NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
71
11
2:20, ARENA4
NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 6 éve
Játszikfuzovelkifele.com/2019/11/lsu-tigers-alabama-crimson-tide-a-beharangozo/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Tua holnap játszik?
több mint 6 éve
Na fasza, az NCAA határozatlan időre eltiltotta Chase Youngot, mondvacsinált okok miatt. Ennyire szúrta a szemüket, hogy idén nem a Bama-Clemson áll az első két helyen?twitter.com/youngchase907/status/1192819091993702400/photo/1

több mint 6 éve
ha már ennyire szereti Jeffersont a pff, aki ezt a részt kicsit átírtam az előzetesbenszombat 21:30!+
fuzovelkifele.com/2019/11/lsu-tigers-alabama-crimson-tide-a-beharangozo/
r.baggio
www.pff.com/news/college-pff-rankings-the-top-25-players-in-the-lsu-alabama-matchup
braxa88
a bama nickel Shyheim Carter (a rangsorban 22.) és az lsu slot cb Kary Vincent teljesítménye lehet a döntő

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
szombat 21:30!+
fuzovelkifele.com/2019/11/lsu-tigers-alabama-crimson-tide-a-beharangozo/
r.baggio
www.pff.com/news/college-pff-rankings-the-top-25-players-in-the-lsu-alabama-matchup
több mint 6 éve
szombat 21:30!fuzovelkifele.com/2019/11/lsu-tigers-alabama-crimson-tide-a-beharangozo/

---
több mint 6 éve
twitter.com/roberthorvath24/status/1192074118407098371

---
több mint 6 éve
Igen, mondjuk így jogos, tényleg, az eddigieket nézve.Dehogyisnem, a jelenlegi forma alapján mindenképpen. A PSU nak 2 top 25 elleni győzelme van a Clemsonnak 0 ez azért döntő faktor lehet akár. Meg oké hogy veretlen a Clemson de korántsem olyan magabiztosan nyernek mint mondjuk a PSU.Háát, ha nem is lázadás nálam, de a PSU-t azért nem raktam volna talán eléjük most.bowl.hu/ncaa-rangsorLátom az internet népe eléggé lázad, hogy nincs top 4 ben a Clemson.
r.baggio
Mondjuk szerintem ez a rangsor jelenleg reális,aztán úgyis játszik egymás ellen az LSU Alabama, meg az OSU Penn State, és ez úgyis változni fog
kapitnono
zavi27
Pl a North Carolina ellen majdnem vereség lett a vége, és ők sem rangsoroltak.
kapitnono
több mint 6 éve
Dehogyisnem, a jelenlegi forma alapján mindenképpen. A PSU nak 2 top 25 elleni győzelme van a Clemsonnak 0 ez azért döntő faktor lehet akár. Meg oké hogy veretlen a Clemson de korántsem olyan magabiztosan nyernek mint mondjuk a PSU.Háát, ha nem is lázadás nálam, de a PSU-t azért nem raktam volna talán eléjük most.bowl.hu/ncaa-rangsorLátom az internet népe eléggé lázad, hogy nincs top 4 ben a Clemson.
r.baggio
Mondjuk szerintem ez a rangsor jelenleg reális,aztán úgyis játszik egymás ellen az LSU Alabama, meg az OSU Penn State, és ez úgyis változni fog
kapitnono
zavi27
Pl a North Carolina ellen majdnem vereség lett a vége, és ők sem rangsoroltak.

több mint 6 éve
Háát, ha nem is lázadás nálam, de a PSU-t azért nem raktam volna talán eléjük most.bowl.hu/ncaa-rangsorLátom az internet népe eléggé lázad, hogy nincs top 4 ben a Clemson.
r.baggio
kapitnono
több mint 6 éve
bowl.hu/ncaa-rangsorLátom az internet népe eléggé lázad, hogy nincs top 4 ben a Clemson.
r.baggio

több mint 6 éve

---
több mint 6 éve
The 150 greatest games in college football's 150-year historyma este jön a committee első top25-ös listája!

---
több mint 6 éve
Nagyon tetszik a jàtéka!Jaime Newman megy a draftra?junior még csak, egyelőre nincs felhájpolva, pedig lassan megérdemelné
steelwolf
a Wake Forest elkapói is szépen felkerülnek majd a draft boardokra
r.baggio
Akkor még van ideje fejlődni!
Köszi a választ!
több mint 6 éve
Jaime Newman megy a draftra?junior még csak, egyelőre nincs felhájpolva, pedig lassan megérdemelné
steelwolf
a Wake Forest elkapói is szépen felkerülnek majd a draft boardokra

---
több mint 6 éve
Jaime Newman megy a draftra?
több mint 6 éve
Ez történt a hétvégénfuzovelkifele.com/2019/10/college-football-a-9-het/

---
több mint 6 éve
ACC, az NFL kicsiben 😊twitter.com/ACCFootball/status/1188481899594952710

---
több mint 6 éve
írtam egy ilyet, az első bekezdés a múlt hétről szól:fuzovelkifele.com/2019/10/cfbmascots/

---
több mint 6 éve

---
több mint 6 éve
Update: Lesz meccs 21:30-tól is.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 6 éve
Ha nem hibázik az 1.-4. kiemelt, akkor mennyi esélyt láttok h a Sooners bejut a playoff-ba?Ezzel lehet játszogatni. 😊
steelwolf
projects.fivethirtyeight.com/2019-college-football-predictions/?ex_cid=rrpromo
Más:
Sajnálatos hírt kaptunk, nagyon úgy tűnik (tehát még nem biztos!), hogy a Galaxy4-en 21:30-ra kiírt Washington - Oregon meccset műholdproblémák miatt nem fogjuk tudni sugározni (nem csak mi, Európa szerte senki). A kollégák még egyeztetnek a kapcsolattartókkal, de kötelességemnek éreztem, hogy azért időben jelzem nektek is, hogy elképzelhető, hogy ma csak egy meccs lesz. Ha mégis lesz, akkor frissítem majd a posztot. A 01:30-ra kiírt Michigan - Penn St. a tervezett módon le lesz adva. Köszi a megértést, itt most magyar ember nem hibázott.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 6 éve
De ez nem a kérdésre válasz.Sobri hogy neked miért kell mindenhez kommentelned valamit... 😊Ha nem hibázik az 1.-4. kiemelt, akkor mennyi esélyt láttok h a Sooners bejut a playoff-ba?1,5%
steelwolf
Sobri Jóska
A felvetésre 0% az esély, mivel a Bama és az LSU még találkozik egymással, így ha a Sooners 13-0-ával hozza le az alapszakaszt, akkor 100%, hogy bejut a rájátszásba
r.baggio
Az az volt, hogy mi lenne ha nem hibázna az első négy kiemelt. Hogy egy feltételezett hibátlan mérleggel megelőzhetné e az Alabamát, LSU-t, Clemson vagy az Ohiot.
És akkor bejuthatna e a Sooners.
Amire te válaszoltál, az mindenkinek evidens, aki ismeri a schedulet.
De ez egy gondolatkísérlet volt, egy fikció, amire az én tippem egy pici valószínűség volt.
több mint 6 éve
Sobri hogy neked miért kell mindenhez kommentelned valamit... 😊Ha nem hibázik az 1.-4. kiemelt, akkor mennyi esélyt láttok h a Sooners bejut a playoff-ba?1,5%
steelwolf
Sobri Jóska
A felvetésre 0% az esély, mivel a Bama és az LSU még találkozik egymással, így ha a Sooners 13-0-ával hozza le az alapszakaszt, akkor 100%, hogy bejut a rájátszásba
Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 6 éve
Ha nem hibázik az 1.-4. kiemelt, akkor mennyi esélyt láttok h a Sooners bejut a playoff-ba?1,5%
steelwolf