NCAA csevegő

33 feliratkozó

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
 www.sbnation.com/a/college-football-preview-2016
baggio
Itt a bowl.hu-n lesznek szezonelozetesek, beharangozok?
zavi27
nem
Höri
😕
zavi27
Nyugodtság van, jövő héten írok konfonkénti PR-eket.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
baggio
zavi27
nem
Höri
😕
zavi27
Én írtam az Alabamáról. 😊
 bowl.one/forum/ncaa-csapatforumok/alabama-crimson-tide/1508745

De akkor itt vannak az én jóslataim a nagy konfok idei szezonját illetően (hátha valaki még reagál is rá, ha nem ért valamivel egyet):

ACC: Szokás szerint Clemson-FSU versenyfutás az első helyért. A Louisville szerintem akkor sem tud majd beleszólni a nagyok dolgába, ha Lamarr Jackson olyan parádés szezont hoz, amit sokan várnak tőle. Dark-horse Heisman aspiránsnak nálam is elmegy, az ACC-ben nem lesz nehéz kiemelkedő statisztikákat hozni, bár a level of competition hátrányt is jelent majd számára több nagy esélyessel szemben. A csoport két nagyágyúja közül legalább az egyik ellen kellene a bravúrgyőzelem, hogy esélye legyen a meghívóra New Yorkba. A Coastalban szerintem megint kvázi azért folyik majd a versenyfutás, hogy ki kapjon ki a konfdöntőben az Atlantic győztesétől. Sokan a North Carolinát várják az élre ebben a divízióban, de az ilyen csapatok nem nagyon szoktak kétszer egymás után ekkorát dobbantani, szerintem hasonló lehet a forgatókönyv, mint a Georgia Tech utóbbi két éve esetében, csak nem annyira drasztikus visszaeséssel, és a Pittsburgh vagy a Miami érhet oda sleeperként az első helyre a csoportban. Én a Noles végső sikerére számítok, feltéve, ha Francois nem sül be.

Big 12: Oklahoma, szakadék, többiek, itt most ez a helyzet szerintem, sőt nálam országos szinten is a Sooners számít az első számú favoritnak. A főcsoporton belül kb. amitől a leginkább tarthatnak az az, hogy sikerül-e nem elchokerkedniük a Longhorns elleni rangadót. A non-konf menetrendjük pedig van annyira erős, hogy bármennyire is le van eresztve a főcsoport, ha hibátlanul végigmennek (fogalmazzunk úgy, hogy illene), akkor nem lehet kérdés a playoff-szereplésük. Kezdésként ugye Houston (tavaly 13-1-es szezon, FSU-veréssel megkoronázva a Peach Bowlon), majd két héttel később Ohio State, ami kiélezettebb párharc lehetne, ha később kerülne rá sor, így viszont, hogy a szezon ennyire korai szakaszában rendezik és Normanben lesz a meccs, egy ennyire fiatal és rutintalan Buckeyes szerintem óhatatlanul elvérzik majd Mayfieldék ellen (a’la Virginia Tech elleni botlás a bajnoki cím évében), az Oklahoma dicsőséglistáján viszont jól fog kinézni az OSU skalpja. Én nagy körbeverést szimatolok a Big 12-ben, a Soonerst leszámítva egyik csapatban sem látom, hogy többre lenne hivatott egy 8-4-es / 9-3-as alapszakasznál. A TCU-t tartják egyesek titkos esélyesnek, de szerintem ahogy tavaly a védelem, úgy idén a támadósor rebuildingje szab majd gátat az ő merészebb álmaiknak, még ha Hill be is válik.

Big Ten: Nem vállalok nagy kockázatot, ha azt tippelem, hogy a Michigan, Michigan State, Ohio State trióból fog kikerülni a főcsoport bajnoka. Sokan várják az idei szezontól a Wolverines igazi nagy visszatérését, de a Spartanst sem lehet soha előre leírni, és mire a két nagy rivális elleni összecsapásra sor kerül az alapszakasz végén, addigra már az újjáépülő/újratöltő Buckeyes is egészen más arcát mutathatja, mint az idény elején. A nyugati csoportban az Iowa helyzetét hasonlónak látom, mint amit az ACC-nél a Tar Heels kapcsán írtam, igaz a divízióriválisok itt sem túl acélosak, de így is inkább a Nebraska-Wisconsin kettősből várom a befutót, bár ilyen mezőnyben még akár a Northwesternnek is lehet esélye. A defense wins the championship elv mentén én a Michigan konfgyőzelmére tippelek.

Pac-12: A Stanford szerintem ezt rutinból behúzza. Az Oregontól nem várok jobb szezont, mint a tavalyi, a Washington divatos sleeper pick, de szerintem nekik majd jövőre jöhet el az idejük, és a Washington State-et sem érzem legitim bajnokaspiránsnak. A másik divízióban valamelyest kiemelkedik a UCLA, de tőlük sem kell hanyatt esni, szerintem idén is túl vannak értékelve. A csoportellenfelek elég komoly átalakuláson mennek keresztül, így a divíziót szerintem nyeri a Bruins, de ennél sokkal többre nem számítok tőlük. Úgyhogy én a szokásos sablont várom, a Cardinal legalább egy meccset bukni fog a főcsoporton belül, de megint ők lesznek a Pac-12 bajnokai.

SEC: Szerintem elfogultság nélkül mondhatom, hogy idén is az Alabama a favorit a komplett főcsoportban. Az LSU lehet rájuk a legveszélyesebb, feltéve, ha Brandon Harris nem csak gyenge és középszerű védelmek ellen lesz képes villogni. A védelmi sémaváltás miatt én nem aggódnék, Aranda személyében jó szakembert hoztak a defense élére, a játékosállománnyal pedig nem szokott gond lenni. Az Ole Miss szerintem masszív csapat marad, de Treadwellék távozása után meg fogják érezni a talent level visszaesését, a divízió többi tagjától pedig nem várok igazán nagy előrelépést a tavalyi teljesítményükhöz képest. Keleten egyértelműen a Tennessee van kikiáltva konszenzusos favoritnak, sőt egyesek a legfőbb playoff contenderek között tartják számon a Volst, de ez a „mindenki első számú sleepere” dolog nem igazán szokta a várt eredményt hozni, az SEC East leendő első helyezettjének eltalálásában pedig amúgy sem remekel az utóbbi években a közvélemény, úgyhogy már csak azért is mást mondok. 😊 A Georgiára tippelek, ha nem a homály Greyson Lambert kezébe adják a karmesteri pálcát.

És akkor egy tipp a playoff mezőnyére is: Alabama, Michigan, Notre Dame, Oklahoma
több mint 8 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 905 — Amerikai sportok rajongója
baggio
zavi27
nem
Höri
😕
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
baggio
zavi27
nem

több mint 8 éve
baggio
több mint 8 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Valakiknek már sikerült belépnie, szóval valahogy mennie kell...

Közben kijött a szezon első rangsora! Előszezoni AP top25:
 bowl.one/ncaa-rangsor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
csináltam ncaa-s tippeldét, csatlakozzatok!

twitter.com/roberthorvath24/status/767177670262190081

ezúttal a fox sports-on (a regisztráció fél perc se), mert itt lehet custom picksetet összeállítani, tehát én magam választom ki a heti megtippelendő meccseket 😊

spreaddel együtt (Vegas oddsai alapján), benne már a jövő heti Cal vs Hawaii-jal
baggio
Nekem nem sikerul telorol akarmelyik accountomrol, masoknak mukodik? Sign in-nel lefagy allandoan
zavi27
Szintén zenész

Madden hates me.
több mint 8 éve

ezúttal a fox sports-on (a regisztráció fél perc se), mert itt lehet custom picksetet összeállítani, tehát én magam választom ki a heti megtippelendő meccseket 😊

spreaddel együtt (Vegas oddsai alapján), benne már a jövő heti Cal vs Hawaii-jal
baggio
Nekem nem sikerul telorol akarmelyik accountomrol, masoknak mukodik? Sign in-nel lefagy allandoan
több mint 8 éve

---
több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 151 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
basszus mennyi jó meccsről fogok lemaradni a boston college - georgia tech miatt 😕 #wpp

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
ESPN & @Marvel celebrate the biggest kickoff ever w/ special edition comic covers. The Road to the CFP starts now.

---
több mint 8 éve
Már csak egy hét futball nélkül! Addig olvasnivaló:
 www.usatoday.com/story/sports/ncaaf/2016/08/13/college-football-conference-previews-aac-acc-big-12-big-ten-cusa-mac-mountain-west-pac-12-sec-sun-belt/88670018/

---
több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
empty taxi
Rámennek a srácok a hibátlan teljesítményre!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534

empty taxi
USC-t dominálja Katinka 😊

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve

Madden hates me.
több mint 8 éve
nem tudom meg lehet-e vagy egyáltalán érdemes megközelíteni az elsőt, de lesz második évad is a Last Chance U-ból
baggio
ugyanaz lesz a helyszín?
braxa88
aha
 deadline.com/2016/08/last-chance-u-renewed-second-season-netflix-1201803566/

---
több mint 8 éve
nem tudom meg lehet-e vagy egyáltalán érdemes megközelíteni az elsőt, de lesz második évad is a Last Chance U-ból
baggio
ugyanaz lesz a helyszín?
több mint 8 éve

---
több mint 8 éve
top100 játékos
 www.espn.com/college-football/story/_/id/17220515/college-football-top-100-players-2016-season
braxa88
ez is
 www.si.com/college-football/2016/07/12/college-football-best-players-ranking-2016
több mint 8 éve
top100 játékos
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2016%2F0728%2FCFB_rank_jtBarrett_1296x729.jpg
#CFBrank 2016, 20-11: College football's top 100 players
There's no QB controversy this preseason for J.T. Barrett at Ohio State. And he's rated No. 12 in our ranking of the top 100 players in college football.
több mint 8 éve
 mobile.twitter.com/roberthorvath24/status/760676778910318593

---
több mint 8 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Jarrett Stidham QB is lelép a Baylortól, legalább lesz egy Durant-féle verseny az NCAA "szabadügynökpiacán" is 😊
baggio
Monday, Stidham told ESPN's Max Olson that he received his release from Baylor.
According to the Austin-American Statesman, Stidham cannot transfer to another Big 12 Conference school.
"Former Baylor QB Jarrett Stidham informed me he received his release from the school today. He'll have 3 seasons of eligibility elsewhere and be able to play again in 2017. After his impressive freshman year, he'll be one seriously coveted free agent."
"I don't care if you're a freshman or a senior, if you've earned the snaps you're going to get the snaps. But in Jarrett's case I think he felt like going forward if he ended up like he was last year behind Seth (Russell) and only got 20-30 percent of the snaps, that he'd be wasting a year of eligibility. So that was his consideration."

Annó a Texas Tech-re commitolt és utána ment inkább a Baylorra, de oda ugye most nem mehet. Így talán legesélyesebb az Oregon lehet, akik a top3-ban voltak nála a toborzása idején.
Habi
Ducksnál most erre útra léptünk, volt Big Play VA, most valószínüleg Stidham
Heisman Trophy
+ Dakota Prukop

JT Daniels fan
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 587 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Jarrett Stidham QB is lelép a Baylortól, legalább lesz egy Durant-féle verseny az NCAA "szabadügynökpiacán" is 😊
baggio
According to the Austin-American Statesman, Stidham cannot transfer to another Big 12 Conference school.
"Former Baylor QB Jarrett Stidham informed me he received his release from the school today. He'll have 3 seasons of eligibility elsewhere and be able to play again in 2017. After his impressive freshman year, he'll be one seriously coveted free agent."
"I don't care if you're a freshman or a senior, if you've earned the snaps you're going to get the snaps. But in Jarrett's case I think he felt like going forward if he ended up like he was last year behind Seth (Russell) and only got 20-30 percent of the snaps, that he'd be wasting a year of eligibility. So that was his consideration."

Annó a Texas Tech-re commitolt és utána ment inkább a Baylorra, de oda ugye most nem mehet. Így talán legesélyesebb az Oregon lehet, akik a top3-ban voltak nála a toborzása idején.
Habi
Ducksnál most erre útra léptünk, volt Big Play VA, most valószínüleg Stidham

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
baggio

JT Daniels fan