NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Csak Jeff Long nyilatkozhatta, mert ő a szóvivője a csoportnak, de minden héten mást mond, szóval ilyen alapon bármelyik csapat pozícióját számon lehetne rajta kérni. A Florida State helyezése abszolút érthető, bármely contender csapattal szemben ki gondolná őket esélyesnek? A Las Vegas-i fogadóirodáknál pl. a nyolcadikok lennének, mivel azonban minden meccsüket megnyerték (eddig), ez "tartja benn" az FSU-t a top4-ben, veretlen alapszakasszal pedig a rájátszásban.Lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha pár hete nyilatkozta volna valaki a comiteeből, hogy a "szépségpontok" nem számítanak, csak a győzelem. Ennek fényében a TCU előző heti le- majd most újra felértékelése külön vicces.toamfriss: bowl.hu/ncaa_rangsorMár meg is született az összeesküvés-elmélet, miszerint azért rangsorolták az FSU-t a negyedik helyre, hogy az elődöntőben a Bamával kelljen találkozniuk. Fantasztikus. 😀😀vassadi
Florida State a 4.!baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha pár hete nyilatkozta volna valaki a comiteeből, hogy a "szépségpontok" nem számítanak, csak a győzelem. Ennek fényében a TCU előző heti le- majd most újra felértékelése külön vicces.friss: bowl.hu/ncaa_rangsorMár meg is született az összeesküvés-elmélet, miszerint azért rangsorolták az FSU-t a negyedik helyre, hogy az elődöntőben a Bamával kelljen találkozniuk. Fantasztikus. 😀😀vassadi
több mint 9 éve
ezért óriási baklövés a heti ranglista a committee-től, már eddig is hány csapat szurkolói nyavalyogtak, akiknek aztán jelenleg nem épp a top4-ben elfoglalt helyezés a legfőbb problémájuk (helló Notre Dame! 😊)friss: bowl.hu/ncaa_rangsorMár meg is született az összeesküvés-elmélet, miszerint azért rangsorolták az FSU-t a negyedik helyre, hogy az elődöntőben a Bamával kelljen találkozniuk. Fantasztikus. 😀😀vassadi
most ugye a Florida State, Ohio State, Baylor triónál megy a sírás, de hogy legalább az egyik csapat kikap magasan rangsorolt ellenfelétől, arra szinte mérget vennék
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
vassadi
15 617
friss: bowl.hu/ncaa_rangsorMár meg is született az összeesküvés-elmélet, miszerint azért rangsorolták az FSU-t a negyedik helyre, hogy az elődöntőben a Bamával kelljen találkozniuk. Fantasztikus. 😀😀
több mint 9 éve
a 70 ezres stadiont egyértelműen lehetetlen volt számukra rendesen megtölteni (a Legion Field ráadásul a Puskással van egy színvonalon, a város rosszabbik környékén), ezért szerettek volna évek óta egy 20-30 ezreset a kampuszon, de az ehhez való támogatásokat is rendre visszautasította az egyetem
most 2.5 millió dollárt kell csak azért fizetni, hogy a már lekötött mérkőzésekből ki tudjanak hátrálni
---
több mint 9 éve
A legutóbbi hazai meccsükön (a Marshall ellen) pangott rendesen a lelátó. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem szurkoltak volna sokan a csapatnak.1995 óta nem volt ilyen: kicsináltak egy college-csapatotNem érte meg "fenntartani". Nem hozott elég pénzt, cserébe meg rajongókat vont el a Crimson Tide-tól.gaben
120yard.blog.hu/2014/12/02/uab_539ozibozi
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
1995 óta nem volt ilyen: kicsináltak egy college-csapatotNem érte meg "fenntartani". Nem hozott elég pénzt, cserébe meg rajongókat vont el a Crimson Tide-tól.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
vasárnap 18:45-kor a két elődöntő, 20:45-kor az utolsó rangsorfriss: bowl.hu/ncaa_rangsormondjuk ha verik a GT-t, nem tudom elképzelni, hogy ne legyenek a PO-ba.
utolsó rangsor mikor jön ki magyar idő szerint?Dexxter Tailor
The College Football Playoff Selection Committee will announce the Playoff Semifinal pairings and site assignments live on ESPN at 11:45 a.m. CT. At 1:45 p.m. CT, the College Football Playoff Selection Committee will announce the Cotton, Fiesta and Peach Bowl pairings, as well as the final top 25 rankings. At this time, the Orange Bowl pairing will also be announced.
---
több mint 9 éve
friss: bowl.hu/ncaa_rangsormondjuk ha verik a GT-t, nem tudom elképzelni, hogy ne legyenek a PO-ba.
utolsó rangsor mikor jön ki magyar idő szerint?
több mint 9 éve
friss: Florida State a 4.!
---
több mint 9 éve
1995 óta nem volt ilyen: kicsináltak egy college-csapatotcollege csapatok meg szoktak szűnni foci szakosztályban, lásd Hofstra vagy Northeastern pár éve.
A pontos megfogalmazás, hogy FBS gárda.
több mint 9 éve
ozibozi
17 140
1995 óta nem volt ilyen: kicsináltak egy college-csapatot120yard.blog.hu/2014/12/02/uab_539
több mint 9 éve
azt nem ma írták be, két héttel ezelőtti hír, egy másik topicba be is linkeltem márChip Kelly iránt állítólag a Florida egyetem érdeklődik. Volt már rá példa korábban, hogy egy szerződéssel rendelkező NFL head coach otthagyta a csapatát egy college programért?mustainema McDaniels-t is beírták hozzájuk, nem kell komolyan venni semmitHöri
a jelöltek között emlegetett Hugh Freeze csak szokásos módon a fizetésemelésre játszott az Ole Miss-nél, egyelőre Jim McElwain tűnik a befutónak
---
több mint 9 éve
Chip Kelly iránt állítólag a Florida egyetem érdeklődik. Volt már rá példa korábban, hogy egy szerződéssel rendelkező NFL head coach otthagyta a csapatát egy college programért?mustainema McDaniels-t is beírták hozzájuk, nem kell komolyan venni semmit
több mint 9 éve
www.goducks.com/ViewArticle.dbml?DB_OEM_ID=500&ATCLID=209787483Értem, hogy már nem kell a diplomájához, de basszus, Mariotának a félévében 2 "tárgya" van, golf és jóga. Így betenni az all-academic 2nd team-be azért elég vicces.
több mint 9 éve
Chip Kelly iránt állítólag a Florida egyetem érdeklődik. Volt már rá példa korábban, hogy egy szerződéssel rendelkező NFL head coach otthagyta a csapatát egy college programért?mustaineDan Devine, Green Bay -> Notre Dame
Bobby Petrino, Atlanta -> Arkansas
---
több mint 9 éve
Chip Kelly iránt állítólag a Florida egyetem érdeklődik. Volt már rá példa korábban, hogy egy szerződéssel rendelkező NFL head coach otthagyta a csapatát egy college programért?mustainePénz beszél a kutya meg....
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Chip Kelly iránt állítólag a Florida egyetem érdeklődik. Volt már rá példa korábban, hogy egy szerződéssel rendelkező NFL head coach otthagyta a csapatát egy college programért?
több mint 9 éve
Röviden annyi, hogy a UAB akroníma ugye University of Alabama of Birmingham rövidítése, tehát az egyetem maga is az állam és a UA-rendszer flagship intézményének, a tuscaloosa-i University of Alabamának az alárendeltje. Így minden ügyben, értelemszerűen a sportnál és azon belül a futballnál is tulajdonképpen a Crimson Tide dönt. Hozzájuk képest a Blazers mondhatni teljesen más ligában játszik, a kicsinyes (és kapzsi) Board of Trustees tagok mégis évek óta fúrják a fociprogramot, mert Birmingham óriási piac, tv-s nézettség tekintetében a college football fővárosa, úgyhogy minden Roddy White és az összes UAB-ra költött dollár nyilván nem a Tide-nál landol, gondolhatják ők.erről kicsit bővebben lehetne, engem akit teljesen hidegen hagy a Blazers rendesen meglepett ez a hírDripA UAB tegnap kiharcolta a bowl-jogosultságot, most pedig...szomorú, de számítani lehetett rá, beérett Bear Bryant Jr. aknamunkája...baggio
SI’s Thayer Evans is reporting that UAB is firing their AD Brian Mackin & will shut down their football program this week.vassadi
Az időzítés annak tudható be, hogy a UAB-nál elodázhatatlanná vált az új stadion a Legion Field helyett, melyre régóta gyűjtik a támogatókat, amit végképp meg kellett akadályoznia Bear Bryant fiának.
---
több mint 9 éve
erről kicsit bővebben lehetne, engem akit teljesen hidegen hagy a Blazers rendesen meglepett ez a hírA UAB tegnap kiharcolta a bowl-jogosultságot, most pedig...szomorú, de számítani lehetett rá, beérett Bear Bryant Jr. aknamunkája...baggio
SI’s Thayer Evans is reporting that UAB is firing their AD Brian Mackin & will shut down their football program this week.vassadi
több mint 9 éve
A UAB tegnap kiharcolta a bowl-jogosultságot, most pedig...szomorú, de számítani lehetett rá, beérett Bear Bryant Jr. aknamunkája...
---
több mint 9 éve
vassadi
15 617
A UAB tegnap kiharcolta a bowl-jogosultságot, most pedig...SI’s Thayer Evans is reporting that UAB is firing their AD Brian Mackin & will shut down their football program this week.
több mint 9 éve
Champ weekend program:PÉNTEK
01:00 Bowling Green vs. Northern Illinois (MAC-döntő, Ford Field)
03:00 Arizona vs. Oregon (Pac 12-döntő, Levi's Stadium)
SZOMBAT
18:00 Louisiana Tech @ Marshall (Conference USA-döntő)
22:00 Alabama vs. Missouri (SEC-döntő, Georgia Dome)
01:45 Kansas State @ Baylor (de facto Big XII-döntő)*
02:00 Florida State vs. Georgia Tech (ACC-döntő, Bank of America Stadium)
02:17 Wisconsin vs. Ohio State (Big Ten-döntő, Lucas Oil Stadium)
04:00 Fresno State @ Boise State (MWC-döntő)
*a konf első helyét 18 órától a TCU is bebiztosíthatja az Iowa State ellen
---
több mint 9 éve
J.T. Barrett, az Ohio State irányítója bokatörést szenvedett, műteni kell, vége az idényének
---