NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 8 éve
nincs többé St. Petersburg Bowl, helyette Bad Boy Mowers Gasparilla Bowl lesz 😀www.sbnation.com/college-football/2017/8/19/16171172/bowl-game-sponsor-names-best-worst-funniest

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
BOWL.HU COLLEGE PICK'EM (yahoo ID szükséges)football.fantasysports.yahoo.com/college/register/joingroup
GROUP ID# 4337
jelszó: bowlhu
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
ezt is érdemes lehet még átbogarászniPreview 2017: Quarterback Situation & Depth Chart For Every Team

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
konferenciánkénti előzetesek az USA Today-en, minden nap egy (tényleg csak a leglényegesebb infókkal)ACC: www.usatoday.com/story/sports/ncaaf/acc/2017/08/21/college-football-2017-florida-state-clemson-best-conference/584170001/
Big Ten: www.usatoday.com/story/sports/ncaaf/bigten/2017/08/22/big-ten-preview-ohio-state-michigan-penn-state-wisconsin/587913001/
Big XII: www.usatoday.com/story/sports/ncaaf/big12/2017/08/23/big-12-preview-oklahoma-headlines-league-seeking-respect/592207001/
Pac-12: www.usatoday.com/story/sports/ncaaf/pac12/2017/08/24/usc-leads-packed-pac-12-stanford-and-washington-right-behind/593687001/
SEC: www.usatoday.com/story/sports/ncaaf/sec/2017/08/25/sec-preview-alabama-leads-rest-conference/594206001/
AAC: www.usatoday.com/story/sports/ncaaf/aac/2017/08/15/college-football-2017-american-athletic-conference-preview/564746001/
C-USA: www.usatoday.com/story/sports/ncaaf/cusa/2017/08/16/college-football-2017-preview-conference-usa/568365001/
MAC: www.usatoday.com/story/sports/ncaaf/mac/2017/08/17/college-football-2017-mid-american-conference-preview/572992001/
MWC: www.usatoday.com/story/sports/ncaaf/mwest/2017/08/18/mountain-west-preview-boise-state-wyoming-san-diego-state/577333001/
Sun Belt: www.usatoday.com/story/sports/ncaaf/sunbelt/2017/08/19/college-football-2017-troy-appalachian-state-arkansas-state-sun-belt-title/582883001/
Függetlenek: www.usatoday.com/story/sports/ncaaf/2017/08/20/college-football-2017-indepedents-notre-dame-byu-umass-army/584127001/

---
több mint 8 éve
máshol nem?twitter.com/ESPNU/status/889958460992831488tenyardtrackeren már elérhető 😀
baggio
Löfli
ez meg wowwowwow
twitter.com/richarddeitsch/status/897477266434916353
az ESPN all-int tol egy Ohio State @ Indiana meccsre, előbb mini GameDay, most meg ez 😀

---
több mint 8 éve
twitter.com/ESPNU/status/889958460992831488tenyardtrackeren már elérhető 😀
baggio

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
csinálok majd, ha van rá igény, ahogy tippjátékot is, plusz tervben van legalább egy nagyobb lélegzetvételű előzetes, ősszel pedig talán pár helyszíni riport is lesz (kezdve az augusztus 31-i UCF vs FIU-val)idén nem lehetne egy college fantasy ligát létrehozni?Én tavaly próbálkoztam, de nem jött össze, hátha idén.
Hátha össze lehetne hozni egy ligára való társaságot
Heisman Trophy
zavi27

---
több mint 8 éve
idén nem lehetne egy college fantasy ligát létrehozni?Én tavaly próbálkoztam, de nem jött össze, hátha idén.
Hátha össze lehetne hozni egy ligára való társaságot
Heisman Trophy
több mint 8 éve
idén nem lehetne egy college fantasy ligát létrehozni?Hátha össze lehetne hozni egy ligára való társaságot
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
ide kerülnek fel a csapatok media guide-jai, már majdnem teljes a koilekcióKirály!
collegepressbox.com/media/mediaguides/2017/index.html
baggio
Kell szereznem egy ilyet.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
ide kerülnek fel a csapatok media guide-jai, már majdnem teljes a kollekciócollegepressbox.com/media/mediaguides/2017/index.html
| rosebowl a felhasználónév és pasadena a jelszó |

---
több mint 8 éve
Ez volt az első NCAA szezon, amit teljes egészében végigkövettem, hát mit ne mondjak, jó volt az időzítés 😊Amúgy 2005 jobb év volt!!!
2007: The inside story of the greatest season in college football history
www.sbnation.com/a/2007-college-football-season/
baggio
több mint 8 éve
Ez volt az első NCAA szezon, amit teljes egészében végigkövettem, hát mit ne mondjak, jó volt az időzítés 😊2007: The inside story of the greatest season in college football history
www.sbnation.com/a/2007-college-football-season/

---
több mint 8 éve
twitter.com/ESPNU/status/889958460992831488

---
több mint 8 éve
A Freeze-éra is csak véget ért, meglehetősen dicstelen módon, ahogy azzal azért már számolni is lehetettwww.sbnation.com/college-football/2017/7/20/15971800/hugh-freeze-ole-miss-houston-nutt-lawsuit

---
több mint 8 éve
twitter.com/CFAPeachBowl/status/885896716846858240

---
több mint 8 éve
top100 játékos 2017-benwww.si.com/college-football/2017/06/19/top-players-ranking-2017-season
közben az SB Nation csapatonkénti előzetese már az ACC-nél tart (az SEC marad a végére), kötelező legalább beleolvasni, ha valaki képben akar lenni az erőviszonyokkal
www.sbnation.com/college-football-previews-2017

---
több mint 8 éve
az elmúlt hetekben pletykáltak már róla, miután Chicago környékén vett egy házat magának, igazából az időzítés meglepő csakStoops visszavonult, Riley az utódja.verjem, sokkolódtam. még jobban gyengült a big 12
tenorx
Ventura
twitter.com/ESPNRadio/status/872551895050727424

---
több mint 8 éve
Stoops visszavonult, Riley az utódja.verjem, sokkolódtam. még jobban gyengült a big 12
tenorx
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 8 éve
Stoops visszavonult, Riley az utódja.A wikipediaja már meg is van szerkesztve gyorsan:
"Lincoln Michael Riley (born September 5, 1983) is an American football coach and former player. He is the head coach for the Oklahoma Sooners football team as of June 7th, 2017, replacing retiring head coach Bob Stoops. His first win on the road will come against The Ohio State Buckeyes."
több mint 8 éve
Ízlésekéspofonok!nagyon jó 😀 köszi!Sziasztok, meg tudnátok mondani hogy melyik meccsen volt az az idei szezonban amikor az egyik játékost 'megmogyorózták'? A 120yard-on olvastam de már nem találom.OSU-Clemson 😊
Bocsi ha offoltam
mmdan
Koviakos
mmdan
több mint 8 éve
nagyon jó 😀 köszi!Sziasztok, meg tudnátok mondani hogy melyik meccsen volt az az idei szezonban amikor az egyik játékost 'megmogyorózták'? A 120yard-on olvastam de már nem találom.youtu.be/GQNLe-Sj15Y
Bocsi ha offoltam
mmdan
OSU-Clemson 😊
Koviakos
több mint 8 éve
Sziasztok, meg tudnátok mondani hogy melyik meccsen volt az az idei szezonban amikor az egyik játékost 'megmogyorózták'? A 120yard-on olvastam de már nem találom.youtu.be/GQNLe-Sj15Y
Bocsi ha offoltam
mmdan
OSU-Clemson 😊
több mint 8 éve
Sziasztok, meg tudnátok mondani hogy melyik meccsen volt az az idei szezonban amikor az egyik játékost 'megmogyorózták'? A 120yard-on olvastam de már nem találom.Bocsi ha offoltam
több mint 8 éve
twitter.com/mattufford/status/866661422390026240

---