NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Burrow sokat nőtt a szememben szombaton! Számomra, aki ilyen kiélezett meccsen idegenben, ilyen teljesítményt tud domborítani, azt többet ér, mint bármi más. Kár, hogy nem fog lecsúszni a Pats-ig 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
kérem a lájkokat Lovie Smith szakállára, P.J. Fleck nyakkendőjére és Ed Orgeron öblös hangjárafuzovelkifele.com/2019/11/collegefootball_11het/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
mesés! minnesota! az iowa state-nek is vernie kellett volna az oklahoma-t...
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=BRchZ0OggPM
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Azóta már cáfolták is a hírt
---
több mint 5 éve
Ezt a kisérletet megnézném. twitter.com/SportsbyBrooks/status/1192802748908990464
És amilyen helyzetben van az FSU, lejjebb már nem nagyon tudnak esni.
több mint 5 éve
Játszikfuzovelkifele.com/2019/11/lsu-tigers-alabama-crimson-tide-a-beharangozo/
---
több mint 5 éve
Tua holnap játszik?
több mint 5 éve
Na fasza, az NCAA határozatlan időre eltiltotta Chase Youngot, mondvacsinált okok miatt. Ennyire szúrta a szemüket, hogy idén nem a Bama-Clemson áll az első két helyen?twitter.com/youngchase907/status/1192819091993702400/photo/1
több mint 5 éve
ha már ennyire szereti Jeffersont a pff, aki ezt a részt kicsit átírtam az előzetesbenszombat 21:30!+
fuzovelkifele.com/2019/11/lsu-tigers-alabama-crimson-tide-a-beharangozo/
r.baggio
www.pff.com/news/college-pff-rankings-the-top-25-players-in-the-lsu-alabama-matchup
braxa88
a bama nickel Shyheim Carter (a rangsorban 22.) és az lsu slot cb Kary Vincent teljesítménye lehet a döntő
---
több mint 5 éve
braxa88
12 534
szombat 21:30!+
fuzovelkifele.com/2019/11/lsu-tigers-alabama-crimson-tide-a-beharangozo/
r.baggio
www.pff.com/news/college-pff-rankings-the-top-25-players-in-the-lsu-alabama-matchup
több mint 5 éve
szombat 21:30!fuzovelkifele.com/2019/11/lsu-tigers-alabama-crimson-tide-a-beharangozo/
---
több mint 5 éve
twitter.com/roberthorvath24/status/1192074118407098371
---
több mint 5 éve
Igen, mondjuk így jogos, tényleg, az eddigieket nézve.Dehogyisnem, a jelenlegi forma alapján mindenképpen. A PSU nak 2 top 25 elleni győzelme van a Clemsonnak 0 ez azért döntő faktor lehet akár. Meg oké hogy veretlen a Clemson de korántsem olyan magabiztosan nyernek mint mondjuk a PSU.Háát, ha nem is lázadás nálam, de a PSU-t azért nem raktam volna talán eléjük most.bowl.hu/ncaa-rangsorLátom az internet népe eléggé lázad, hogy nincs top 4 ben a Clemson.
r.baggio
Mondjuk szerintem ez a rangsor jelenleg reális,aztán úgyis játszik egymás ellen az LSU Alabama, meg az OSU Penn State, és ez úgyis változni fog
kapitnono
zavi27
Pl a North Carolina ellen majdnem vereség lett a vége, és ők sem rangsoroltak.
kapitnono
több mint 5 éve
Dehogyisnem, a jelenlegi forma alapján mindenképpen. A PSU nak 2 top 25 elleni győzelme van a Clemsonnak 0 ez azért döntő faktor lehet akár. Meg oké hogy veretlen a Clemson de korántsem olyan magabiztosan nyernek mint mondjuk a PSU.Háát, ha nem is lázadás nálam, de a PSU-t azért nem raktam volna talán eléjük most.bowl.hu/ncaa-rangsorLátom az internet népe eléggé lázad, hogy nincs top 4 ben a Clemson.
r.baggio
Mondjuk szerintem ez a rangsor jelenleg reális,aztán úgyis játszik egymás ellen az LSU Alabama, meg az OSU Penn State, és ez úgyis változni fog
kapitnono
zavi27
Pl a North Carolina ellen majdnem vereség lett a vége, és ők sem rangsoroltak.
több mint 5 éve
Háát, ha nem is lázadás nálam, de a PSU-t azért nem raktam volna talán eléjük most.bowl.hu/ncaa-rangsorLátom az internet népe eléggé lázad, hogy nincs top 4 ben a Clemson.
r.baggio
kapitnono
több mint 5 éve
bowl.hu/ncaa-rangsorLátom az internet népe eléggé lázad, hogy nincs top 4 ben a Clemson.
r.baggio
több mint 5 éve
---
több mint 5 éve
The 150 greatest games in college football's 150-year historyma este jön a committee első top25-ös listája!
---
több mint 5 éve
Nagyon tetszik a jàtéka!Jaime Newman megy a draftra?junior még csak, egyelőre nincs felhájpolva, pedig lassan megérdemelné
steelwolf
a Wake Forest elkapói is szépen felkerülnek majd a draft boardokra
r.baggio
Akkor még van ideje fejlődni!
Köszi a választ!
több mint 5 éve
Jaime Newman megy a draftra?junior még csak, egyelőre nincs felhájpolva, pedig lassan megérdemelné
steelwolf
a Wake Forest elkapói is szépen felkerülnek majd a draft boardokra
---
több mint 5 éve
Jaime Newman megy a draftra?
több mint 5 éve
Ez történt a hétvégénfuzovelkifele.com/2019/10/college-football-a-9-het/
---
több mint 5 éve
ACC, az NFL kicsiben 😊twitter.com/ACCFootball/status/1188481899594952710
---