NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
170
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
80
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
70
15
22:25
NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 6 éve
Godfather
177
no commentremelem ezentul mi is FCS csapatokkal jatszunk az Oklahoma helyett...
O-H-I-O
több mint 6 éve
Wisconsin vs Miami az Orange Bowl
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
1. Clemson Tigers (ACC)2. Oklahoma Sooners (Big 12)
3. Georgia Bulldogs (SEC)
4. Alabama Crimson Tide (SEC)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
EZAZ #4 Alabama!
több mint 6 éve
Georgia #3, na jöhet a lényeg.
több mint 6 éve
Oklahoma #2, still nincs meglepi 😀
több mint 6 éve
Na Clemson #1, nincs meglepetés 😀
több mint 6 éve
Köszi, hát én azért bízok benne. Fairebb lenne a dolog.baggio, te mennyi esélyt látsz arra, hogy a 4 fős playoffból 8 (vagy 6) legyen esetleg a közeljövőben?ahogy az LSU-Bama nagydöntő nagy lépés volt a rájátszáshoz, úgy most a Bama esetleges bejutása döntő lehet a bővítéshez
Nyilván már ez is nagy lépés volt.
tenorx
amúgy nem sokat, ahhoz el kellene törölni a konfdöntőket
baggio
több mint 6 éve
baggio, te mennyi esélyt látsz arra, hogy a 4 fős playoffból 8 (vagy 6) legyen esetleg a közeljövőben?ahogy az LSU-Bama nagydöntő nagy lépés volt a rájátszáshoz, úgy most a Bama esetleges bejutása döntő lehet a bővítéshez
Nyilván már ez is nagy lépés volt.
tenorx
amúgy nem sokat, ahhoz el kellene törölni a konfdöntőket
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
baggio, te mennyi esélyt látsz arra, hogy a 4 fős playoffból 8 (vagy 6) legyen esetleg a közeljövőben?Nyilván már ez is nagy lépés volt.
több mint 6 éve
Végül Citrus bowl lett belőle. A tavalyi 3-9 után nagyon örülök ennek is. Go Spartans 😊
" class="embed">
több mint 6 éve
Mit gondoltok, OSU vagy Bama megy a playoff-ba?igazából egyik se érdemelné meg, de vélhetően tényleg az OSU lesz, pedig a Big Ten döntő után már én is inkább azt írtam, hogy a Bamát több értelme lenne betenni
Én nyilván a Bamát szeretném (és szerintem ők is érdemelnék meg, csak kurva rosszkor jött ez a Loss), de szerintem OSU lesz conference championként.
tenorx
---
több mint 6 éve
Mit gondoltok, OSU vagy Bama megy a playoff-ba?Én nyilván a Bamát szeretném (és szerintem ők is érdemelnék meg, csak kurva rosszkor jött ez a Loss), de szerintem OSU lesz conference championként.
több mint 6 éve
twitter.com/roberthorvath24/status/937350167711363073alant az összes meccs, ahogy biztos egy adott meghívó, beleszerkesztem majd a kommentbe
ROSE BOWL: #2 Oklahoma Sooners vs #3 Georgia Bulldogs
ALLSTATE SUGAR BOWL: #1 Clemson Tigers vs #4 Alabama Crimson Tide
PLAYSTATION FIESTA BOWL: Washington vs Penn State
CAPITAL ONE ORANGE BOWL: Wisconsin vs Miami
CHICK-FIL-A PEACH BOWL: Auburn vs UCF
GOODYEAR COTTON BOWL CLASSIC: USC vs Ohio State
NEW ORLEANS BOWL: Troy vs North Texas
CURE BOWL: Western Kentucky vs Georgia State
LAS VEGAS BOWL: Boise State vs Oregon
NEW MEXICO BOWL: Marshall vs Colorado State
CAMELLIA BOWL: Arkansas State vs Middle Tennessee
BOCA RATON BOWL: FAU vs Akron
FRISCO BOWL: SMU vs Louisiana Tech
GASPARILLA BOWL: FIU vs Temple
BAHAMAS BOWL: Ohio vs UAB
FAMOUS IDAHO POTATO BOWL: Central Michigan vs Wyoming
BIRMINGHAM BOWL: USF vs Texas Tech
ARMED FORCES BOWL: Army vs San Diego State
DOLLAR GENERAL BOWL: Toledo vs Appalachian State
HAWAI'I BOWL: Fresno State vs Houston
HEART OF DALLAS BOWL: West Virginia vs Utah
QUICK LANE BOWL: Duke vs Northern Illinois
CACTUS BOWL: UCLA vs Kansas State
INDEPENDENCE BOWL: Florida State vs Southern Miss
PINSTRIPE BOWL: Boston College vs Iowa
FOSTER FARMS BOWL: Arizona vs Purdue
TEXAS BOWL: Texas vs Missouri
MILITARY BOWL: Virginia vs Navy
CAMPING WORLD BOWL: Virginia Tech vs Oklahoma State
HOLIDAY BOWL: Michigan State vs Washington State
ALAMO BOWL: TCU vs Stanford
BELK BOWL: Wake Forest vs Texas A&M
SUN BOWL: Arizona State vs NC State
MUSIC CITY BOWL: Northwestern vs Kentucky
ARIZONA BOWL: New Mexico State vs Utah State
TAXSLAYER BOWL: Louisville vs Mississippi State
LIBERTY BOWL: Memphis vs Iowa State
OUTBACK BOWL: Michigan vs South Carolina
CITRUS BOWL: LSU vs Notre Dame
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 6 éve
18 óra után, sok dominó múlik a Bama vs Ohio State döntésen, illetve az access bowloknál is kérdés, hogy a Washington vagy a TCU vagy a Miami befér-e, ezért nem igazán szivárgott ki eddig semmi más
---
több mint 6 éve
mikortól derülnek ki melyik csapatok melyik bowlonkon játszanak majd ? Mikorra lesz végleges ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
---
több mint 6 éve
Jimbo bá bazz, miért mentél el...:S Szomorú vagyok, a kedvenc edzőm az egyik kedvenc csapatomtól mentel 😕 Az FSU-nak nem jósolok sok jót így sajnos, bár nagy kérdés, ki jön a helyére. Minden esetre a program így már nem lesz ugyanaz.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
jimbo fisher a texas a&m-be. a longhorns-nak gatya? herman nem tudta fixálni a támadójátékot (oké, kismilló sérült, köztük már az OL cseréjének cseréje játszott), és a DC todd orlando neve is kapós lett, hogy összerántotta a védelmet, kik az utolsókig meccseben tartották a csapatot (a támadó oldal bukdácsolása ellenére). ha nem sikerül megtartani még egyel több döfés a csapatba
több mint 6 éve
---
több mint 6 éve
oké az idei már most minden idők legbetegebb edzőkeringője, és még hol a vége... 😀Én kedvelem ezt a figurát, szóval lehet, hogy jövőre előre a ASU! 😀 Amúgy igen, ez idén elég ütemesre sikeredett edzőkeringőnek indul 😀
twitter.com/Bowlhu/status/936027421291286529
baggio
több mint 6 éve
mivel Leach Vols-os kinevezését az utolsó pillanatban szabotálták az AD kirúgásával, egyre esélyesebb, hogy végül ott köt ki... 😊 de az arkansasi edzőkeresés is megér egy misét, két külön csoport keres HC-t a csapat élére, bár AD-t legalább már közmegegyezésesen találtakNa és mi a helyzet a Razorbacksel? Kicsit leültek a pletykák ott. Csak nem Rhodes lesz végül kinevezve?oké az idei már most minden idők legbetegebb edzőkeringője, és még hol a vége... 😀mai valószínű események: Mike Leach, a "kalóz" az SEC-be mehet, mint Vols HC, Jimbo Fisher pedig 1977 óta az első korábbi bajnok edző lehet, aki csapatát elhagyja közvetlenül egy másik power5 egyetemért (Johnny Majors volt az utolsó)
baggio
ilyenkor sajnálom igazán, hogy oly kevesen követik az ncaa-s történéseket, mert az elmúlt 2 hét tényleg semmi máshoz nem fogható hírcunamit hozott megannyi hihetetlen storyline-nal
baggio
Shawn84
update: JIMBO AZ AGGIES-NÉL!
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 6 éve
Shawn84
8 527
Na és mi a helyzet a Razorbacksel? Kicsit leültek a pletykák ott. Csak nem Rhodes lesz végül kinevezve?oké az idei már most minden idők legbetegebb edzőkeringője, és még hol a vége... 😀mai valószínű események: Mike Leach, a "kalóz" az SEC-be mehet, mint Vols HC, Jimbo Fisher pedig 1977 óta az első korábbi bajnok edző lehet, aki csapatát elhagyja közvetlenül egy másik power5 egyetemért (Johnny Majors volt az utolsó)
baggio
ilyenkor sajnálom igazán, hogy oly kevesen követik az ncaa-s történéseket, mert az elmúlt 2 hét tényleg semmi máshoz nem fogható hírcunamit hozott megannyi hihetetlen storyline-nal
baggio