NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
44
6
2:20, Arena4
NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 6 éve
twitter.com/SportsNation/status/1066575050202066944
Szerkesztette: r.baggio
Urban Meyer to N.F.L. coaches: I’m not impressed
több mint 6 éve
Rivalry week! Ezeket a meccseket semmiképp ne hagyjátok ki a héten:CSÜTÖRTÖK (magyar idő szerint péntek):
01:30 #18 Mississippi State @ Ole Miss - ESPN
PÉNTEK
18:00 Houston @ Memphis - abc
21:30 Virginia @ Virginia Tech - abc
22:00 Oregon @ Oregon State
22:15 #9 UCF @ South Florida - ESPN
02:00 #6 Oklahoma @ #13 West Virginia - ESPN
02:30 #16 Washington @ #8 Washington State - FOX
SZOMBAT
18:00 #4 Michigan @ #10 Ohio State - FOX
18:00 Georgia Tech @ #5 Georgia - SEC Network
18:00 #11 Florida @ Florida State - abc
18:00 Purdue @ Indiana - ESPN2
21:30 Auburn @ #1 Alabama - CBS
21:30 Arizona State @ Arizona - FS1
01:00 South Carolina @ #2 Clemson - ESPN
01:30 #7 LSU @ #22 Texas A&M - SEC Network
02:00 #3 Notre Dame @ USC - abc
04:00 BYU @ #17 Utah - FS1
04:15 #21 Utah State @ #23 Boise State - ESPN
+
twitter.com/KevinOnCFB/status/1064054861803790336
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
reméljük elvisz pár sikertelen évetIndul a 2018-as edzőkeringő: Les Miles -> Kansas!meglep, hogy senki nem reagált erre itt a fórumon.
r.baggio
miéert választotta miles a kansas-t (bár örülök neki, hogy a big12 ennyivel gazdagodik)
mit várhatunk tőle, s a csapattól a jövőben?
Ventura
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
nagyon sok pénzről mondott le, hogy újra hc lehessen, szóval a motiváltsággal nála nem lesz olyan probléma, mint charlie weisnál volt, de kérdés, hogy kőkorszaki támadófelfogásán tud-e majd változtatni, mert a big12-ben esélytelen, hogy az működjön, ami utolsó lsu-s éveiben már az sec-ben is csak döcögősen ment...Indul a 2018-as edzőkeringő: Les Miles -> Kansas!meglep, hogy senki nem reagált erre itt a fórumon.
r.baggio
miéert választotta miles a kansas-t (bár örülök neki, hogy a big12 ennyivel gazdagodik)
Ventura
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Indul a 2018-as edzőkeringő: Les Miles -> Kansas!meglep, hogy senki nem reagált erre itt a fórumon.
r.baggio
több mint 6 éve
Indul a 2018-as edzőkeringő: Les Miles -> Kansas!Ezt nem láttam jönni: sports.yahoo.com/report-colorado-fires-head-coach-mike-macintyre-174113122.html
r.baggio
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
youtu.be/boqKPCTwVjcFantasztikus meccs volt.
r.baggio
több mint 6 éve
---
több mint 6 éve
Indul a 2018-as edzőkeringő: Les Miles -> Kansas!
---
több mint 6 éve
Ok remélem, hogy így is lesz drukkolok neki, hogy sikerüljön a visszatérés. Akárki akármit mond az ő munkája is benne van a SB győzelemben illetve hatással volt rá, Folest rá építve is tudták felépíteni.
több mint 6 éve
Chippel kapcsolatban kérdésként írtam, mit gondoltok vele kapcsolatban? Nem látok Bruins meccseket csak az eredményt....Még kár ítéletet mondani, láthatod pl a Nebraskánál Frost is milyen gyengén debütált, teljes irányváltásnál az új edző első éve általában ilyen
dande
---
több mint 6 éve
Chippel kapcsolatban kérdésként írtam, mit gondoltok vele kapcsolatban? Nem látok Bruins meccseket csak az eredményt....
több mint 6 éve
www.sbnation.com/platform/amp/2018/10/28/18032938/college-football-week-9-recap-funKaotikus szezonunk van, tényleg csak a Bama és Clemson alázásai veszik el az egész élét... amúgy még a 2007-eset is überelheti
---
több mint 6 éve
Nem tudom, Chip is meddig bírja, mennyire az ő felelőssége ez a szereplés, s kap-e még új esélyt......
több mint 6 éve
Tisztelt illetékes elvtárs!Kérem frissítsék a rangsort.
Texas 6-7., USF 20-21.!!!
Királyság!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
---
több mint 6 éve
őrület volttwitter.com/CollegeGameDay/status/1053637904000577536
---
több mint 6 éve
Ebben igazad van, max az Lsu ellen lehet szorosÉs ki fogja őket szétpasszolni a rájátszás előtt? Pláne ahogy tavaly, a gyenge csapatok alázásával annyi kreditet gyűjtöttek már, hogy egy esetleges vereséggel is vígan mennek a PO-bawww.espn.com/college-football/story/_/id/24973856/college-football-first-half-review-alabama-notre-dame-nebraskaSzerintem ezt még egyelőre nem lehet kijelenteni lévén igazán erős csapattal még idén nem is játszottak. Támadásban oké, hogy jók de pl védelemben nem nagyon van meg a korábbi Bama D dominancia, főleg azért passz ellen nem annyira dominánsak, a top 50-ben nincsenek azért..
a bama dominanciája sajnos agyonnyomja ezt az amúgy igen izgalmasan alakuló szezont...
r.baggio
kapitnono
Ha ehhez hozzávesszük, hogy a Clemson útját se gátolja szinte semmi, akkor hogy évről évre négyből csak két helyért menjen igazi harc, az sajnos rettentő rosszat tesz az egész ligának
r.baggio
több mint 6 éve
És ki fogja őket szétpasszolni a rájátszás előtt? Pláne ahogy tavaly, a gyenge csapatok alázásával annyi kreditet gyűjtöttek már, hogy egy esetleges vereséggel is vígan mennek a PO-bawww.espn.com/college-football/story/_/id/24973856/college-football-first-half-review-alabama-notre-dame-nebraskaSzerintem ezt még egyelőre nem lehet kijelenteni lévén igazán erős csapattal még idén nem is játszottak. Támadásban oké, hogy jók de pl védelemben nem nagyon van meg a korábbi Bama D dominancia, főleg azért passz ellen nem annyira dominánsak, a top 50-ben nincsenek azért..
a bama dominanciája sajnos agyonnyomja ezt az amúgy igen izgalmasan alakuló szezont...
r.baggio
kapitnono
Ha ehhez hozzávesszük, hogy a Clemson útját se gátolja szinte semmi, akkor hogy évről évre négyből csak két helyért menjen igazi harc, az sajnos rettentő rosszat tesz az egész ligának
---
több mint 6 éve
www.espn.com/college-football/story/_/id/24973856/college-football-first-half-review-alabama-notre-dame-nebraskaSzerintem ezt még egyelőre nem lehet kijelenteni lévén igazán erős csapattal még idén nem is játszottak. Támadásban oké, hogy jók de pl védelemben nem nagyon van meg a korábbi Bama D dominancia, főleg azért passz ellen nem annyira dominánsak, a top 50-ben nincsenek azért..
r.baggio
több mint 6 éve
---
több mint 6 éve
most döbbtentem csak rá, hogy az ACC konf saját csatornájára az ÖSSZES tag meccsét felteszi teljes és/vagy condensed változatban a pár perces összefoglalók mellett (és már a borítóképekre is figyelnek 😊 )kemény, hogy egy konferencia (jelen esetben az ACC) hivatalos csatornája pakolja fel az esti meccs összevágott változatát alig pár órával a lefújás után - nem is volt rossz meccs!De a legkeményebb, hogy a borítóképen egyből ott az eredmény!
www.youtube.com/watch?v=4Gb-_xaLhx0
r.baggio
Az orosz úriember a teljes meccsekkel legalább már odafigyel erre.
Tudom, hogy az odavezető út a fontos, de így már nem lesz olyan élmény. Péntektől keddig nem is nézek az ESPN közelébe, míg meg nem néztem minden számomra érdekes meccset.
bmg
www.youtube.com/user/ACCDigitalNetwork/videos
---
több mint 6 éve
Godfather
177
koszonom!www.youtube.com/watch?v=QEUAZjNt-ccyoutu.be/zJJqJsoSRfgez esetleg mashol is megvan, sajnos a yt-rol leszedtek...
r.baggio
Godfather
r.baggio
O-H-I-O