NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 572
46
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 8 éve
némi módosítás. lesz egy korai aláírási periódus (a hagyományos február első szerdája mellett). twitter.com/GeorgeSchroeder/status/861693469886218241
Szerkesztette: Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 8 éve
Pedig reménykedtem, hogy Saban elcsábul a felnőttekhez. Na nem baj.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
nincsenek többé szilveszteri elődöntőktwitter.com/CFBPlayoff/status/857641539627098116

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Tudtok esetleg olyan QB-t mondani, aki balkezes? Mostanság kikoptak az ilyen játékosok, vagy csak a legígéretesebbek között nincs most egy sem? Emlékeim szerint Tebow volt az utolsó, aki az NFLbe is bekerült, de én inkább olyan QB-ra lennék kíváncsi, mint Leinart. Illetve, ha tudtok olyan oldalt ajánlani, ahol ilyen paraméterek alapján is lehet keresgélni, azt is szívesen venném.Malik Zaire nem tudni hova fog graduate transzferelni, esélyes a Wisconsin, ahol egyébként szintén van balkezes QB, Alex Hornibrook.
peterbadbone
Egy másik balkezes QB, AJ Bush a Virginia Techre transzferelt, JUCO-ból, ő simán kezdő lehet 2017-ben.
Plusz egy másik igen jó balkezes JUCO transzfer QB-je volt a 2017-es classnak, McLane Carter, ő a Texas Techen folytatja.
Szintén az idei recruiting classban vannak a középsuliról kikerült, sokra tartott balkezes QB-k Tua Tagovailova (Alabama) és Bailey Hockman (Florida State) személyében.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Tudtok esetleg olyan QB-t mondani, aki balkezes? Mostanság kikoptak az ilyen játékosok, vagy csak a legígéretesebbek között nincs most egy sem? Emlékeim szerint Tebow volt az utolsó, aki az NFLbe is bekerült, de én inkább olyan QB-ra lennék kíváncsi, mint Leinart. Illetve, ha tudtok olyan oldalt ajánlani, ahol ilyen paraméterek alapján is lehet keresgélni, azt is szívesen venném.
több mint 8 éve
az USA sportközpontja 😊twitter.com/RedditCFB/status/846561033686691840

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Elnézést, jogos...sajnos nem engedi nekem. Valamit rosszul csinálok, de köszönöm a segítséget 😊Baker Mayfield adott egy pofont a karrierjének...lászló, ilyenkor csatold a vizuális élményt is!
Gyönyörű tackle-el terítették le a rendőrök
Klaci79
twitter.com/5NEWSKrystle/status/840352866594369537
Ventura
több mint 8 éve
Baker Mayfield adott egy pofont a karrierjének...lászló, ilyenkor csatold a vizuális élményt is!
Gyönyörű tackle-el terítették le a rendőrök
Klaci79
twitter.com/5NEWSKrystle/status/840352866594369537
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 8 éve
Baker Mayfield adott egy pofont a karrierjének...Gyönyörű tackle-el terítették le a rendőrök
több mint 8 éve
ja és az összes konf nyilvánosságra hozta a menetrendjét a következő szezonra, így ESPN.com-on már lehet böngészni a 2017-es schedule-t
---
több mint 8 éve
indul a youtubeTV 40 csatornával, ha Magyarországon is elérhető lesz, akkor a kínálat alapján ez egyenlő a college football kánaánnalawfulannouncing.com/online-outlets/youtube-tv-launch-cbs-espn-fox-nbc-nets-no-league-owned-turner-channels.html

---
több mint 8 éve
Hoppá.soundcloud.com/the-audible/214-gene-chizik-on-walking-away-from-coaching-the-crazy-world-of-college-recruiting
twitter.com/BruceFeldmanCFB/status/829821946552471552
Mikey

---
több mint 8 éve
Hoppá.twitter.com/BruceFeldmanCFB/status/829821946552471552
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
NSD volt szerdán és mégse azzal kapcsolatos a nap híretwitter.com/insidehighered/status/826910992269471749

---
több mint 8 éve
Lazioval megegyeztek ?a Michigan a 15 tavaszi edzéséből hármat az AS Roma stadionjában tart majd.Nem lesz egyszerű átcuccolni azt a bazinagy stadiont a tengerentúlra!
Höri
gaben
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
a Michigan a 15 tavaszi edzéséből hármat az AS Roma stadionjában tart majd.Nem lesz egyszerű átcuccolni azt a bazinagy stadiont a tengerentúlra!
Höri
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
twitter.com/BruceFeldmanCFB/status/824286602964807680Nem tudom, én Verne-t kifejezetten bírtam, sajnálom hogy visszavonul ☺
Lehet én vagyok az egyetlen, de engem kifejezetten idegesített mindkettő stílusa. 😊
Mikey
több mint 8 éve
twitter.com/BruceFeldmanCFB/status/824286602964807680nem vagy egyedül 😊 Verne-t ugye Brad Nessler követi a CBS-en, Musburgert meg tulajdonképp már pár éve lecserélték Chris Fowlerre, szóval inkább csak jobb lesz a helyzet, sokkal
Lehet én vagyok az egyetlen, de engem kifejezetten idegesített mindkettő stílusa. 😊
Mikey

---
több mint 8 éve
twitter.com/BruceFeldmanCFB/status/824286602964807680Lehet én vagyok az egyetlen, de engem kifejezetten idegesített mindkettő stílusa. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
a Michigan a 15 tavaszi edzéséből hármat az AS Roma stadionjában tart majd.
több mint 8 éve
www.sbnation.com/a/top-100-college-football-games-2016

---
több mint 8 éve
erről jut eszembe:fasza youtubeon én is kerestem, de semmi gondoltam majd később jön vagy valami 😊 köszi !
2016 ESPN IMAGES OF THE YEAR
www.espn.com/video/clip?id=18439328
(youtube-ra se került még fel és úgy el volt dugva az espn-en is, hogy már azt hittem, idén nem is készült ilyen - érdemes visszanézni pedig a korábbi éveket is, az "images of the decade" meg igazi klasszikus!)
baggio
több mint 8 éve
erről jut eszembe:2016 ESPN IMAGES OF THE YEAR
www.espn.com/video/clip?id=18439328
(youtube-ra se került még fel és úgy el volt dugva az espn-en is, hogy már azt hittem, idén nem is készült ilyen - érdemes visszanézni pedig a korábbi éveket is, az "images of the decade" meg igazi klasszikus!)

---
több mint 8 éve
ha csak nem történik valami váratlan, akkor el is kelt az összes szabad FBS-es HC pozíció jövőrebaggioírtam ezt egy hónapja, mikor 17-nél megállt az új kinevezések száma, január közepén pedig már 21-nél tartunk... de az a 4 hely is betöltődött, és ha csak az SF 49ers nem húz valami váratlant/nem lesz valami botrány egy programnál, akkor erre a holtszezonra tényleg vége

---