, szerintem elég bika szezont fog tolni, és elég valószínű az első wr lesz akit elvisznek a 2023 as drafton
ZERO_L
kapitnono
Poloska vagyok.
Jaxont megnéztem volna a ‘bama ellen, mennyi jön össze neki ha nem futó védekezik rajta 😕Mindegy kit raktál rá az évben, elég gyakran összejött neki a 100 yard, úgy hogy volt még Wilson meg Olave is. Így hogy jövőre Stroud marad a qb, szerintem elég bika szezont fog tolni, és elég valószínű az első wr lesz akit elvisznek a 2023 as drafton
ZERO_L

Jaxont megnéztem volna a ‘bama ellen, mennyi jön össze neki ha nem futó védekezik rajta 😕lehet akkor is futó védekezett volna rajta, mert a jobb védők figyelmét elvonja az Olave és Wilson duó...
ZERO_L

---
Sugar Bowlon hogy játszott Corral?megsérült az első félidőben
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Poloska vagyok.