NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 5 éve
spoileres a borítókép, szóval csak így:első félidő
második félidő
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Reggel/délelött aki talál youtube inket a teljes meccsről az spoilermentesen ossza már meg légyszi.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=AAyOdykaivc
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
twitter.com/BruceFeldmanCFB/status/1079972603664560131
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Akit ugye a Temple pár hete vitt el hc-nek... és közben volt egy early signing day, elég gázMark Richt visszavonulása azért kemény hír, ha már maga a szezon sok drámát nem is hozottManny Diaz érkezik a helyére: www.espn.com/college-football/story/_/id/25651267/miami-hires-ex-assistant-manny-diaz-replace-mark-richt-coach
r.baggio
empty taxi
---
több mint 5 éve
Mark Richt visszavonulása azért kemény hír, ha már maga a szezon sok drámát nem is hozottManny Diaz érkezik a helyére:
r.baggio
Madden hates me.
több mint 5 éve
Mark Richt visszavonulása azért kemény hír, ha már maga a szezon sok drámát nem is hozott
---
több mint 5 éve
Az Alabamát nem! 😊Már mikor bevezették sejthető volt (írtam is), hogy 2020-ban jöhet a bővítésIgen jobb is volna, mert ha esetleg véletlenül lenne egy olyan, hogy az öt nagy divízió győztese is veretlen szezont produkálna, akkor megnézném, hogy vakarják a töküket, hogy mégis melyiket hagyják ki a PO-ból....
r.baggio
kapitnono
Mindenesetre a bővítés jó ötlet.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
+ Notre Dame, ahogy az idén meg is történtMár mikor bevezették sejthető volt (írtam is), hogy 2020-ban jöhet a bővítésIgen jobb is volna, mert ha esetleg véletlenül lenne egy olyan, hogy az öt nagy divízió győztese is veretlen szezont produkálna, akkor megnézném, hogy vakarják a töküket, hogy mégis melyiket hagyják ki a PO-ból....
r.baggio
kapitnono
azt rossz ötletnek tartom viszont, hogy a konfgyőzelem automatikus kvalifikációt érne, vagy csak abban az esetben, ha a jelenlegi formában semmire nem jó konfdöntőket eltörölnék
---
több mint 5 éve
Már mikor bevezették sejthető volt (írtam is), hogy 2020-ban jöhet a bővítésIgen jobb is volna, mert ha esetleg véletlenül lenne egy olyan, hogy az öt nagy divízió győztese is veretlen szezont produkálna, akkor megnézném, hogy vakarják a töküket, hogy mégis melyiket hagyják ki a PO-ból....
r.baggio
több mint 5 éve
Már mikor bevezették sejthető volt (írtam is), hogy 2020-ban jöhet a bővítés
---
több mint 5 éve
bleacherreport.com/articles/2810445-college-footballs-influential-voices-ready-to-discuss-8-team-playoff-formatLegalább már elkezdtek beszélgetni róla, mert ez a mostani rendszer elég ratyi
több mint 5 éve
Hivatalos, hogy Chris Kielman lett a Kansas State új vezetőedzője. Kíváncsi leszek sikeresebb lesz-e, mint Craig Bohl a Wyomingnál.Craig Bohl is konfdöntőzött már egyszer a Cowboys-szal, az legalább akkora siker, mintha a Kansas State bejutna a Big XII fináléjába
iktriad
---
több mint 5 éve
Hivatalos, hogy Chris Kielman lett a Kansas State új vezetőedzője. Kíváncsi leszek sikeresebb lesz-e, mint Craig Bohl a Wyomingnál.
több mint 5 éve
Valszeg ott kevesebbet ütik majd.Érdekes azért, hogy Murray a college után baseballozmi fog, ugye 9.-ént válaszotta ki idén az Oakland, csak szerződésbe foglalták, hogy befejezheti az egyetemet ahol focizik is.Van ez így, Jeff Samardzija pl. 2-szeres All-American WR volt anno és ő is az MLB-t választotta az NFL helyett.
Érdekes történet...
kapitnono
empty taxi
több mint 5 éve
Érdekes azért, hogy Murray a college után baseballozmi fog, ugye 9.-ént válaszotta ki idén az Oakland, csak szerződésbe foglalták, hogy befejezheti az egyetemet ahol focizik is.Van ez így, Jeff Samardzija pl. 2-szeres All-American WR volt anno és ő is az MLB-t választotta az NFL helyett.
Érdekes történet...
kapitnono
Madden hates me.
több mint 5 éve
Érdekes azért, hogy Murray a college után baseballozmi fog, ugye 9.-ént válaszotta ki idén az Oakland, csak szerződésbe foglalták, hogy befejezheti az egyetemet ahol focizik is.Érdekes történet...
több mint 5 éve
Chris Klieman esélyes a helyére, a North Dakota Statetel hamarosan akár 4-szeres FCS bajnok is lehet (mint anno Jim Tressel volt a Youngstown Statetel) és a korábbi 3 bajnok címben is benne volt a keze, mint DC. Az NDSU riválisai szerintem örülnének, ha tényleg ő lesz a befutó.Urban Meyer a Rose bowl után visszavonul!Bill Snyder is visszavonult a Kansas State-től, másodszorra, legalább ekkora horderejű hír
Klaci79
r.baggio
több mint 5 éve
Pár hete még elképzelhetetlennek tartottam, de így szezon végére abszolút megérdemelt volt Murray győzelme.
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Esküszöm éjjel 3-kor nekem is ez jutott eszembe 😂És akkor ha már Locksley szóba került...itt a Maryland új HC-ja, be is lehet írni 😊Hue????
pbs.twimg.com/media/DtnWaQEWwAAWY6_.jpg:large
Klaci79
♉gaben♉
több mint 5 éve
És akkor ha már Locksley szóba került...itt a Maryland új HC-ja, be is lehet írni 😊Hue????
pbs.twimg.com/media/DtnWaQEWwAAWY6_.jpg:large
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
És akkor ha már Locksley szóba került...itt a Maryland új HC-ja, be is lehet írni 😊