NCAA csevegő

33 feliratkozó

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Ennyi baromságot egy helyen 😛
Futkorászós csapatokról megy a téma és elő se kerül a Wisconsin, ahol a hagyományoknak megfelelően hengerel a futójáték, Jonathan Taylor az elmúlt 2 évben összesen 4171 yardot futott 6.8-as átlaggal és ehhez 29 TD is társult. 😉
empty taxi
Tehát jövőre top10 pick a drafton? 😊
Chargers LT
JK Dobbinst előbb draftolnám, nekem ő nagyon Jamaal Charlesos. 😊
empty taxi
Meglep, hogy más is felfigyelt rá, nem csak én. Szerintem is nagyon jó játékos lesz az NFL-ben, OSU-ban is elég jó számokat hozott pedig Weberrel rotálva voltak rendesen.
kapitnono
Én már Jawaan Taylorról is mikor írtam h 1. körös lesz 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 126 — WHO DAT!!!!
Futkorászós csapatokról megy a téma és elő se kerül a Wisconsin, ahol a hagyományoknak megfelelően hengerel a futójáték, Jonathan Taylor az elmúlt 2 évben összesen 4171 yardot futott 6.8-as átlaggal és ehhez 29 TD is társult. 😉
empty taxi
Chargers LT
empty taxi
Meglep, hogy más is felfigyelt rá, nem csak én. Szerintem is nagyon jó játékos lesz az NFL-ben, OSU-ban is elég jó számokat hozott pedig Weberrel rotálva voltak rendesen.

több mint 5 éve
empty taxi
Chargers LT

Madden hates me.
több mint 5 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
empty taxi

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Ó mond Te ki választanál?

Szeretnék követni egy csapatot jövőre (Clemson, Alabama kilőve)! Kit ajánlanátok és miért! Egy kis utána olvasásból szimpatikus lett az Ohio State és a Michigan W! [Nagyon szeretem a sokat futó csapatokat]!
Egyénileg kiket lesz érdemes követni? Azt tudom h most TUA és Lawrence hype van!
steelwolf
ha sokat futó csapatot akarsz, akkor nézd ki valamelyik katonai akadémiát vagy a szintén triple optiont futtató Georgia Southernt 😊 az Army pl. mióta Jeff Monkent elvitték a GSU-tól, egyre jobb, tavaly egyenesen fantasztikusak voltak

viccen kívül gondolom a nagyobb programok közül szemeznél, ennyi feltétel alapján most a Nebraskát ajánlanám, melynél az irányító Adrian Martinez vezérletével komoly feltámadás veheti végre kezdetét több évnyi sikertelenség után
r.baggio
talán a tavalyelőtti Army-Navy volt, ahol egy félidő alatt 2 passzkísérlet volt?
Amadeus
Minden Army vs Navy meccs ilyen, és az Air Force elleni találkozóikon sincs általában sokkal több

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898

Szeretnék követni egy csapatot jövőre (Clemson, Alabama kilőve)! Kit ajánlanátok és miért! Egy kis utána olvasásból szimpatikus lett az Ohio State és a Michigan W! [Nagyon szeretem a sokat futó csapatokat]!
Egyénileg kiket lesz érdemes követni? Azt tudom h most TUA és Lawrence hype van!
steelwolf
ha sokat futó csapatot akarsz, akkor nézd ki valamelyik katonai akadémiát vagy a szintén triple optiont futtató Georgia Southernt 😊 az Army pl. mióta Jeff Monkent elvitték a GSU-tól, egyre jobb, tavaly egyenesen fantasztikusak voltak

viccen kívül gondolom a nagyobb programok közül szemeznél, ennyi feltétel alapján most a Nebraskát ajánlanám, melynél az irányító Adrian Martinez vezérletével komoly feltámadás veheti végre kezdetét több évnyi sikertelenség után
r.baggio
talán a tavalyelőtti Army-Navy volt, ahol egy félidő alatt 2 passzkísérlet volt?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve

Madden hates me.
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

steelwolf
Tudom ajánlani az OSU-t, szerintem nagyon szimpatikus csapat, de nyilván a riválisok erről más véleménnyel vannak 😊
Justin Fields lesz a qb idén, aki a Georgiára committolt, Lawrence előtt volt szinte mindenhol értékelve, No1. player volt elég sok helyen, szerintem érdemes lesz rá figyelni
kapitnono
Én a más véleményen lévők közé tartozom. 😀 Egy igazi csapat van igazából errefelé. Az pedig az MSU Spartans. 😀Nálunk Brian Lewerke a kezdő QB. Nem rossz a srác, ha egészséges. Idén pedig jó eséllyel az a Connor Heyward lesz a kezdő RB, aki az általunk jól ismert Cameron Heyward öccse. 🙂

De igazából a védelem a lényeg. Raequan Williams, Joe Bachie, Kenny Willekes, a Dowell tesók. Tavaly az egész ország egyik legjobb egysége volt, nem rajtuk múlt, hogy nem lett sikeresebb szezonunk.

" class="embed">
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 126 — WHO DAT!!!!

steelwolf
Tudom ajánlani az OSU-t, szerintem nagyon szimpatikus csapat, de nyilván a riválisok erről más véleménnyel vannak 😊
Justin Fields lesz a qb idén, aki a Georgiára committolt, Lawrence előtt volt szinte mindenhol értékelve, No1. player volt elég sok helyen, szerintem érdemes lesz rá figyelni

több mint 5 éve

steelwolf

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 418 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

több mint 5 éve
augusztus 24-re tették az orlandói Miami vs Florida meccset, de közel sem ez most a nap híre, sajnos 😕

twitter.com/roberthorvath24/status/1103997163644825603

---
több mint 5 éve
Facsiga 13
Zsiros! Youtube-ban nem is gondolkodtam 😀 hatalmas koszi
több mint 5 éve
Hello
Tudom lusta vagyok, de ha tudnátok segíteni hol nézzek vissza notre dame meg wolverines meccseket mondjuk a szezon osszes meccset akar vhonnan letoltve akar online azt mocsok mod megkoszonnem.
Facsiga
van ez a csatorna, az összes nagyobb meccsről zanzásított verziók 30-40 percben (de ezek csak néhány napig vannak fenn általában a lefújás után)
 www.youtube.com/channel/UC5uIs17v-d8P5SoorOop3Pw/videos

amúgy meg ncaa-nél csak ritka esetben szednek le copyright miatt videókat, youtube keresőjébe beírod pl, hogy notre dame full game, és tádámm
 www.youtube.com/results?search_query=notre+dame+full+game

Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 5 éve
Facsiga 13
Hello
Tudom lusta vagyok, de ha tudnátok segíteni hol nézzek vissza notre dame meg wolverines meccseket mondjuk a szezon osszes meccset akar vhonnan letoltve akar online azt mocsok mod megkoszonnem.
több mint 5 éve
A NIU is megtalálta új főedzőjét, nincs több üresedés

2018-as edzőkeringő:

COLORADO: Mike MacIntyre -> Mel Tucker (Georgia DC)
GEORGIA TECH: Paul Johnson -> Geoff Collins (Temple HC)
LOUISVILLE: Bobby Petrino -> Scott Satterfield (Appalachian State HC)
KANSAS: David Beaty -> Les Miles (ex-LSU HC)
KANSAS STATE: Bill Snyder -> Chris Kielman (North Dakota State HC)
MARYLAND: Matt Canada (ideiglenes) -> Mike Locksley (Alabama OC)
MIAMI: Mark Richt -> Manny Diaz (Hurricanes DC)
NORTH CAROLINA: Larry Fedora -> Mack Brown (ex-Texas HC, ESPN szakkommentátor)
OHIO STATE: Urban Meyer -> Ryan Day (Ohio State OC)
TEXAS TECH: Kliff Kingsbury -> Matt Wells (Utah State HC)
WEST VIRGINIA: Dana Holgorsen -> Neal Brown (Troy HC)
---
AKRON: Terry Bowden -> Tom Arth (Tennessee-Chattanooga HC)
APPALACHIAN STATE: Scott Satterfeld -> Eliah Drinkwitz (NC State OC)
BOWLING GREEN: Mike Jinks -> Scot Loeffler (Boston College OC)
CENTRAL MICHIGAN: John Bonamego -> Jim McElwain (Michigan WR coach)
CHARLOTTE: Mike Lambert -> Will Healy (Austin Peay HC)
EAST CAROLINA: Scottie Montgomery -> Mike Houston (James Madison HC)
HOUSTON: Major Applewhite -> Dana Holgorsen (West Virginia HC)
LIBERTY: Turner Gill -> Hugh Freeze (ex-Ole Miss HC)
NORTHERN ILLINOIS: Rod Carey -> Thomas Hammock (Baltimore RB coach)
TEMPLE: Geoff Collins -> Rod Carey (Northern Illinois HC)
TEXAS STATE: Everett Whithers -> Jake Spavital (West Virginia OC)
TROY: Neal Brown -> Chip Lindsey (Kansas OC)
UMASS: Mark Whipple -> Walt Bell (Florida State OC)
UTAH STATE: Matt Wells -> Gary Andersen (ex-Oregon State, ex-Utah State HC)
WESTERN KENTUCKY: Mike Sanford -> Tyson Helton (Tennessee OC)
r.baggio

---
több mint 5 éve
Pörög a szabadügynökpiac már az ncaa-ben is, főleg a qb-knél:

Fields a Georgiáról az OSU-ra, Tate Martell az OSU-ról a Miamira, Jalen Hurts a Bamáról az Oklahomára transzferelt

---
több mint 5 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Bazz....Trump vendégül látta a bajnok Clemson Tigers-t és pizzát meg mekis hamburgereket raktak ki azt asztalra...gratulálok
Klaci79
B+ hatalmas ez az ember.
Hatalmas zseni vagy hatalmas idióta.
Sosem derül ki.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Bazz....Trump vendégül látta a bajnok Clemson Tigers-t és pizzát meg mekis hamburgereket raktak ki azt asztalra...gratulálok
több mint 5 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Itt egy lejátszási lista a PFF-től, top101 college player.
 www.youtube.com/watch?v=DjTjtEGrsT4&index=3&list=PLPIRa5nztLKpzMN6ZybF03Fada2If0Xli

több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Sajnos itt is a pénz mutatja az irányt.
ZERO_L
ha tényleg a pénz mutatná, már rég minimum 8 csapatos PO lenne kampuszon rendezett meccsekkel, nem az a corporate valami, amit pár agyhalott rá akar erőltetni a ligára és a nézőkre

hallgass inkább Joel Klattra, ő az egyik voice of reason a cfb-ben
r.baggio
miért, szerinted nem fog bekövetkezni a PO bővítés a köv 5-8 éven belül?

nyilván ők sem olyan hülyék, hogy rögtön elhamarkodottan csinálják a PO rendszer bevezetése után, hisz az kontraproduktív lenne, fokozatosan szépen megágyaznak neki

eddig azon vitatkoztak a szurkolók, hogy miért pont az a kettő csapat játssza a bajnoki döntőt, most a PO-ba jutáson van a feszengés, pár év múlva meg majd ezt is feloldják egy PO bővítéssel
szerintem ez elkerülhetetlen, én nem örülnék neki, de nem látok jelenleg más utat

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
ZERO_L
ha tényleg a pénz mutatná, már rég minimum 8 csapatos PO lenne kampuszon rendezett meccsekkel, nem az a corporate valami, amit pár agyhalott rá akar erőltetni a ligára és a nézőkre

r.baggio
egyébként egyetemi szinten az nagyon elvetélt ötlet lenne, ha az NFL-hez hasonló "csoportonként/konferenciánként az első 1-2-3" jutna tovább a PO-ba a record és kieséses rendszerben menne le az egész ugyanúgy?

A jelenlegi rangsorolás mi alapján megy?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
ZERO_L

---
több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Lehet korai ezt még kimondani, de én is úgy érzem ez a playoff rendszer nem tett igazán hozzá a college focihoz. Az erős, hogy tönkreteszi, de azt be kell látni nincs 4 azonos erősségű csapat, így ha komolyan gondolják a 6-8 csapatos PO rendszert, akkor már tényleg elveszik minden jelentősége az alapszakasz meccseknek.

www.youtube.com/watch?v=2yk658QQcBw

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
The top 100 games of the 2018 college football season

www.sbnation.com/a/college-football-2018-season-100-best-games

---