NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA csevegő

35 feliratkozó

26 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 552 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Week 4 totó:
 forms.gle/wKcG6FwyNg2n2ceF9

Week 3 eredmények:
 docs.google.com/spreadsheets/d/16DBwIkgq8Y3Eqj0H87hbNgLb3PNl1dUPLXXfYMp4KIM/edit?usp=drivesdk

Totó éves állása:
 docs.google.com/spreadsheets/d/1u9pOLEB58dcuxRDtEQYYrQWZJnLi-NSiF7cmgHGKV58/edit?usp=sharing

Tippjáték eredményei:
 docs.google.com/spreadsheets/d/1vzWlz1p63G7nYJ66zc7o0v7sJwJxtQWCXkuw5Alb2qc/edit?usp=sharing

Szerkesztette: zacknorb
több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 552 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Közben Zach Calzada az Auburnbe transferelt a Texas A&M-ből.
Az egyetlen QB, akinek irányításával a csapata megverte az Alabamat az elmúlt 2 szezont figyelembe véve.
több mint 4 éve
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/626818231_18338225998215592_6875138194926948496_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=108&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=4sdNRpg8sfEQ7kNvwECw0GP&_nc_oc=AdqDxfvSxKj9RM5qq04O9koEKeSEbOQcbJ-cU9zJ7hIfNQYDPZB92sY3Nu5kCyADjIY&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=HoPysTimS8aI24s2DWdTEg&_nc_ss=7b60f&oh=00_AQJna5fc_Y87rb-JwPX7kNcAsndAAkYc89vbuI-DUNWG6w&oe=6ABBAD6A
CFB on FOX on Instagram: "These teams get W's season after season 🙌 Which of these streaks will end first?"
9,993 likes, 161 comments - cfbonfox on January 5, 2022: "These teams get W's season after season 🙌 Which of these streaks will end first?".

A kék fű hatása
több mint 4 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 378 — hotty f*cking toddy
Olvastam egy olyan tweetet, hogy nincs értelme a PO bővítésének, mert a Bama idén majdnem kizuhant, és a Georgia se lett volna bent a Top2-ben a régi formátumban. Ha lenne bővítés, pl 6 SEC csapat lenne, és ők püfölnék csak egymást.
Heisman
A Rose Bowl közvetítésben is említettem, hogy érthetetlen, miért akkora probléma egy rematch a playoffban, az nfl nézőket ez valahogy sose zavarta. A bővítésnek már most volt értelme, mert legalább a Cincinnati megmérettethette magát (bcs döntő esetén a Bama Michigan elleni kiütéses győzelmével zárul a szezon, biztos sokkal jobb lett volna), inkább a konfdöntőket kellene eltörölni, azoknak nincs semmi keresnivalójuk a college football rendszerében.

A hat SEC csapattal riogatni pedig röhej, mikor másfél évtizede kb ez megy a konferenciában (lassan zárkózik fel a Georgia, ám ők is inkább a gyenge keleti divízió okán):

Az LSU vagy az Auburn egyszeri fellángolása nem épp a kegyetlen dominanciára példa, de elég megnézni a 2021-es non-konf mérkőzések eredményeit is.

Ja és 2 feletti az odds a Tide-ra a nagydöntőn, óriási lehetőség hogy könnyű pénzt keressen az "úgyis a Bama nyer mindig a végén"-t szajkóztató ember (a Georgia 1980 óta nem lett bajnok)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 528 — "Montoya por favor!"
Olvastam egy olyan tweetet, hogy nincs értelme a PO bővítésének, mert a Bama idén majdnem kizuhant, és a Georgia se lett volna bent a Top2-ben a régi formátumban. Ha lenne bővítés, pl 6 SEC csapat lenne, és ők püfölnék csak egymást.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ez a sport... a "semmiről nem döntő" Rose Bowlt annyian nézték, mint a nagyon okosan szilveszterre tett egyik elődöntőt (és a másiknál se sokkal kevesebben)

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Nagyon trefas. Gábriel dillon lelép az ucf-rol, az ucla-hoz commitol. Most, hogy williams elhuzza a csikot, megy is az oklahoma-hoz.
Ventura
Sírok xddd
zacknorb
De várjunk, a legjobb, hogy Caleb csak azt jelentette be, hogy belép a transfer portalba, azt se tette kizárhatóvá, hogy végül mégse megy sehova... majd rá pár órára jött a Gabrieles hír (az új OC-val együtt dolgoztak a UCF-en)

Nagyon kellene már egy commish az FBS-nek is, aki gatyába rázza a dolgokat

---
több mint 4 éve
Nagyon trefas. Gábriel dillon lelép az ucf-rol, az ucla-hoz commitol. Most, hogy williams elhuzza a csikot, megy is az oklahoma-hoz.
Ventura
Sírok xddd
több mint 4 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 751 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Oklahoma celeb williams enter transfer portál. Sooners-t szetbombaztak szepen.
Ventura
Baaaaaaaaaaz
USC, megy edzőbá után?
zacknorb
Meg nem erősített report szerint (szoval csak rumor) a georgia lehet. Meghozza a NIL miatt. Anno középiskoláskent eros prediciton volt clemson és a Georgia. Aztán hamarosan kiderul mi is lesz az allomasa.

Egyebkent ez a NIL rendesen oda fog baszni az egesz egyetemi football-nak.
Ventura

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 4 éve
Ventura
Baaaaaaaaaaz
USC, megy edzőbá után?
zacknorb
Meg nem erősített report szerint (szoval csak rumor) a georgia lehet. Meghozza a NIL miatt. Anno középiskoláskent eros prediciton volt clemson és a Georgia. Aztán hamarosan kiderul mi is lesz az allomasa.

Egyebkent ez a NIL rendesen oda fog baszni az egesz egyetemi football-nak.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 4 éve
Ventura
Baaaaaaaaaaz
USC, megy edzőbá után?
több mint 4 éve

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 429 — NFL bracket champion '26
 www.youtube.com/watch?v=dsdefhXEQWU

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Jaxont megnéztem volna a ‘bama ellen, mennyi jön össze neki ha nem futó védekezik rajta 😕
ZERO_L
Mindegy kit raktál rá az évben, elég gyakran összejött neki a 100 yard, úgy hogy volt még Wilson meg Olave is. Így hogy jövőre Stroud marad a qb, szerintem elég bika szezont fog tolni, és elég valószínű az első wr lesz akit elvisznek a 2023 as drafton
kapitnono
Top 5 pick lehet, ja
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 652 — WHO DAT!!!!
Jaxont megnéztem volna a ‘bama ellen, mennyi jön össze neki ha nem futó védekezik rajta 😕
ZERO_L
Mindegy kit raktál rá az évben, elég gyakran összejött neki a 100 yard, úgy hogy volt még Wilson meg Olave is. Így hogy jövőre Stroud marad a qb, szerintem elég bika szezont fog tolni, és elég valószínű az első wr lesz akit elvisznek a 2023 as drafton

több mint 4 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 853 — Amerikai sportok rajongója
Ha fanyalogtam az elődöntők miatt, most muszáj leírnom micsoda élmény, meccs volt ez a Rose bowl. A meccs, a hangulat, a magyar kommentálás, minden.
több mint 4 éve
ZERO_L
lehet akkor is futó védekezett volna rajta, mert a jobb védők figyelmét elvonja az Olave és Wilson duó...

---
több mint 4 éve
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 560 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Sugar Bowlon hogy játszott Corral?
zacknorb
megsérült az első félidőben

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Sugar Bowlon hogy játszott Corral?
több mint 4 éve
Jövőre Jaxon Smit-Njigba ilyen rekordszerű szezont tolhat le, jó és összeszokott QB, ő az elsőszámú elkapó, akár felmehet top 5 helyre a 2023-as drafton.
több mint 4 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 244 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Ma reggel kilenctől ismétlés az Arena4-en!

---
több mint 4 éve
Nagy álmom teljesült, leközvetíthettem életem első Rose Bowlját, ami ráadásul a szezon legjobb meccse lett
 arena4plus.network4.hu/watch/ohio-state-utah/ncaa

youtu.be/Ya9g5MDVwZg

Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 4 éve
Oké, akkor az itt írták alapján bronzérmes csapatnak tekintem magunkat 🤩🥉
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 652 — WHO DAT!!!!
Azok, akik végignézték utána az Orange Bowlt is, a Michigan vagy a Cinci volt roszabb, és Hutch rontott-e az 1/1 kampányán?
zacknorb
Nyilván egy meccs nem fog dönteni, de Hutchinson mintha pályán sem lett volna

több mint 4 éve
Azok, akik végignézték utána az Orange Bowlt is, a Michigan vagy a Cinci volt roszabb, és Hutch rontott-e az 1/1 kampányán?
zacknorb
A Michigan, klasszisokkal, a Cincy igazán tehetségesnek tartott cornerei simán hozták a tőlük elvártat, míg Hutchinsont levette Salyer a pályáról

---