NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 8 éve
Nyugodtság van, jövő héten írok konfonkénti PR-eket.😕nemwww.sbnation.com/a/college-football-preview-2016Itt a bowl.hu-n lesznek szezonelozetesek, beharangozok?
baggio
zavi27
Höri
zavi27
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Én írtam az Alabamáról. 😊😕nemwww.sbnation.com/a/college-football-preview-2016Itt a bowl.hu-n lesznek szezonelozetesek, beharangozok?
baggio
zavi27
Höri
zavi27
bowl.one/forum/ncaa-csapatforumok/alabama-crimson-tide/1508745
De akkor itt vannak az én jóslataim a nagy konfok idei szezonját illetően (hátha valaki még reagál is rá, ha nem ért valamivel egyet):
ACC: Szokás szerint Clemson-FSU versenyfutás az első helyért. A Louisville szerintem akkor sem tud majd beleszólni a nagyok dolgába, ha Lamarr Jackson olyan parádés szezont hoz, amit sokan várnak tőle. Dark-horse Heisman aspiránsnak nálam is elmegy, az ACC-ben nem lesz nehéz kiemelkedő statisztikákat hozni, bár a level of competition hátrányt is jelent majd számára több nagy esélyessel szemben. A csoport két nagyágyúja közül legalább az egyik ellen kellene a bravúrgyőzelem, hogy esélye legyen a meghívóra New Yorkba. A Coastalban szerintem megint kvázi azért folyik majd a versenyfutás, hogy ki kapjon ki a konfdöntőben az Atlantic győztesétől. Sokan a North Carolinát várják az élre ebben a divízióban, de az ilyen csapatok nem nagyon szoktak kétszer egymás után ekkorát dobbantani, szerintem hasonló lehet a forgatókönyv, mint a Georgia Tech utóbbi két éve esetében, csak nem annyira drasztikus visszaeséssel, és a Pittsburgh vagy a Miami érhet oda sleeperként az első helyre a csoportban. Én a Noles végső sikerére számítok, feltéve, ha Francois nem sül be.
Big 12: Oklahoma, szakadék, többiek, itt most ez a helyzet szerintem, sőt nálam országos szinten is a Sooners számít az első számú favoritnak. A főcsoporton belül kb. amitől a leginkább tarthatnak az az, hogy sikerül-e nem elchokerkedniük a Longhorns elleni rangadót. A non-konf menetrendjük pedig van annyira erős, hogy bármennyire is le van eresztve a főcsoport, ha hibátlanul végigmennek (fogalmazzunk úgy, hogy illene), akkor nem lehet kérdés a playoff-szereplésük. Kezdésként ugye Houston (tavaly 13-1-es szezon, FSU-veréssel megkoronázva a Peach Bowlon), majd két héttel később Ohio State, ami kiélezettebb párharc lehetne, ha később kerülne rá sor, így viszont, hogy a szezon ennyire korai szakaszában rendezik és Normanben lesz a meccs, egy ennyire fiatal és rutintalan Buckeyes szerintem óhatatlanul elvérzik majd Mayfieldék ellen (a’la Virginia Tech elleni botlás a bajnoki cím évében), az Oklahoma dicsőséglistáján viszont jól fog kinézni az OSU skalpja. Én nagy körbeverést szimatolok a Big 12-ben, a Soonerst leszámítva egyik csapatban sem látom, hogy többre lenne hivatott egy 8-4-es / 9-3-as alapszakasznál. A TCU-t tartják egyesek titkos esélyesnek, de szerintem ahogy tavaly a védelem, úgy idén a támadósor rebuildingje szab majd gátat az ő merészebb álmaiknak, még ha Hill be is válik.
Big Ten: Nem vállalok nagy kockázatot, ha azt tippelem, hogy a Michigan, Michigan State, Ohio State trióból fog kikerülni a főcsoport bajnoka. Sokan várják az idei szezontól a Wolverines igazi nagy visszatérését, de a Spartanst sem lehet soha előre leírni, és mire a két nagy rivális elleni összecsapásra sor kerül az alapszakasz végén, addigra már az újjáépülő/újratöltő Buckeyes is egészen más arcát mutathatja, mint az idény elején. A nyugati csoportban az Iowa helyzetét hasonlónak látom, mint amit az ACC-nél a Tar Heels kapcsán írtam, igaz a divízióriválisok itt sem túl acélosak, de így is inkább a Nebraska-Wisconsin kettősből várom a befutót, bár ilyen mezőnyben még akár a Northwesternnek is lehet esélye. A defense wins the championship elv mentén én a Michigan konfgyőzelmére tippelek.
Pac-12: A Stanford szerintem ezt rutinból behúzza. Az Oregontól nem várok jobb szezont, mint a tavalyi, a Washington divatos sleeper pick, de szerintem nekik majd jövőre jöhet el az idejük, és a Washington State-et sem érzem legitim bajnokaspiránsnak. A másik divízióban valamelyest kiemelkedik a UCLA, de tőlük sem kell hanyatt esni, szerintem idén is túl vannak értékelve. A csoportellenfelek elég komoly átalakuláson mennek keresztül, így a divíziót szerintem nyeri a Bruins, de ennél sokkal többre nem számítok tőlük. Úgyhogy én a szokásos sablont várom, a Cardinal legalább egy meccset bukni fog a főcsoporton belül, de megint ők lesznek a Pac-12 bajnokai.
SEC: Szerintem elfogultság nélkül mondhatom, hogy idén is az Alabama a favorit a komplett főcsoportban. Az LSU lehet rájuk a legveszélyesebb, feltéve, ha Brandon Harris nem csak gyenge és középszerű védelmek ellen lesz képes villogni. A védelmi sémaváltás miatt én nem aggódnék, Aranda személyében jó szakembert hoztak a defense élére, a játékosállománnyal pedig nem szokott gond lenni. Az Ole Miss szerintem masszív csapat marad, de Treadwellék távozása után meg fogják érezni a talent level visszaesését, a divízió többi tagjától pedig nem várok igazán nagy előrelépést a tavalyi teljesítményükhöz képest. Keleten egyértelműen a Tennessee van kikiáltva konszenzusos favoritnak, sőt egyesek a legfőbb playoff contenderek között tartják számon a Volst, de ez a „mindenki első számú sleepere” dolog nem igazán szokta a várt eredményt hozni, az SEC East leendő első helyezettjének eltalálásában pedig amúgy sem remekel az utóbbi években a közvélemény, úgyhogy már csak azért is mást mondok. 😊 A Georgiára tippelek, ha nem a homály Greyson Lambert kezébe adják a karmesteri pálcát.
És akkor egy tipp a playoff mezőnyére is: Alabama, Michigan, Notre Dame, Oklahoma
több mint 8 éve
😕nemwww.sbnation.com/a/college-football-preview-2016Itt a bowl.hu-n lesznek szezonelozetesek, beharangozok?
baggio
zavi27
Höri
több mint 8 éve
nemwww.sbnation.com/a/college-football-preview-2016Itt a bowl.hu-n lesznek szezonelozetesek, beharangozok?
baggio
zavi27
több mint 8 éve
www.sbnation.com/a/college-football-preview-2016Itt a bowl.hu-n lesznek szezonelozetesek, beharangozok?
baggio
több mint 8 éve
www.sbnation.com/a/college-football-preview-2016
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Valakiknek már sikerült belépnie, szóval valahogy mennie kell...Közben kijött a szezon első rangsora! Előszezoni AP top25:
bowl.one/ncaa-rangsor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Szintén zenészcsináltam ncaa-s tippeldét, csatlakozzatok!Nekem nem sikerul telorol akarmelyik accountomrol, masoknak mukodik? Sign in-nel lefagy allandoan
twitter.com/roberthorvath24/status/767177670262190081
ezúttal a fox sports-on (a regisztráció fél perc se), mert itt lehet custom picksetet összeállítani, tehát én magam választom ki a heti megtippelendő meccseket 😊
spreaddel együtt (Vegas oddsai alapján), benne már a jövő heti Cal vs Hawaii-jal
baggio
zavi27
Madden hates me.
több mint 8 éve
csináltam ncaa-s tippeldét, csatlakozzatok!Nekem nem sikerul telorol akarmelyik accountomrol, masoknak mukodik? Sign in-nel lefagy allandoan
twitter.com/roberthorvath24/status/767177670262190081
ezúttal a fox sports-on (a regisztráció fél perc se), mert itt lehet custom picksetet összeállítani, tehát én magam választom ki a heti megtippelendő meccseket 😊
spreaddel együtt (Vegas oddsai alapján), benne már a jövő heti Cal vs Hawaii-jal
baggio
több mint 8 éve
csináltam ncaa-s tippeldét, csatlakozzatok!twitter.com/roberthorvath24/status/767177670262190081
---
több mint 8 éve
basszus mennyi jó meccsről fogok lemaradni a boston college - georgia tech miatt 😕 #wpp
több mint 8 éve
ESPN & @Marvel celebrate the biggest kickoff ever w/ special edition comic covers. The Road to the CFP starts now.---
több mint 8 éve
Már csak egy hét futball nélkül! Addig olvasnivaló:www.usatoday.com/story/sports/ncaaf/2016/08/13/college-football-conference-previews-aac-acc-big-12-big-ten-cusa-mac-mountain-west-pac-12-sec-sun-belt/88670018/
---
több mint 8 éve
empty taxiRámennek a srácok a hibátlan teljesítményre!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Madden hates me.
több mint 8 éve
ahanem tudom meg lehet-e vagy egyáltalán érdemes megközelíteni az elsőt, de lesz második évad is a Last Chance U-bólugyanaz lesz a helyszín?
baggio
braxa88
deadline.com/2016/08/last-chance-u-renewed-second-season-netflix-1201803566/
---
több mint 8 éve
braxa88
12 534
nem tudom meg lehet-e vagy egyáltalán érdemes megközelíteni az elsőt, de lesz második évad is a Last Chance U-bólugyanaz lesz a helyszín?
baggio
több mint 8 éve
nem tudom meg lehet-e vagy egyáltalán érdemes megközelíteni az elsőt, de lesz második évad is a Last Chance U-ból
---
több mint 8 éve
braxa88
12 534
top100 játékosez is
www.espn.com/college-football/story/_/id/17220515/college-football-top-100-players-2016-season
braxa88
www.si.com/college-football/2016/07/12/college-football-best-players-ranking-2016
több mint 8 éve
mobile.twitter.com/roberthorvath24/status/760676778910318593
---
több mint 8 éve
+ Dakota PrukopDucksnál most erre útra léptünk, volt Big Play VA, most valószínüleg StidhamJarrett Stidham QB is lelép a Baylortól, legalább lesz egy Durant-féle verseny az NCAA "szabadügynökpiacán" is 😊Monday, Stidham told ESPN's Max Olson that he received his release from Baylor.
baggio
According to the Austin-American Statesman, Stidham cannot transfer to another Big 12 Conference school.
"Former Baylor QB Jarrett Stidham informed me he received his release from the school today. He'll have 3 seasons of eligibility elsewhere and be able to play again in 2017. After his impressive freshman year, he'll be one seriously coveted free agent."
"I don't care if you're a freshman or a senior, if you've earned the snaps you're going to get the snaps. But in Jarrett's case I think he felt like going forward if he ended up like he was last year behind Seth (Russell) and only got 20-30 percent of the snaps, that he'd be wasting a year of eligibility. So that was his consideration."
Annó a Texas Tech-re commitolt és utána ment inkább a Baylorra, de oda ugye most nem mehet. Így talán legesélyesebb az Oregon lehet, akik a top3-ban voltak nála a toborzása idején.
Habi
Heisman Trophy
JT Daniels fan
több mint 8 éve
Ducksnál most erre útra léptünk, volt Big Play VA, most valószínüleg StidhamJarrett Stidham QB is lelép a Baylortól, legalább lesz egy Durant-féle verseny az NCAA "szabadügynökpiacán" is 😊Monday, Stidham told ESPN's Max Olson that he received his release from Baylor.
baggio
According to the Austin-American Statesman, Stidham cannot transfer to another Big 12 Conference school.
"Former Baylor QB Jarrett Stidham informed me he received his release from the school today. He'll have 3 seasons of eligibility elsewhere and be able to play again in 2017. After his impressive freshman year, he'll be one seriously coveted free agent."
"I don't care if you're a freshman or a senior, if you've earned the snaps you're going to get the snaps. But in Jarrett's case I think he felt like going forward if he ended up like he was last year behind Seth (Russell) and only got 20-30 percent of the snaps, that he'd be wasting a year of eligibility. So that was his consideration."
Annó a Texas Tech-re commitolt és utána ment inkább a Baylorra, de oda ugye most nem mehet. Így talán legesélyesebb az Oregon lehet, akik a top3-ban voltak nála a toborzása idején.
Habi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Jarrett Stidham QB is lelép a Baylortól, legalább lesz egy Durant-féle verseny az NCAA "szabadügynökpiacán" is 😊Monday, Stidham told ESPN's Max Olson that he received his release from Baylor.
baggio
JT Daniels fan