NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 4 éve
twitter.com/AlabamaFTBL/status/1276228506893127680?s=19Respect a Bamanak, jo video lett sztem
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
új szponzora van a Belk Bowlnak---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
23 Clemson játékosnak lett pozitív a Covid tesztjebleacherreport.com/articles/2896894-report-23-of-28-clemson-athletics-positive-covid-19-tests-are-football-players
több mint 4 éve
vagy...Sejtem a választ, de megkérdezem a hozzá értőket. Tegyük fel egy játékos jelentkezik a draftra 3 év után, kiválasztják vagy nem, és meggondolja magát hogy vissza megy mégiscsak az egyetemre utolsó évére, ilyen előfordulhat?Visszamehet, ha mást sportol amerikai foci helyett...
RA7RA7
empty taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
rettentő tragikusan indul a június a cfb szempontjából: hétfőn elhunyt az Auburn pályájának névadója, Pat Dye (négyszeres SEC-bajnok - 1983, 1987, 1988, 1989), ma pedig a Pittsburgh és a Tennessee legendás főedzője, Johnny Majors (a Pitt-tel országos bajnok 1976-ban, Vols-szal 3x SEC-győztes - 1985, 1989, 1990)www.youtube.com/watch?v=OvfMTNO2Pj0
www.youtube.com/watch?v=Wfz4xxCfgw4
---
több mint 4 éve
Most is van jegyed. 😉A szezon sorsa továbbra is kérdéses, de az már biztos, hogy a Dublinba tervezett Navy vs Notre Dame-et a tengerészek hazai pályáján rendezik meg, így sajnos az első európai ESPN College GameDay-re is várni kellnoooooo, pedig volt jegyem is rá 😕
r.baggio
Löfli
több mint 4 éve
A szezon sorsa továbbra is kérdéses, de az már biztos, hogy a Dublinba tervezett Navy vs Notre Dame-et a tengerészek hazai pályáján rendezik meg, így sajnos az első európai ESPN College GameDay-re is várni kellnoooooo, pedig volt jegyem is rá 😕
r.baggio
több mint 4 éve
A szezon sorsa továbbra is kérdéses, de az már biztos, hogy a Dublinba tervezett Navy vs Notre Dame-et a tengerészek hazai pályáján rendezik meg, így sajnos az első európai ESPN College GameDay-re is várni kell
---
több mint 4 éve
RA7RA7
74
Minden attól függ mennyire jó benne, ha 20 évesen se vagy kiemelkedő akkor is 6.körben draftolnak, ha 25 évesen se akkor meg UDFA leszel, az meg már mindegy lényegében.Nyilván számít, de Hayden Hurst is 25 évesen lett 1. körös, pedig nem premier poszton footballozik.Nem is azt mondtam hogy nem kivitelezhető, csak mondjuk 20 évesen visszamegy az egyetemre és lehúz újabb 3-4 évet egyre idősebb lesz. Baseballba talán kevésbé számít a kor de fordítva már nem biztos hogy jó draft helyen menne ki egy 24-25 éves futó.Btw rengeteg olyan NFL player van, akit draftoltak az MLB-ben is: Tom Brady, Russell Wilson, Golden Tate, Shaq Thompson, Jameis Winston, Pat Mahomes, Kyler Murray,...Újabb 4 év.. Nagyon nagyot kell mutatni a másik sportban ha nem akar draftolatlan maradni.A focis karrier elvileg nem számít bele ha más sportban kap egyetemi ösztöndíjat, újraindul a 4 év (legalábbis ha másik egyetemre iratkozik be, biztosan).Csak 1 év alatt nagy sikereket nem érsz el más sportban..Sejtem a választ, de megkérdezem a hozzá értőket. Tegyük fel egy játékos jelentkezik a draftra 3 év után, kiválasztják vagy nem, és meggondolja magát hogy vissza megy mégiscsak az egyetemre utolsó évére, ilyen előfordulhat?Visszamehet, ha mást sportol amerikai foci helyett...
RA7RA7
empty taxi
RA7RA7
empty taxi
RA7RA7
empty taxi
RA7RA7
empty taxi
több mint 4 éve
Nyilván számít, de Hayden Hurst is 25 évesen lett 1. körös, pedig nem premier poszton footballozik.Nem is azt mondtam hogy nem kivitelezhető, csak mondjuk 20 évesen visszamegy az egyetemre és lehúz újabb 3-4 évet egyre idősebb lesz. Baseballba talán kevésbé számít a kor de fordítva már nem biztos hogy jó draft helyen menne ki egy 24-25 éves futó.Btw rengeteg olyan NFL player van, akit draftoltak az MLB-ben is: Tom Brady, Russell Wilson, Golden Tate, Shaq Thompson, Jameis Winston, Pat Mahomes, Kyler Murray,...Újabb 4 év.. Nagyon nagyot kell mutatni a másik sportban ha nem akar draftolatlan maradni.A focis karrier elvileg nem számít bele ha más sportban kap egyetemi ösztöndíjat, újraindul a 4 év (legalábbis ha másik egyetemre iratkozik be, biztosan).Csak 1 év alatt nagy sikereket nem érsz el más sportban..Sejtem a választ, de megkérdezem a hozzá értőket. Tegyük fel egy játékos jelentkezik a draftra 3 év után, kiválasztják vagy nem, és meggondolja magát hogy vissza megy mégiscsak az egyetemre utolsó évére, ilyen előfordulhat?Visszamehet, ha mást sportol amerikai foci helyett...
RA7RA7
empty taxi
RA7RA7
empty taxi
RA7RA7
empty taxi
RA7RA7
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
RA7RA7
74
Nem is azt mondtam hogy nem kivitelezhető, csak mondjuk 20 évesen visszamegy az egyetemre és lehúz újabb 3-4 évet egyre idősebb lesz. Baseballba talán kevésbé számít a kor de fordítva már nem biztos hogy jó draft helyen menne ki egy 24-25 éves futó.Btw rengeteg olyan NFL player van, akit draftoltak az MLB-ben is: Tom Brady, Russell Wilson, Golden Tate, Shaq Thompson, Jameis Winston, Pat Mahomes, Kyler Murray,...Újabb 4 év.. Nagyon nagyot kell mutatni a másik sportban ha nem akar draftolatlan maradni.A focis karrier elvileg nem számít bele ha más sportban kap egyetemi ösztöndíjat, újraindul a 4 év (legalábbis ha másik egyetemre iratkozik be, biztosan).Csak 1 év alatt nagy sikereket nem érsz el más sportban..Sejtem a választ, de megkérdezem a hozzá értőket. Tegyük fel egy játékos jelentkezik a draftra 3 év után, kiválasztják vagy nem, és meggondolja magát hogy vissza megy mégiscsak az egyetemre utolsó évére, ilyen előfordulhat?Visszamehet, ha mást sportol amerikai foci helyett...
RA7RA7
empty taxi
RA7RA7
empty taxi
RA7RA7
empty taxi
több mint 4 éve
Btw rengeteg olyan NFL player van, akit draftoltak az MLB-ben is: Tom Brady, Russell Wilson, Golden Tate, Shaq Thompson, Jameis Winston, Pat Mahomes, Kyler Murray,...Újabb 4 év.. Nagyon nagyot kell mutatni a másik sportban ha nem akar draftolatlan maradni.A focis karrier elvileg nem számít bele ha más sportban kap egyetemi ösztöndíjat, újraindul a 4 év (legalábbis ha másik egyetemre iratkozik be, biztosan).Csak 1 év alatt nagy sikereket nem érsz el más sportban..Sejtem a választ, de megkérdezem a hozzá értőket. Tegyük fel egy játékos jelentkezik a draftra 3 év után, kiválasztják vagy nem, és meggondolja magát hogy vissza megy mégiscsak az egyetemre utolsó évére, ilyen előfordulhat?Visszamehet, ha mást sportol amerikai foci helyett...
RA7RA7
empty taxi
RA7RA7
empty taxi
RA7RA7
Madden hates me.
több mint 4 éve
RA7RA7
74
Újabb 4 év.. Nagyon nagyot kell mutatni a másik sportban ha nem akar draftolatlan maradni.A focis karrier elvileg nem számít bele ha más sportban kap egyetemi ösztöndíjat, újraindul a 4 év (legalábbis ha másik egyetemre iratkozik be, biztosan).Csak 1 év alatt nagy sikereket nem érsz el más sportban..Sejtem a választ, de megkérdezem a hozzá értőket. Tegyük fel egy játékos jelentkezik a draftra 3 év után, kiválasztják vagy nem, és meggondolja magát hogy vissza megy mégiscsak az egyetemre utolsó évére, ilyen előfordulhat?Visszamehet, ha mást sportol amerikai foci helyett...
RA7RA7
empty taxi
RA7RA7
empty taxi
több mint 4 éve
A focis karrier elvileg nem számít bele ha más sportban kap egyetemi ösztöndíjat, újraindul a 4 év (legalábbis ha másik egyetemre iratkozik be, biztosan).Csak 1 év alatt nagy sikereket nem érsz el más sportban..Sejtem a választ, de megkérdezem a hozzá értőket. Tegyük fel egy játékos jelentkezik a draftra 3 év után, kiválasztják vagy nem, és meggondolja magát hogy vissza megy mégiscsak az egyetemre utolsó évére, ilyen előfordulhat?Visszamehet, ha mást sportol amerikai foci helyett...
RA7RA7
empty taxi
RA7RA7
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 4 éve
RA7RA7
74
Csak 1 év alatt nagy sikereket nem érsz el más sportban..Sejtem a választ, de megkérdezem a hozzá értőket. Tegyük fel egy játékos jelentkezik a draftra 3 év után, kiválasztják vagy nem, és meggondolja magát hogy vissza megy mégiscsak az egyetemre utolsó évére, ilyen előfordulhat?Visszamehet, ha mást sportol amerikai foci helyett...
RA7RA7
empty taxi
több mint 4 éve
Ha nem lesz szezon attól függetlenül Trevorék jöhetnek a draftra/lesz draft?Elvileg szabály szerint 3 egyetemi idény kell hozzá.
steelwolf
Ha elmarad a college szezon elvileg Fields és Lawrence sem draft eligible.
Persze ilyen vis maiornál lehet h lesz vmi kivételes szabály.
Madden hates me.
több mint 4 éve
Ha nem lesz szezon attól függetlenül Trevorék jöhetnek a draftra/lesz draft?
több mint 4 éve
Sejtem a választ, de megkérdezem a hozzá értőket. Tegyük fel egy játékos jelentkezik a draftra 3 év után, kiválasztják vagy nem, és meggondolja magát hogy vissza megy mégiscsak az egyetemre utolsó évére, ilyen előfordulhat?Visszamehet, ha mást sportol amerikai foci helyett...
RA7RA7
Madden hates me.
több mint 4 éve
RA7RA7
74
Sejtem a választ, de megkérdezem a hozzá értőket. Tegyük fel egy játékos jelentkezik a draftra 3 év után, kiválasztják vagy nem, és meggondolja magát hogy vissza megy mégiscsak az egyetemre utolsó évére, ilyen előfordulhat?
több mint 4 éve
igen, de ahhoz engedély kell az NCAA-től tudtommalEgy redshirted sophomore pl. 3 évet töltött college-ban, egy redshirted senior 5-öt.van aki maradhat a 6. évre is. most pl. Rodney Smith a Minnesotából volt ilyen.
empty taxi
d3Y
Madden hates me.
több mint 4 éve
deyell
11 702
Egy redshirted sophomore pl. 3 évet töltött college-ban, egy redshirted senior 5-öt.van aki maradhat a 6. évre is. most pl. Rodney Smith a Minnesotából volt ilyen.
empty taxi
choose life
több mint 4 éve
blackswan07
45
Egy redshirted sophomore pl. 3 évet töltött college-ban, egy redshirted senior 5-öt.Akkor a freshman, sophomore, junior, senior-1 redshirt ha valaki oda jut. Értem már, köszi. 😊
empty taxi
több mint 4 éve
Egy redshirted sophomore pl. 3 évet töltött college-ban, egy redshirted senior 5-öt.
Madden hates me.
több mint 4 éve
blackswan07
45
Ezzel a redshirt dologgal kapcsolatban lenne kérdésem.Tegyük fel első év pipa mint freshman, 2. évben redshirt, jön ugye a 3. év akkor az lesz sophomore éve, ugye? és akkor vagy 3. sophomore év vagy 4. junior év után megy a draftra?
vagy a 2. verzió: 1 év freshman, 2.év redshirt és 3. év junior így is hogy előző RS volt?
Ha redshirt akkor 1 évet tolódik lényegében, nem?
több mint 4 éve
Kampman
28 323
Az SEC egyedül is készen áll a szezonra!Végre lehet 4 SEC csapat a playoffban!
sports.yahoo.com/video/could-sec-alone-shake-college-220657829.html