NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 604
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 12 éve
saját top251. Florida Gators
2. Oregon Ducks
3. Alabama Crimson Tide
4. Kansas State Wildcats
5. Notre Dame Fighting Irish
6. LSU Tigers
7. Oregon State Beavers
8. Oklahoma Sooners
9. Florida State Seminoles
10. USC Trojans
11. Mississippi State Bulldogs
12. Texas Tech Red Raiders
13. South Carolina Gamecocks
14. Georgia Bulldogs
15. Louisville Cardinals
16. Rutgers Scarlet Knights
17. Stanford Cardinal
18. Texas A&M
19. Michigan Wolverines
20. Ohio Bobcats
21. Boise State Broncos
22. Louisiana Tech Bulldogs
23. TCU Horned Frogs
24. West Virginia Mountaineers
25. Toledo Rockets
*Ohio State, Penn State
Említésre méltó még: Wisconsin, Northwestern, Nebraska, Texas, Arizona, NC State, Tulsa, Northern Illinois, Utah State, San José State, Louisiana-Monroe
Heisman: Klein, Te'o, Geno Smith, McCarron, Doege
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Szélmalom-harc. Na meg én még top25-be se tudom követelni a Northwesternt. 😕Téged is megvettek. 😀SchleckDoM: Te törölted ki a hozzászólást vagy a rendszer ette meg? 😊Schleckén szívtam vissza. csak rosszul ébredtem a Jets meccs miatt és a frusztrációmat a SEC-t vezettem le. 😊DoM
több mint 12 éve
Téged is megvettek. 😀DoM: Te törölted ki a hozzászólást vagy a rendszer ette meg? 😊Schleckén szívtam vissza. csak rosszul ébredtem a Jets meccs miatt és a frusztrációmat a SEC-t vezettem le. 😊DoM
több mint 12 éve
DoM: Te törölted ki a hozzászólást vagy a rendszer ette meg? 😊Schleckén szívtam vissza. csak rosszul ébredtem a Jets meccs miatt és a frusztrációmat a SEC-t vezettem le. 😊
több mint 12 éve
DoM: Te törölted ki a hozzászólást vagy a rendszer ette meg? 😊
több mint 12 éve
espn.go.com/college-football/rankingsNo comment.
Nem volt még szoros meccse idén a csapatnak, de azért minden héten megelőz egy csapat minket.
A computerek szerint a Ducks 6., a Bama 4. Reális.
több mint 12 éve
le, bár még mindig azt érzem, mintha erősen tartalékolnák őt a nagyobb meccsekre 😊Nah, lecserélnéd már? 😊SchleckDAT miért? A konf meccseken nem nagyon csinált semmit, Barnert hamarabb tenném be. 😊Schleckjó az érintésenkénti átlaga 😊jjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nah, lecserélnéd már? 😊DAT miért? A konf meccseken nem nagyon csinált semmit, Barnert hamarabb tenném be. 😊Schleckjó az érintésenkénti átlaga 😊jjncaa
több mint 12 éve
Tuberville szerint a BIG12 jobb mint az SEC: gamedayr.com/gamedayr/tommy-tuberville-former-auburn-ole-miss-coach-likes-big-12-over-sec/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
SI.com midseason riport - BCS Bowl jóslatokkal:sportsillustrated.cnn.com/2012/football/ncaa/10/16/midseason-crystal-ball/index.html?eref=sihp&sct=hp_t13_a0
több mint 12 éve
DAT miért? A konf meccseken nem nagyon csinált semmit, Barnert hamarabb tenném be. 😊Schleckjó az érintésenkénti átlaga 😊
---
több mint 12 éve
DAT miért? A konf meccseken nem nagyon csinált semmit, Barnert hamarabb tenném be. 😊
több mint 12 éve
Félszezoni NCAA-álomcsapat, saját meglátásom szerint:(Ami hihetetlen furcsa, hogy mennyire nincs "workhorse" futó már szinte sehol, legalábbis olyan, aki konstans módon szállítja a yardokat)
QB Geno Smith (West Virginia)
RB De'Anthony Thomas (Oregon)
RB Stefphon Jefferson (Nevada)
WR DeAndre Hopkins (Clemson)
WR Quinton Patton (Louisiana Tech)
TE Zach Ertz (Stanford)
OL Oklahoma State Cowboys (csapategységként)
DT Will Sutton (Arizona State)
DE Jadeveon Clowney (South Carolina)
DE Damontre Moore (Texas A&M)
LB Manti Te'o (Notre Dame)
LB Jarvis Jones (Georgia)
LB Jake Knott (Iowa State)
LB Khaseem Greene (Rutgers)
S Matt Elam (Florida)
S Phillip Thomas (Fresno State)
CB Jordan Poyer (Oregon State)
CB DeMarcus Milliner (Alabama)
K Chandler Catanzaro (Clemson)
P Will Monday (Duke)
RS Stefon Diggs (Maryland)
---
több mint 12 éve
nekem jobban tetszik, amit Dooley mondott az Alabamáról: "They draft. We recruit. And they get the first 25 picks of the draft."
---
több mint 12 éve
Chip Kelly megfejtette a computer rankingok furcsaságának titkát: "I think the computers had a big problem because we play so many night games. I think maybe the computers shut off at night" 😀SchleckAz Oregon (ha nem cseszi el a Polgárháborút), nagydöntős, K-State és Notre Dame egyzakó reális, szóval az igazi veszélyt a Rutgers-Louisville-féle sunyi kis sötét lovak, a Big East-sleeperek jelentik rá 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Chip Kelly megfejtette a computer rankingok furcsaságának titkát: "I think the computers had a big problem because we play so many night games. I think maybe the computers shut off at night" 😀
több mint 12 éve
itt pedig a következő évek nonkonf meccseiAzért ezt ismerem. 😊
www.fbschedules.com/ncaa/pac-10/oregon-ducks.phpjjncaa
több mint 12 éve
itt pedig a következő évek nonkonf meccseiAmúgy a gyenge menetrendre azért van magyarázat. Nyilván nekem sem tetszett ez, hogy 3 semmi csapattal játszottunk, de azért a Ducks nincs olyan könnyű helyzetben a schedule összeállításakor, mint a keleti parti nagy csapatok. Ráadásul idén csak 4 konf meccs van otthon, szóval ez még neccesebb volt. Itt egy jó cikk erről egyébként, ha érdekel valamit:az Oregon State minimum kétszer ki fog még kapni a Ducks elleni meccsig, nem is erről van szó, de az ilyen beszari menetrendet igenis "büntetni" kell valahogy, amire legalább a számítógépes rangsorok reflektálnakNyilván ezért tették előrébb a számítógépek a Beaverst. De ha te is azt mondod, hogy most jobb csapat a Beavers, mint a Ducks, akkor értem. De legyünk reálisak, ez 100-ból 1 ember szerint van így.SchleckFresno State, Tennessee Tech, Arkansas Statecsodás lett az év első BCS rangsora...Éljenek a computer rankingok!
bowl.hu/ncaa_rangsor
a college gameday jövő szombaton Gainesville-ből, a Florida vs. South Carolina meccs helyszínéről jelentkezikjjncaa
Konkrétan a számítógépes rangsorok szerint jobb az Oregon State, mint a Ducks. Szép a Beavers idei szezonja eddig, de aki látta a két csapatot játszani idén, az számára azért ez egy egészen nevetséges állítás.Schleck
vs.
BYU, Wisconsin, (Nicholls State)
?jjncaa
jjncaa
www.addictedtoquack.com/2012/10/11/3489402/the-oregon-ducks-philosophy-of-football-schedulingSchleck
www.fbschedules.com/ncaa/pac-10/oregon-ducks.php
---
több mint 12 éve
Amúgy a gyenge menetrendre azért van magyarázat. Nyilván nekem sem tetszett ez, hogy 3 semmi csapattal játszottunk, de azért a Ducks nincs olyan könnyű helyzetben a schedule összeállításakor, mint a keleti parti nagy csapatok. Ráadásul idén csak 4 konf meccs van otthon, szóval ez még neccesebb volt. Itt egy jó cikk erről egyébként, ha érdekel valamit:az Oregon State minimum kétszer ki fog még kapni a Ducks elleni meccsig, nem is erről van szó, de az ilyen beszari menetrendet igenis "büntetni" kell valahogy, amire legalább a számítógépes rangsorok reflektálnakNyilván ezért tették előrébb a számítógépek a Beaverst. De ha te is azt mondod, hogy most jobb csapat a Beavers, mint a Ducks, akkor értem. De legyünk reálisak, ez 100-ból 1 ember szerint van így.SchleckFresno State, Tennessee Tech, Arkansas Statecsodás lett az év első BCS rangsora...Éljenek a computer rankingok!
bowl.hu/ncaa_rangsor
a college gameday jövő szombaton Gainesville-ből, a Florida vs. South Carolina meccs helyszínéről jelentkezikjjncaa
Konkrétan a számítógépes rangsorok szerint jobb az Oregon State, mint a Ducks. Szép a Beavers idei szezonja eddig, de aki látta a két csapatot játszani idén, az számára azért ez egy egészen nevetséges állítás.Schleck
vs.
?jjncaa
jjncaa
www.addictedtoquack.com/2012/10/11/3489402/the-oregon-ducks-philosophy-of-football-scheduling
több mint 12 éve
az Oregon State minimum kétszer ki fog még kapni a Ducks elleni meccsig, nem is erről van szó, de az ilyen beszari menetrendet igenis "büntetni" kell valahogy, amire legalább a számítógépes rangsorok reflektálnakNyilván ezért tették előrébb a számítógépek a Beaverst. De ha te is azt mondod, hogy most jobb csapat a Beavers, mint a Ducks, akkor értem. De legyünk reálisak, ez 100-ból 1 ember szerint van így.SchleckFresno State, Tennessee Tech, Arkansas Statecsodás lett az év első BCS rangsora...Éljenek a computer rankingok!
bowl.hu/ncaa_rangsor
vs.
?jjncaa
engem az lepett meg nagyon, hogy a BCS az SEC mellett mennyire favorizálja a Big XII-t, a lista története során pedig először nincs top25-ben Big Ten csapat (köszönhetően az Ohio State elleni szankcióknak és persze a konf hihetetlen gyatra produkciójának)
---
több mint 12 éve
Nyilván ezért tették előrébb a számítógépek a Beaverst. De ha te is azt mondod, hogy most jobb csapat a Beavers, mint a Ducks, akkor értem. De legyünk reálisak, ez 100-ból 1 ember szerint van így.Fresno State, Tennessee Tech, Arkansas Statecsodás lett az év első BCS rangsora...Éljenek a computer rankingok!
bowl.hu/ncaa_rangsor
vs.
?jjncaa
több mint 12 éve
Fresno State, Tennessee Tech, Arkansas Statecsodás lett az év első BCS rangsora...Éljenek a computer rankingok!
bowl.hu/ncaa_rangsor
vs.
?
---
több mint 12 éve
csodás lett az év első BCS rangsora...Éljenek a computer rankingok!
bowl.hu/ncaa_rangsor
Konkrétan a számítógépes rangsorok szerint jobb az Oregon State, mint a Ducks. Szép a Beavers idei szezonja eddig, de aki látta a két csapatot játszani idén, az számára azért ez egy egészen nevetséges állítás.
több mint 12 éve
csodás lett az év első BCS rangsora...a college gameday jövő szombaton Gainesville-ből, a Florida vs. South Carolina meccs helyszínéről jelentkezik
---
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Most néztem az előbb, hogy az Arkansas meccsen csak 3 negyed lett lejátszva, Wilson így is dobott 5 TD 😀!