NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Cardale Jones-ban mekkora potenciál van/lehet egy jövőbeli NFL-s karriert tekintve? Alkat, erősségek, gyengeségek, miben kell javulnia, stb.
több mint 9 éve
three-way qb controversy szerintem nyugodtan kijelenthetem, hogy sose volt még a futballtörténelemben 😊 baggio4 lesz az, Kenny Guion is bizonyított
több mint 9 éve
"Oregon's helmets also conveniently display their number of national championships." 😀😀
több mint 9 éve
Sajnos nem láttam a meccset 😕 MariJóska, hogy tolta?ThundersNFLnoonkick.se/2015-national-championship-ohio-state-vs-oregon/
jól játszott, egy fontos harmadik kísérletet rontott el csúnyán, sajnos az elkapósora elfogyott a végére, az OSU pedig támadó- és védőoldalon egyaránt dominálta a LoS-t
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Sajnos nem láttam a meccset 😕 MariJóska, hogy tolta?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Hendrix
1 551
én fel nem tudom fogni, hogy ezt a ligát miért nem nyomják europában. a lőtéri kutya nem nézi, pedig zseniális.az nfl-nél előfordul hogy elalszok egy meccsen, vagy unalmamban kinyomom, itt meg tényleg meghúzzák a váratlant, extra playek, sokkal dinamikusabb, szórakoztatóbb az egész.
az nfl-t persze eladják ezzel az alibi "minden héten háború" szöveggel, de ha egy olyan embernek kéne bemutatni a sportot aki még sohasem látott egyetlen meccset sem, nem biztos hogy a "profi" ligát ajánlanám. sőt.
ez az idei is kiváló szezon volt, külön öröm hogy az osu nyert a végén. az oregont is nagyon kedvelem, de mariotának leesett már egy heisman, meg a várható 1/1, elégedjen meg azzal.😀
ehhez az eltiltás témához
a gyereket akkor is eltiltják, ha mondjuk bebaszik a hétvégén, vagy csak ha eltol pár cigit? mert lényegében ugyanaz.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
Lediplomázott, azért is írták már korábban a Duke-ot, mint potenciális gazdatest.Azt tudom. Azt viszont nem, hogy ha ő most már lediplomázott-e, mert transzfer csak abban az esetben opció. Egy hármas position battle-be meg sztem nem megy bele.empty taxiAzt el is felejtettem h Braxton Miller senior az OSU-nál, így már azt mondom h Cardale Jones ink nem jelentkezik a draftra.empty taximedical redshirt-öt kap, így még egy szezonra van játékengedélye az NCAA-benbaggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Azt tudom. Azt viszont nem, hogy ha ő most már lediplomázott-e, mert transzfer csak abban az esetben opció. Egy hármas position battle-be meg sztem nem megy bele.Azt el is felejtettem h Braxton Miller senior az OSU-nál, így már azt mondom h Cardale Jones ink nem jelentkezik a draftra.empty taximedical redshirt-öt kap, így még egy szezonra van játékengedélye az NCAA-benbaggio
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Azt el is felejtettem h Braxton Miller senior az OSU-nál, így már azt mondom h Cardale Jones ink nem jelentkezik a draftra.empty taximedical redshirt-öt kap, így még egy szezonra van játékengedélye az NCAA-ben
---
több mint 9 éve
Azt el is felejtettem h Braxton Miller senior az OSU-nál, így már azt mondom h Cardale Jones ink nem jelentkezik a draftra.
Madden hates me.
több mint 9 éve
a Marylandet pletykálták, de még az is lehet, hogy maradthree-way qb controversy szerintem nyugodtan kijelenthetem, hogy sose volt még a futballtörténelemben 😊 vicces és érdekes holtszezon lesz, pláne ha hozzávesszük Everett Golson (ND), Kenny Hill (Texas A&M), John O'Korn (Houston) és Kevin Hogan (Stanford) esetleges/valószínű transzferelését, jobban fog pörögni a "szabadügynök"-piac, mint az NFL-ben...baggioHogan hova akar transzferelni ?Drip
---
több mint 9 éve
Nem tudni, mókás lenne ha a Michiganbe menni Haribóhoz.three-way qb controversy szerintem nyugodtan kijelenthetem, hogy sose volt még a futballtörténelemben 😊 vicces és érdekes holtszezon lesz, pláne ha hozzávesszük Everett Golson (ND), Kenny Hill (Texas A&M), John O'Korn (Houston) és Kevin Hogan (Stanford) esetleges/valószínű transzferelését, jobban fog pörögni a "szabadügynök"-piac, mint az NFL-ben...baggioHogan hova akar transzferelni ?Drip
Madden hates me.
több mint 9 éve
three-way qb controversy szerintem nyugodtan kijelenthetem, hogy sose volt még a futballtörténelemben 😊 vicces és érdekes holtszezon lesz, pláne ha hozzávesszük Everett Golson (ND), Kenny Hill (Texas A&M), John O'Korn (Houston) és Kevin Hogan (Stanford) esetleges/valószínű transzferelését, jobban fog pörögni a "szabadügynök"-piac, mint az NFL-ben...baggioHogan hova akar transzferelni ?
több mint 9 éve
szóval nagyon nagyon boldog vagyok, hogy az ohio state nyert (és egyben, hogy big10) 😊1. Az OSU mindig is elitrecruitinggal büszkélkedett, Meyer nagyon ért a toborzáshoz is, bebizonyította h lehet B1G-ből is bajnokságot nyerni, így a véleményem az h konstans dobogókörnyéke lesz az elkövetkezendő 3-4 évben a Buckeyes, hogy ebből konkrétan lesz-e első hely azt nem tudom, ink az igen felé hajlok
ezek a kérdések foglalkoztatnak:
- lesz e az OSU no1. toborzó 2-3 éven belül. ha igen, akkor hosszabb távú lesz e vagy csak egyszeri.
- három remek irányító is van a rosteren. kinek mi lesz a sorsa. miller visszakapja e kezdőpozícióját.
- hogy fog átalakulni ezek után a big10 megítélése, arculata (+ jim harbaugh michigan-e)
Ventura
2. Sztem Cardale Jones jelentkezik a draftra. Barrett-Miller kettősből lehet vmelyik transzferel, de lehet marad mind2.
3. Mikor kinevezték Meyert az OSU élére én már akkor mondtam h jó időre megvan a B1G bajnoka, ezen sztem Haribó sem tud sokat változtatni, bár remélem rám cáfol. Jobb egy változatos konferencia lásd Pac-12.
Egyébként 2015 a futók éve lehet: collegefootballtalk.nbcsports.com/2015/01/13/2015-could-be-the-year-of-the-running-back-in-college-football/
Madden hates me.
több mint 9 éve
three-way qb controversy szerintem nyugodtan kijelenthetem, hogy sose volt még a futballtörténelemben 😊 vicces és érdekes holtszezon lesz, pláne ha hozzávesszük Everett Golson (ND), Kenny Hill (Texas A&M), John O'Korn (Houston) és Kevin Hogan (Stanford) esetleges/valószínű transzferelését, jobban fog pörögni a "szabadügynök"-piac, mint az NFL-ben...
---
több mint 9 éve
szóval nagyon nagyon boldog vagyok, hogy az ohio state nyert (és egyben, hogy big10) 😊ezek a kérdések foglalkoztatnak:
- lesz e az OSU no1. toborzó 2-3 éven belül. ha igen, akkor hosszabb távú lesz e vagy csak egyszeri.
- három remek irányító is van a rosteren. kinek mi lesz a sorsa. miller visszakapja e kezdőpozícióját.
- hogy fog átalakulni ezek után a big10 megítélése, arculata (+ jim harbaugh michigan-e)
még eddig soha nem kívántam ennél jobban, hogy kezembe legyen egy ncaa football PC-s játék 😕
(ha keresetem lesz kénytelen leszek beruházni egy konzolra - csak a football miatt)
több mint 9 éve
képbaggioKissé Arrow-feelingje a szövegnek 😊
Madden hates me.
több mint 9 éve
Jövőre rengeteg gyönyörű Longhorns jelenettel lesz tele! %/gabenerre j.t. barrett (ohio state második számú irányító) is áldását adta a döntő megnyerése után :cool: 😕)
(aki amúgy texas-i származású)
több mint 9 éve
---
több mint 9 éve
Éljen a B1G ! 😀 Örülök az OSU győzelmének de igazából akkor se lett volna keserű a szám íze ha az Oregon kerül ki győztesen, mindig is szimpatikus csapat volt.
több mint 9 éve
Köszönjük Baggio egész idényes munkádat ebben!!!!!!Még most egy kicsit fáj a dolog, hogy így alakult az eredmény (valahol belül tartottam tőle), de majd túl éljük. Most kiderül igazán, hogy Herflich mennyire érti a dolgát és a jelentős távozók után miként tudja felépíteni újra a programot.
Jövőre bízom benne a TCU is be kerül a rájátszásba, a PSU magához tér és méltóbb lesz egy esetleges újabb Bowl szereplésre, mint idén. Addig pedig irány a draft, illetve a még hátra lévő NFL rájátszás.
több mint 9 éve
College Football Images Of SeasonJövőre rengeteg gyönyörű Longhorns jelenettel lesz tele! %/
espn.go.com/video/clip?id=12154316
agyő 2014!baggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
roll tide!!ja nem. ők el sem jutottak a döntőig.
(szép volt ohio state!)
több mint 9 éve
College Football Images Of Seasonespn.go.com/video/clip?id=12154316
agyő 2014!
---
több mint 9 éve
---