NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Karl Josephhel mi lett?még csak junior, majd január közepéig eldől
www.youtube.com/watch?v=RPTFREp8mUA
Jön a draftra?Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
espn.go.com/espn/feature/story/_/id/11984389/college-football-championship-drive
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
---
több mint 9 éve
Értem. Akkor valaki az elején "belehúzott" (mert biztos volt a tippben), valaki pedig a végén lesz jobb.Én először játszok ilyet, de nem értek valamit.39 meccs van, amiben a legbiztosabb vagy, arra pakolhatsz 39 pontot, a többire ennél csak kevesebbet. Mivel rossz tippnél nincs levonás, ezért amúgy miért ne mindenki mindegyikre 39 pontot tenne, ha lehetne? A többiek tippjeit pedig nyilván csak akkor láthatod, ha az adott találkozó már elkezdődött, valaki mondjuk simán elfelejtett tippelni.baggio
Ahogy néztem a többieknél sok helyen meg sincs jelölve a mérkőzés (magyarán nem látszik). A csúszkát tologatom és akkor magasabb pontszám érhető el. Ez stimm. De hogy tudom úgy a mérkőzésekre tippelni, hogy több pont legyen? Oké feljebb húzom (de akkor meg a többi meccs megy lejjebb, ergó kevesebb pontot ér), de akkor az aktuális meccs napon kell tippelne? Vagy mi a trükk? Vagy csak egyszerűen én nem fogom fel? o_odanyly
Köszi a választ. Csak érdeklődtem, de akkor megnyugodtam hogy nem vagyok teljesen reménytelen eset. 😛
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Én először játszok ilyet, de nem értek valamit.39 meccs van, amiben a legbiztosabb vagy, arra pakolhatsz 39 pontot, a többire ennél csak kevesebbet. Mivel rossz tippnél nincs levonás, ezért amúgy miért ne mindenki mindegyikre 39 pontot tenne, ha lehetne? A többiek tippjeit pedig nyilván csak akkor láthatod, ha az adott találkozó már elkezdődött, valaki mondjuk simán elfelejtett tippelni.
Ahogy néztem a többieknél sok helyen meg sincs jelölve a mérkőzés (magyarán nem látszik). A csúszkát tologatom és akkor magasabb pontszám érhető el. Ez stimm. De hogy tudom úgy a mérkőzésekre tippelni, hogy több pont legyen? Oké feljebb húzom (de akkor meg a többi meccs megy lejjebb, ergó kevesebb pontot ér), de akkor az aktuális meccs napon kell tippelne? Vagy mi a trükk? Vagy csak egyszerűen én nem fogom fel? o_odanyly
---
több mint 9 éve
Én először játszok ilyet, de nem értek valamit. Ahogy néztem a többieknél sok helyen meg sincs jelölve a mérkőzés (magyarán nem látszik). A csúszkát tologatom és akkor magasabb pontszám érhető el. Ez stimm. De hogy tudom úgy a mérkőzésekre tippelni, hogy több pont legyen? Oké feljebb húzom (de akkor meg a többi meccs megy lejjebb, ergó kevesebb pontot ér), de akkor az aktuális meccs napon kell tippelne? Vagy mi a trükk? Vagy csak egyszerűen én nem fogom fel? o_o
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Utolsó felhívás a bowl-tippjátékra! Részletek a kiemelt kommentben.football.fantasysports.yahoo.com/bowl/group/17351/invitation?key=b0a69b096ed4db93
Az épp aktuális bowlokról pár érdekesség minden játéknap az eredménykövetőben! A mai menü:
---
több mint 9 éve
Így már más a leányzó fekvése. Köszi.Ehhh:football.fantasysports.yahoo.com/bowl/group/17351/invitation?key=b0a69b096ed4db93baggio
You are not a member of this group. (Error #113)
😕danyly
több mint 9 éve
Ehhh:football.fantasysports.yahoo.com/bowl/group/17351/invitation?key=b0a69b096ed4db93
You are not a member of this group. (Error #113)
😕danyly
---
több mint 9 éve
Ehhh:You are not a member of this group. (Error #113)
😕
több mint 9 éve
Napi cukiság 😀:index.hu/mindekozben/poszt/2014/12/18/egy_5_eves_kisfiu_lett_a_megszuno_amerikaifoci-csapat_hose/
több mint 9 éve
Bowl.hu bowl-tippjáték:football.fantasysports.yahoo.com/bowl/group/17351
(jelszó: bowlhu)
Nem csak a győztesre kell tippelni, hanem a pontokat elosztani (39 amiben a legbiztosabb vagy és így tovább)
Az első helyezettnek stílusosan ezt a rövid könyvet ajánlom fel:
---
több mint 9 éve
A 128 csapatos playoff---
több mint 9 éve
A bowl-evolúció 2014-ig bezárólag (a karikákra kattintva előjön az adott meccs adatlapja)www.sportsunlimitedinc.com/college-bowl-games.html
interaktív bowl-kalendár
www.sbnation.com/a/college-football-playoff-2014-bowl-schedule
---
több mint 9 éve
"Auburn freshman football player Jakell Mitchell was shot & killed early Sunday morning at apartment complex near campus."Sixo67megint az Auburnnél, bő 2 éve, hogy a kampuszon megöltek 3 embert, közte két korábbi játékost...
edition.cnn.com/2012/06/10/us/alabama-university-shooting/
---
több mint 9 éve
"Auburn freshman football player Jakell Mitchell was shot & killed early Sunday morning at apartment complex near campus."
több mint 9 éve
Ha valakit igazán komoly szakmai érvek érdekelnek, hogy miért kapja Mariota a Heismant: pac-12.com/videos/oregon-football-marcus-mariota-reacts-heisman-trophy-support-some-young-fans 😊
több mint 9 éve
Muschamp meg az Auburn DCje lett.
több mint 9 éve
Bob Stitt lett a Montana főedzője! Ez kb. olyan hír az fcs szinten, mint Kelly kinevezése a Philly-nél, ráadásul a következő szezon első meccsét épp a Griz játssza majd az NDSU ellen. Többek között a fly sweep kiötlője, tehát a hatása már az NFL-ben is érezhető.
---
több mint 9 éve
Peach Bowl: Ole Miss vs TCUremélem lesz egy kritikus negyedik és rövid, amit nem tud megfutni Boykin, és akkor jöhet az insider elemzés, hogy ez miként történhet meg az Ole Miss ellen.
kommentátorok: Joe Tessitore, Brock Huard és Tim Tebow 😊 TT debütál a közvetítőállásbanbaggio
több mint 9 éve
Peach Bowl: Ole Miss vs TCUkommentátorok: Joe Tessitore, Brock Huard és Tim Tebow 😊 TT debütál a közvetítőállásban
---
több mint 9 éve
Stork erre már rácáfolt, nem?Rimington Award, legjobb center: Reese Dismukes (Auburn)baggiohát akkor neki ennyi volt.Höri
(vagy Maurkice Pouncey, jut eszembe)
---
több mint 9 éve
Rimington Award, legjobb center: Reese Dismukes (Auburn)baggiohát akkor neki ennyi volt.
több mint 9 éve
Este lezajlott az ESPN díjkiosztó műsora, az ismertebb trófeák közül már csak a Heisman maradt, azt szombaton kapja meg minden bizonnyal Mariota.Maxwell Award, legjobb játékos: Marcus Mariota, QB (Oregon)
Davey O'Brien Award, legjobb irányító: Marcus Mariota (Oregon)
Doak Walker Award, legjobb futó: Melvin Gordon (Wisconsin)
Biletnikoff Award, legjobb elkapó: Amari Cooper (Alabama)
John Mackey Award, legjobb TE: Nick O'Leary (Florida State)
Rimington Award, legjobb center: Reese Dismukes (Auburn)
Chuck Bednarik Award, legjobb védő: Scooby Wright III, LB (Arizona)
Bronko Nagurski Award, legjobb védő: Scooby Wright III (Arizona)
Vince Lombardi Award, legjobb falember/LB: Scooby Wright III (Arizona)
Outland Trophy, legjobb falember: Brandon Scherff (Iowa)
Ted Hendricks Award, legjobb DE: Nate Orchard (Utah)
Dick Butkus Award, legjobb LB: Eric Kendricks (UCLA)
Jim Thorpe Award, legjobb DB: Gerod Holliman (Louisville)
Lou Groza Award, legjobb rúgó: Brad Craddock (Maryland)
Ray Guy Award, legjobb punter: Tom Hackett (Utah)
Home Depot Coach of the Year, legjobb főedző: Gary Patterson (TCU)
Frank Broyles Award, legjobb segédedző: Tom Herman, OC (Ohio State)
Az év játéka pedig a nebraskai Jordan Westerkamp elkapása: espn.go.com/video/clip?id=11438998
---