NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
44
6
2:20, Arena4
NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=QEUAZjNt-ccyoutu.be/zJJqJsoSRfgez esetleg mashol is megvan, sajnos a yt-rol leszedtek...
r.baggio
Godfather
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Godfather
177
youtu.be/zJJqJsoSRfgez esetleg mashol is megvan, sajnos a yt-rol leszedtek...
r.baggio
O-H-I-O
több mint 6 éve
De végeredmény szokás szerint u. n.d.o.r.í.tó. (már mint úgy értem, hogy sikrül szokás szerint hülyeségen elbukni a POt)....youtu.be/zJJqJsoSRfgNagy meccs volt nagyon 😀
r.baggio
kapitnono
több mint 6 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
preview.ibb.co/gMa6sU/navy_smu.pngwww.sbnation.com/college-football/2018/9/22/17890752/lineman-eligible-trick-play-smu-navy-formation-legal
Itt a kepen alulrol a 2. tamado (aki a 2pt conv felirat alatt all) ineligible receiver? mert ahogy nezem, 4 OL + egy TE (balra a faltol), + a ket tamado a kep aljan all a LOS-on (igy jon ki a 7). Es akkor a ket szelso (a TE + a kep aljan levo WR) kaphat el. Tudom h a Pats (tobbek kozott) szokott ezzel jatszani, csak nem volt sehol kiemelve ahol lattam ezt a postot, de nekem nagyon ugy tunik, mint ahogy fent leirtam.
streamable.com/hqeqh
Borbinho
- a legtöbb HS csak államon belül játszik, a legnagyobbak a tv miatt gyakran meccselnek azért egymással akár az egész országot is átutazvaMergnéztem.Kicsit NCAA vonatkozása is van, de inkább ide, mint a recruiting topikba:youtube.com/watch?v=6ujcfEB2g7c
Aki szombat hajnalban nagyon ráér, és nem feltétlen a USC-WSU pac12 meccset nézné, hajnal fél5től IMG Academy@ Mater Dei. A top2 középsulis csapatról van szó egyébként.
Habi
r.baggio
Kérdéseim lennének. 😊
- High Schoolok csak egy adott államon belül játszanak meccseket, vagy utaznak amerikaszerte mindenhova?
- Mi a HS-ben a Super Bowl, vagy nagydöntő?
- Államonként van egy bajnok, vagy nagyobb/kisebb egységenként?
- Ezt országos tévé adta vagy állami?
- Minden fordulóból közvetít valamilyen HS meccset valamelyik országos/állami/városi tévé?
- Egy HS csapatban akárki játszhat, aki abba a suliba jár? Tehát egy elvileg háromszor bukott 21 éves is? Vagy csak 14-18 év közöttiek?
- HS-ben gyakori, hogy valaki egyszerre futó, elkapó, védő? Vagy már ott is egy ember alapvetően egy poszton játszik, nincs átjárás az O meg a D között?
- Hogy el tudjam képzelni: egy éles meccsen mit játszana egy legjobb HS-csapat egy random NCAA harmadik vonalbéli egyetemi csapattal?
- És a magyar bajnokot megverné?
Valamint recruitoltam az IMG 7-es játékosát (Cain), és a Mater Dei irányítóját (Young), tehetség alapján tuti eljutnak az NFL kapujáig (ha nem lesznek közben tengerbiológusok, drogosok, sérültek., stb.).
Sobri Jóska
- középiskolai szinten nincs olyan, hogy nagydöntő, rájátszás csak államon belül van, bajnokot pár különböző sajtóorgánum hirdet
- az államokon belül több szint van, a 6A-be kerülnek a legtöbb diákkal bíró iskolák, de attól még hogy valamelyik 4A-s nyilván lehet sokkal jobb, mint egy felette álló
- köztévé nem, de az ESPNU-n és hasonló csatornákon minden héten megy valami meccs, a FOX Sports meg pl az összes texasi finálét sugározza
- 4 évre szól a játékengedély, ha buksz, akkor ineligible státuszba kerülsz, tehát amíg az átlagodat nem hozod egy bizonyos szint fölé, addig nem játszhatsz a 4 éven belül sem
- gyakoribb természetesen, de azért az a korszak már véget ért, hogy valaki egyszerre három poszton királykodjon, a három különböző sportban jártasság (+ kosár és baseball többségében) ami elő szokott fordulni
- az összefoglalóban levő két csapat a magyar bajnokot simán megverné, és nagyjából pariban lennének egy random NCAA harmadosztályú gárdával
---
több mint 6 éve
Itt a kepen alulrol a 2. tamado (aki a 2pt conv felirat alatt all) ineligible receiver? mert ahogy nezem, 4 OL + egy TE (balra a faltol), + a ket tamado a kep aljan all a LOS-on (igy jon ki a 7). Es akkor a ket szelso (a TE + a kep aljan levo WR) kaphat el. Tudom h a Pats (tobbek kozott) szokott ezzel jatszani, csak nem volt sehol kiemelve ahol lattam ezt a postot, de nekem nagyon ugy tunik, mint ahogy fent leirtam.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Tuanigamanuolepola "Tua" Tagovailoa uj kedvenc playam. Oke h megnyerte a 2.felidoben a tavalyi dontot, meg h feka ES balkezes QB, de a neve az igazan nyero. Egesz konnyu kimondani a keresztnevet ha tagolod:
Tua Niga Manu Ole Pola. De nekem o mar csak Tua "My Niga" Tagovailoa lesz 😀
memegenerator.net/img/instances/62085216/my-niga.jpg
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm a segítségetSziasztok uj lennék az oldalon és segítséget szeretnék kérni NCAA linket hol találok ?? ( NFL redditen nagyon jól nézhető de sajnos fősulis linkek nincsenek egyáltalán vagy is én nem találtam ) Segítséget előre is köszönöm !!!!https://www.reddit.com/r/CFBStreams/
Bundi1986
vassadi
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Sziasztok uj lennék az oldalon és segítséget szeretnék kérni NCAA linket hol találok ?? ( NFL redditen nagyon jól nézhető de sajnos fősulis linkek nincsenek egyáltalán vagy is én nem találtam ) Segítséget előre is köszönöm !!!!https://www.reddit.com/r/CFBStreams/
Bundi1986
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
Valaki tud új olyan youtubeos csatornák ahol felkerülnek a teljes meccsek, az ev fed-et kilőtték
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Mergnéztem.Kicsit NCAA vonatkozása is van, de inkább ide, mint a recruiting topikba:youtube.com/watch?v=6ujcfEB2g7c
Aki szombat hajnalban nagyon ráér, és nem feltétlen a USC-WSU pac12 meccset nézné, hajnal fél5től IMG Academy@ Mater Dei. A top2 középsulis csapatról van szó egyébként.
Habi
r.baggio
Kérdéseim lennének. 😊
- High Schoolok csak egy adott államon belül játszanak meccseket, vagy utaznak amerikaszerte mindenhova?
- Mi a HS-ben a Super Bowl, vagy nagydöntő?
- Államonként van egy bajnok, vagy nagyobb/kisebb egységenként?
- Ezt országos tévé adta vagy állami?
- Minden fordulóból közvetít valamilyen HS meccset valamelyik országos/állami/városi tévé?
- Egy HS csapatban akárki játszhat, aki abba a suliba jár? Tehát egy elvileg háromszor bukott 21 éves is? Vagy csak 14-18 év közöttiek?
- HS-ben gyakori, hogy valaki egyszerre futó, elkapó, védő? Vagy már ott is egy ember alapvetően egy poszton játszik, nincs átjárás az O meg a D között?
- Hogy el tudjam képzelni: egy éles meccsen mit játszana egy legjobb HS-csapat egy random NCAA harmadik vonalbéli egyetemi csapattal?
- És a magyar bajnokot megverné?
Valamint recruitoltam az IMG 7-es játékosát (Cain), és a Mater Dei irányítóját (Young), tehetség alapján tuti eljutnak az NFL kapujáig (ha nem lesznek közben tengerbiológusok, drogosok, sérültek., stb.).
több mint 6 éve
Kicsit NCAA vonatkozása is van, de inkább ide, mint a recruiting topikba:youtube.com/watch?v=6ujcfEB2g7c
Habi
---
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Köszi a választ !
több mint 6 éve
Sziasztok uj lennék az oldalon és segítséget szeretnék kérni NCAA linket hol találok ?? ( NFL redditen nagyon jól nézhető de sajnos fősulis linkek nincsenek egyáltalán vagy is én nem találtam ) Segítséget előre is köszönöm !!!!Twitteren kövesd be grandma streams-t, minden nagyobb meccshez találsz nála youtube-os linket
Bundi1986
De ha eredménykövetőben kérsz specifikusan, valaki biztos arra is reagál majd
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok uj lennék az oldalon és segítséget szeretnék kérni NCAA linket hol találok ?? ( NFL redditen nagyon jól nézhető de sajnos fősulis linkek nincsenek egyáltalán vagy is én nem találtam ) Segítséget előre is köszönöm !!!!
több mint 6 éve
Kicsit NCAA vonatkozása is van, de inkább ide, mint a recruiting topikba:Aki szombat hajnalban nagyon ráér, és nem feltétlen a USC-WSU pac12 meccset nézné, hajnal fél5től IMG Academy@ Mater Dei. A top2 középsulis csapatról van szó egyébként.
JT Daniels fan
több mint 6 éve
twitter.com/MattRHinton/status/1041205134875873281
---
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=eKYfw9C-8gkwww.youtube.com/watch?v=VqKb8qSFlTo
www.youtube.com/watch?v=dvDs36SPO7E
---
több mint 6 éve
ja a youtube csatorna, ahova fel szokott még kerülni pár condensed game néha ugyanezt benézi, ez vankemény, hogy egy konferencia (jelen esetben az ACC) hivatalos csatornája pakolja fel az esti meccs összevágott változatát alig pár órával a lefújás után - nem is volt rossz meccs!De a legkeményebb, hogy a borítóképen egyből ott az eredmény!
www.youtube.com/watch?v=4Gb-_xaLhx0
r.baggio
Az orosz úriember a teljes meccsekkel legalább már odafigyel erre.
Tudom, hogy az odavezető út a fontos, de így már nem lesz olyan élmény. Péntektől keddig nem is nézek az ESPN közelébe, míg meg nem néztem minden számomra érdekes meccset.
bmg
---
több mint 6 éve
bmg
2 681
kemény, hogy egy konferencia (jelen esetben az ACC) hivatalos csatornája pakolja fel az esti meccs összevágott változatát alig pár órával a lefújás után - nem is volt rossz meccs!De a legkeményebb, hogy a borítóképen egyből ott az eredmény!
www.youtube.com/watch?v=4Gb-_xaLhx0
r.baggio
Az orosz úriember a teljes meccsekkel legalább már odafigyel erre.
Tudom, hogy az odavezető út a fontos, de így már nem lesz olyan élmény. Péntektől keddig nem is nézek az ESPN közelébe, míg meg nem néztem minden számomra érdekes meccset.
Szerkesztette: bmg
több mint 6 éve
kemény, hogy egy konferencia (jelen esetben az ACC) hivatalos csatornája pakolja fel az esti meccs összevágott változatát alig pár órával a lefújás után - nem is volt rossz meccs!www.youtube.com/watch?v=4Gb-_xaLhx0
---