NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem utálom a Navy-t, de mi az hogy nem biztos hogy a Western Michigané lesz az Access Bowl, amikor ők veretlenek + ott a MAC döntő (tételezzük fel hogy megnyerik), mért kapnák a tengerészek kapnák meg? (persze nem láttam meccseket egyik csapattól sem, de akkor is, és hiába erősebb (?) az American)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
ElkepzelhetoOSU ugy is bejuthat h még BIG10 döntőbe se került?Bama, OSU szerintem tuti bent van, a Clemson is, ha nem kapnak ki az ACC döntőben, továbbá ha a Washington nyeri a PAC12t, akkor őket sem kellene kihagyni. Hogy kinek van a legtöbb esélye a Bama ellen? Sztem az OSU-nak. A Clemson nem az igazi idén, a Washington a pass rusherük kiesése óta sebezhető, a LB sor sérült és tapasztalatlan. A secondary frankó, de a dline sztem nem elég a Bama ellen, plusz az oline sem. Ha a USC ellen tudtak futni 20 yardot egész meccsen, akkor az nem jó jel.sztem a Washingtonnak van a legnagyobb esélye, playmaker elkapók, futókBama, clemson helye ha nyernek akkor 100 h POban vannakhát akkor idén sem lenne értelme lejátszani a playoffot szerintetm. Ugyanúgy mint tavaly, előre oda lehetne adni a bamának a címet.
Másik kettő? Washington ha nyer sztem nekik is ott a helyük, PSU W esetén ki merik őket hagyni?
braxa88
Én/lehet elfogultság miatt is/ az OSU-t tenném a PSU helyére, szerintem az országban egyedül ők képesek megszorítani az alabamát, utóbbi három csapatnak erre esélyes sem lenne szerintem.
Mikor derül ki amúgy pontosan a végső sorrend?
kapitnono
de ami a legfontosabb hogy harap az a Defense
a Bamát csak úgy lehet megverni,hogy alig kapsz pontot és bennük megvan ez
Bár még ott is kérdés az O-line (nem tudom milyen erőt képvisel a huskies fal, de az LSU-nak van a legjobb fala egyetemi szinten, és még az sem volt elég)
A Buckeyes egy nagyon jó overall csapat, de az elefántok ellen nem ez a fajta csapat a megoldás sztem :/
Adirotor
Habi
braxa88
Ha a Wisconsin nyer a konfdontoben akkor tuti az OSU jut be a playoffba mert ok elvertek a Badgerst.
Ha a Penn state nyer, akkor dontenie kell a bizottsagnak hogy kit rak be
( velemenyem szerint ha PSU siman nyer akkor ok jutnak be, ha szenvedve akkor az OSU)
Ez azert erdekes mert ugye a BIG12 is feljott es ha ott az Oklahoma nyer akkor is az OSU jutna be, mert megverték a Soonerst. Viszont ha az Okie state nyer es a PSU kikap akkor mi lesz xd
Az az 1 vereseg eleg jol mutat a Buckeyesnak. Nehez elkepzelni hogy ne jussanak be plane ugy hogy a Michigan ellen lathattuk hogy mennyire be kell kuldeni az OSU-t a rajatszasba 😀
több mint 9 éve
OSU ugy is bejuthat h még BIG10 döntőbe se került?Bama, OSU szerintem tuti bent van, a Clemson is, ha nem kapnak ki az ACC döntőben, továbbá ha a Washington nyeri a PAC12t, akkor őket sem kellene kihagyni. Hogy kinek van a legtöbb esélye a Bama ellen? Sztem az OSU-nak. A Clemson nem az igazi idén, a Washington a pass rusherük kiesése óta sebezhető, a LB sor sérült és tapasztalatlan. A secondary frankó, de a dline sztem nem elég a Bama ellen, plusz az oline sem. Ha a USC ellen tudtak futni 20 yardot egész meccsen, akkor az nem jó jel.sztem a Washingtonnak van a legnagyobb esélye, playmaker elkapók, futókBama, clemson helye ha nyernek akkor 100 h POban vannakhát akkor idén sem lenne értelme lejátszani a playoffot szerintetm. Ugyanúgy mint tavaly, előre oda lehetne adni a bamának a címet.
Másik kettő? Washington ha nyer sztem nekik is ott a helyük, PSU W esetén ki merik őket hagyni?
braxa88
Én/lehet elfogultság miatt is/ az OSU-t tenném a PSU helyére, szerintem az országban egyedül ők képesek megszorítani az alabamát, utóbbi három csapatnak erre esélyes sem lenne szerintem.
kapitnono
Bár még ott is kérdés az O-line (nem tudom milyen erőt képvisel a huskies fal, de az LSU-nak van a legjobb fala egyetemi szinten, és még az sem volt elég)
A Buckeyes egy nagyon jó overall csapat, de az elefántok ellen nem ez a fajta csapat a megoldás sztem :/
Adirotor
Habi
több mint 9 éve
Bama, OSU szerintem tuti bent van, a Clemson is, ha nem kapnak ki az ACC döntőben, továbbá ha a Washington nyeri a PAC12t, akkor őket sem kellene kihagyni. Hogy kinek van a legtöbb esélye a Bama ellen? Sztem az OSU-nak. A Clemson nem az igazi idén, a Washington a pass rusherük kiesése óta sebezhető, a LB sor sérült és tapasztalatlan. A secondary frankó, de a dline sztem nem elég a Bama ellen, plusz az oline sem. Ha a USC ellen tudtak futni 20 yardot egész meccsen, akkor az nem jó jel.sztem a Washingtonnak van a legnagyobb esélye, playmaker elkapók, futókBama, clemson helye ha nyernek akkor 100 h POban vannakhát akkor idén sem lenne értelme lejátszani a playoffot szerintetm. Ugyanúgy mint tavaly, előre oda lehetne adni a bamának a címet.
braxa88
kapitnono
Adirotor

JT Daniels fan
több mint 9 éve
edzőkeringő 2016/17vastag betűvel a Power5-os programok
Baylor: Art Briles -> Jim Grobe (ideiglenes) -> Matt Rhule (Temple HC)
California: Sonny Dykes -> Justin Wilcox (Wisconsin DC)
Cincinnati: Tommy Tuberville -> Luke Fickell (Ohio State DC)
FAU: Charlie Partridge -> Lane Kiffin (Alabama OC)
FIU: Ron Turner -> Butch Davis (ESPN szakértő, ex-North Carolina HC)
Fresno State -> Tim DeRuyter -> Jeff Tedford (Washington offensive assistant, ex-Cal HC)
Georgia State: Trent Miles -> Shawn Elliott (South Carolina OL coach)
Houston: Tom Herman -> Major Applewhite (Cougars OC)
Indiana: Frank Wilson -> Tom Allen (Hoosiers DC)
LSU: Les Miles -> Ed Orgeron (Tigers DL coach)
Minnesota: Tracy Claeys -> P.J. Fleck (Western Michigan HC)
Nevada: Bill Polian -> Jay Norvell (Arizona State WR coach)
Oklahoma: Bob Stoops -> Lincoln Riley (Sooners OC)
Ole Miss: Hugh Freeze -> Matt Luke (OL coach, ideiglenes)
Oregon: Mark Helfrich -> Willie Taggart (USF HC)
Purdue: Darrell Hazell -> Jeff Brohm (Western Kentucky HC)
San José State: Ron Caragher -> Brent Bennan (Oregon State WR coach)
South Florida: Willie Taggart -> Charlie Strong (Texas HC)
Temple: Matt Rhule -> Geoff Collins (Florida DC)
Texas: Charlie Strong -> Tom Herman (Houston HC)
UConn: Bob Diaco -> Randy Edsall (Lions tanácsadó, ex-UConn HC)
Western Kentucky: Jeff Brohm -> Mike Sanford Jr. (Notre Dame OC)
Western Michigan: P.J. Fleck -> Tim Lester (Purdue QB coach)
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
pbs.twimg.com/media/CyR3r2bUUAAtrlH.jpg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Mikor derül ki amúgy pontosan a végső sorrend?jövő vasárnap, magyar idő szerint 18 órakor hirdetik ki a top4-et, majd utána szép sorban a többi bowl párosítást
kapitnono
viszont mivel még a Navy is képben van a Group of 5-os kiemelt helyért, így még az is lehet, hogy a kiemelt bowlokkal a rá egy hétre levő Army-Navy meccset is be kell majd még várni

---
több mint 9 éve
mindjárt eljinxelem hogy nyer a BAMANYER A BAMA
ennyi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
sztem a Washingtonnak van a legnagyobb esélye, playmaker elkapók, futókBama, clemson helye ha nyernek akkor 100 h POban vannakhát akkor idén sem lenne értelme lejátszani a playoffot szerintetm. Ugyanúgy mint tavaly, előre oda lehetne adni a bamának a címet.
braxa88
kapitnono
több mint 9 éve
Bama, clemson helye ha nyernek akkor 100 h POban vannakhát akkor idén sem lenne értelme lejátszani a playoffot szerintetm. Ugyanúgy mint tavaly, előre oda lehetne adni a bamának a címet.
braxa88

több mint 9 éve
de hogyhogy ők nyerték, ebben az esetben?A MWC Mountain konfbanSan Diego State - Wyoming döntő lesz.
3 as korbeveres van
Iyenkor mi tortenik?
Adirotor
vassadi
több mint 9 éve
A MWC Mountain konfbanSan Diego State - Wyoming döntő lesz.
3 as korbeveres van
Iyenkor mi tortenik?
Adirotor
több mint 9 éve
A MWC Mountain konfban3 as korbeveres van
Iyenkor mi tortenik?
több mint 9 éve

---
több mint 9 éve
akár az LSU-hoz, akár a Texas-hoz megy, a playoff részvétel tőle a minimum 2 éven belülviszont mindkét egyetemen brutál politikai játszmák mennek a háttérben, ami bármelyik edzőt képes kicsinálni, szóval jósolni felesleges szerintem

---
több mint 9 éve
jj, mit látsz ki tom herman-ból? tekintve, hogy kb. párhuzamot lehet vonni charlie strong előmenetelével (csak értelemszerűen időbeli eltérés van).strong
DC, florida (nemzeti bajnok)
HC, louisville-i sikerek (big east konferencia)
HC, texas-i bukás (power 5 konferenciák)
herman
OC, ohio state (nemzeti bajnok)
HC, houston-i sikerek (american athletic konferencia)
HC, ???? (power 5 konferenciák)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 9 éve
espnmediazone.com/us/press-releases/2016/11/no-3-michigan-no-2-ohio-state-abcs-presentation-game-culminates-espns-weeklong-platform-coverage-marquee-matchup/

---
több mint 9 éve
Rivalry week!November 24., csütörtök
01:30 LSU @ Texas A&M - ESPN
November 25., péntek
18:00 NC State @ North Carolina - ESPN
18:00 Houston @ Memphis - abc
21:30 Washington @ Washington State - FS1
21:30 Nebraska @ Iowa - abc
23:00 Toledo @ Western Michigan - ESPNU
03:30 Arizona State @ Arizona - ESPN
November 26., szombat
18:00 Georgia Tech @ Georgia - SEC Network
18:00 Kentucky @ Louisville - ESPN
18:00 Kansas @ Kansas State - FS1
18:00 Michigan @ Ohio State - abc
18:00 Purdue @ Indiana - ESPNU
18:00 Illinois @ Northwestern - Big Ten Network
18:00 UCF @ South Florida - CBS Sports Network
18:00 Virginia @ Virginia Tech - ESPN2
21:30 Mississippi State @ Ole Miss - SEC Network
21:30 Auburn @ Alabama - CBS
21:30 Notre Dame @ USC - abc
21:30 Michigan State @ Penn State - ESPN
21:30 Minnesota @ Wisconsin - Big Ten Network
22:00 Oregon @ Oregon State - Pac12 Network
22:00 Nevada @ UNLV - ESPN3
01:30 Utah @ Colorado - FOX
01:30 South Carolina @ Clemson - ESPN
01:30 Tennessee @ Vanderbilt - SEC Network
02:00 Florida @ Florida State - abc
04:15 Wyoming @ New Mexico - ESPN2

---
több mint 9 éve
ítélet napja texasban. így örültek a kansas jayhawks fanok, hogy 2014 november 8-a után először nyertek FBS ellenfél ellen (kansas vs iowa state). utoljára 1938-ban nyertek a longhorns ellen.VenturaSok értelme most se volt!
Viszont ezzel Charlie kirúgatta magát!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
"When Florida plays Alabama on Dec. 3 for the Southeastern Conference title at the Georgia Dome it Atlanta, it will mark the ninth time that the Gators and Tide have met in the championship game since its inception in 1992.Here are the results for the previous eight games. Both programs have won four each- five times when they’ve met the winner has won the national title (2015, 2009, 2008, 1996 and 1992). The Tide has taken three of the last four:
2015: Alabama 29, Florida 15
2009: Alabama 32, Florida 13
2008: Florida 31, Alabama 20
1999: Alabama 34, Florida 7
1996: Florida 45, Alabama 30
1994: Florida 24, Alabama 23
1993: Florida 28, Alabama 13
1992: Alabama 28, Florida 21"
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 9 éve
de kit érdekel hogy nyert az OREGON1 szó kimaradt, javítottam.
Heisman Trophy

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
nyert Kansas? a Kansas de kit érdekel nyert az OREGON
több mint 9 éve
ítélet napja texasban. így örültek a kansas jayhawks fanok, hogy 2014 november 8-a után először nyertek FBS ellenfél ellen (kansas vs iowa state). utoljára 1938-ban nyertek a longhorns ellen.www.espn.com/video/clip?id=18090017
Szerkesztette: Ventura
több mint 9 éve

---