NCAA csevegő

35 feliratkozó

több mint 15 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 863 — no es importante
Kösz a tippeket!Asszem a SEC-derbi lesz belőle, de szivesen megnézném LaMichael Jamest is a Washington ellen.valaki2
ha minden a várakozásoknak megfelelően alakul, akkor James max egy félidőt fog játszani 😊 ajánlom még a South Carolina-Arkansas, Arizona-Stanford találkozókat isJJ Tiller
Lattimore játszik?valaki2
aha, de ilyen kérdésekhez inkább ezt a topicot ajánlom: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=105

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
valaki2 453 — Saints fan
TCU-Utah, LSU-Alabama
Dyerről mi is csak azt tudjuk mint te, ami a neten van. Nem járt kint egyikünk sem megmérni 😉haromt
Kösz a tippeket!Asszem a SEC-derbi lesz belőle, de szivesen megnézném LaMichael Jamest is a Washington ellen.valaki2
ha minden a várakozásoknak megfelelően alakul, akkor James max egy félidőt fog játszani 😊 ajánlom még a South Carolina-Arkansas, Arizona-Stanford találkozókat isJJ Tiller
Lattimore játszik?

több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Két kérdés:mekkora valájában Michael Dyer magassága/súlya, mert erről elég különbőző adatok vannak?A másik meg hogy milyen college-meccset ajánlanátok ma estére?Esti meccsek előnyben az éjszakaiakkal szemben.valaki2
Baylor-Oklahoma State
Hawaii - Boise State

több mint 15 éve
TCU-Utah, LSU-Alabama
Dyerről mi is csak azt tudjuk mint te, ami a neten van. Nem járt kint egyikünk sem megmérni 😉haromt
ha minden a várakozásoknak megfelelően alakul, akkor James max egy félidőt fog játszani 😊 ajánlom még a South Carolina-Arkansas, Arizona-Stanford találkozókat is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
valaki2 453 — Saints fan
TCU-Utah, LSU-Alabama
Kösz a tippeket!Asszem a SEC-derbi lesz belőle, de szivesen megnézném LaMichael Jamest is a Washington ellen.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
TCU-Utah, LSU-Alabama
Dyerről mi is csak azt tudjuk mint te, ami a neten van. Nem járt kint egyikünk sem megmérni 😉
több mint 15 éve
valaki2 453 — Saints fan
Két kérdés:mekkora valájában Michael Dyer magassága/súlya, mert erről elég különbőző adatok vannak?A másik meg hogy milyen college-meccset ajánlanátok ma estére?Esti meccsek előnyben az éjszakaiakkal szemben.

több mint 15 éve
bár az EagleBank Bowl így fut tovább:

nem maradunk kevesebb bank által szponzorált bowl nélkül, mert a PapaJohns.com helyét átveszi a BBVA Compass Bank...

---
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
értem az ilyen vándortrófeák érdekelnének van e a Nebraskának ezen a kalapon kívül is valami ha már Big Tenbe lép. Nem muszáj leírni ha van link az ilyen trófeákról az is jó 😊davekid
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_NCAA_college_football_rivalry_games

több mint 15 éve
davekid 349 — Go Big Red
most volt pl. a Mizzou elleni meccsük, ahol a nyertes hazavihet egy rézből készült kalapot, ez a vándortrófea (ez a rivalizálás a Huskers Big Tenbe lépésével véget is ért idén)
általában mindegyik derbi mellé jár valami kupa is, de annál jóval fontosabb a presztízsJJ Tiller
értem az ilyen vándortrófeák érdekelnének van e a Nebraskának ezen a kalapon kívül is valami ha már Big Tenbe lép. Nem muszáj leírni ha van link az ilyen trófeákról az is jó 😊davekid
ha volt is, a Nebraska a konfváltással majdnem teljesen megszakítja a kapcsolatot a Big XII-el, és valószínűleg azokkal a csapatokkal kezd majd el valamit, akikkel egy divízióba került (Iowa, Michigan, Michigan State, Northwestern, Minnesota), mert velük ugye minden évben biztosan játszani fognak

elsőként a Hawkeyes vetette fel az ötletet, egy szurkoló már el is készítette a trófea tervezetét 😀

JJ Tiller
ez nagyon ötletes kiváncsian várom a jövő évet, bár lehet hogy csak később alakul ki majd itt is mint a Wisconsinnál a Heartland Trophy :/

FOLLOW @davekid12
https://twitter.com/#!/davekid12
több mint 15 éve
és a Nebraskának van vmi olyan meccse amiért kap valami kupát, trófeát, vagy díjat? mert én nem nagyon találtam de javítsatok ki ha nem így van 😊davekid
most volt pl. a Mizzou elleni meccsük, ahol a nyertes hazavihet egy rézből készült kalapot, ez a vándortrófea (ez a rivalizálás a Huskers Big Tenbe lépésével véget is ért idén)
általában mindegyik derbi mellé jár valami kupa is, de annál jóval fontosabb a presztízsJJ Tiller
ha volt is, a Nebraska a konfváltással majdnem teljesen megszakítja a kapcsolatot a Big XII-el, és valószínűleg azokkal a csapatokkal kezd majd el valamit, akikkel egy divízióba került (Iowa, Michigan, Michigan State, Northwestern, Minnesota), mert velük ugye minden évben biztosan játszani fognak

elsőként a Hawkeyes vetette fel az ötletet, egy szurkoló már el is készítette a trófea tervezetét 😀

---
több mint 15 éve
davekid 349 — Go Big Red
Gyorsan végiggondolva a Notre Dame-ot mondanám. Michigan/State, Purdue, Navy, USC, Boston College, Pittsburgh, Stanford rivalizálás minden évben van, ez 8.
A M. State, a USC, a Stanford és a Purdue-meccs után trófeát is kap a győztes, a Boston College ellenin kettőt is 😊, ez 6.
http://en.wikipedia.org/wiki/Notre_Dame_Fighting_Irish_football_rivalriesDzsokijuing
és a Nebraskának van vmi olyan meccse amiért kap valami kupát, trófeát, vagy díjat? mert én nem nagyon találtam de javítsatok ki ha nem így van 😊davekid
értem az ilyen vándortrófeák érdekelnének van e a Nebraskának ezen a kalapon kívül is valami ha már Big Tenbe lép. Nem muszáj leírni ha van link az ilyen trófeákról az is jó 😊

FOLLOW @davekid12
több mint 15 éve
jaa nem jó tettem fel akkor a kérdést, igazából az érdekel melyik csapat az amelyiknek a legtöbb úgymond "trófea" (itt pl. Little Brown Jug, Illibuck, Paul Bunyan Trophy és Axe) meccset vívja. Pl. Michigan Wolverines-nél 2 ilyen van asszem, melyik az a csapat amelyiknek a legtöbbdavekid
Gyorsan végiggondolva a Notre Dame-ot mondanám. Michigan/State, Purdue, Navy, USC, Boston College, Pittsburgh, Stanford rivalizálás minden évben van, ez 8.
A M. State, a USC, a Stanford és a Purdue-meccs után trófeát is kap a győztes, a Boston College ellenin kettőt is 😊, ez 6.
http://en.wikipedia.org/wiki/Notre_Dame_Fighting_Irish_football_rivalriesDzsokijuing
általában mindegyik derbi mellé jár valami kupa is, de annál jóval fontosabb a presztízs

---
több mint 15 éve
davekid 349 — Go Big Red
Az Alabamának.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_NCAA_football_bowl_recordsDzsokijuing
jaa nem jó tettem fel akkor a kérdést, igazából az érdekel melyik csapat az amelyiknek a legtöbb úgymond "trófea" (itt pl. Little Brown Jug, Illibuck, Paul Bunyan Trophy és Axe) meccset vívja. Pl. Michigan Wolverines-nél 2 ilyen van asszem, melyik az a csapat amelyiknek a legtöbbdavekid
és a Nebraskának van vmi olyan meccse amiért kap valami kupát, trófeát, vagy díjat? mert én nem nagyon találtam de javítsatok ki ha nem így van 😊

FOLLOW @davekid12
több mint 15 éve
ez nem vita, én csak összehoztam érdekességképpen egy tervezetet, amire te meg beírtál egy megvalósíthatatlan és irreális elképzelést 😛JJ Tiller
a vitát idézőjelbe tettem. De a kettő megvalósítása pont ugyan annyira lehetetlen 😛

Talán akkor, ha az NCAA elnökségében fogunk ülni 😀haromt
váltig állítom, hogy az enyém abszolút nem, megfelel az alábbi kritériumoknak:
- lehető legkevesebb plusz meccs
- esély mindenkinek
- a jelenlegi bowl-rendszer megtartása

---
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ez nem vita, én csak összehoztam érdekességképpen egy tervezetet, amire te meg beírtál egy megvalósíthatatlan és irreális elképzelést 😛JJ Tiller
a vitát idézőjelbe tettem. De a kettő megvalósítása pont ugyan annyira lehetetlen 😛

Talán akkor, ha az NCAA elnökségében fogunk ülni 😀
több mint 15 éve
ez nem vita, én csak összehoztam érdekességképpen egy tervezetet, amire te meg beírtál egy megvalósíthatatlan és irreális elképzelést 😛

---
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
jó mondjuk az egész "vita" hülyeség, mert itt akkor lesz playoff, ha bevezetik amerikában a jegyrendszert...
több mint 15 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 266 — Saturday Night Lights
A lényeg nálam az lenne, hogy az elvi esélye minden első osztályban szereplő csapatnak meglegyen a bajnoki címre, mint mondjuk kosárbanharomt
Az elvi esélyt én is megadnám és JJ tervezete pontosan ezt modellezi, de a közvetlen gyakorlati esélyt azért nem. Egy Alabama-Boise State rájátszás meccs téttel bírna és nézettségi rekordot hozna, egy Alabama-Troy, ami csak ismétlése lenne egy nonkonf felvezető meccsnek, teljesen érdektelen.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 15 éve
szerintem a legegyszerűbb egy olyan rendszer lenne, hogy
A 11 konferencia bajnok megy rájátszásba meg + 5 at large.
Itt jöhetne a kiemelés mint a march madnessnél 1 vs 16 stb.
nyolcaddöntő. 8 kis bowl meccs mondjuk
negyeddöntő. Itt a 4 meccs 4 bowl lenne (Fiesta, Orange, Cotton, Capital One)
Elődöntő: Rose és Sugar
Nagydöntő.haromt
ez nem egyszerű, ez az ami teljeséggel megvalósíhatatlan, a Rose és a Sugar kivételével meg egyik bowl se menne bele... (az at-large meg ugyanolyan vitákat szülne, mint most a bcs)

---
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nagydöntő.

a konfok felosztásánál én 1 cserét szeretnék. Egy Vandy-Clemsont. Ezzel mindenki jobban járna...haromt
5 at large-nál az egyvereséges jobbak nekiállnának taktikázni meg pihenni a végén.

Alabama-Troyt meg nem akarok nézni 😛Dzsokijuing
az most mindegy hogy nem akarsz nézni. A lényeg nálam az lenne, hogy az elvi esélye minden első osztályban szereplő csapatnak meglegyen a bajnoki címre, mint mondjuk kosárban
több mint 15 éve
Nagydöntő.

a konfok felosztásánál én 1 cserét szeretnék. Egy Vandy-Clemsont. Ezzel mindenki jobban járna...haromt
5 at large-nál az egyvereséges jobbak nekiállnának taktikázni meg pihenni a végén.

Alabama-Troyt meg nem akarok nézni 😛

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nagydöntő.

a konfok felosztásánál én 1 cserét szeretnék. Egy Vandy-Clemsont. Ezzel mindenki jobban járna...
több mint 15 éve
a függetlenek viszont sehogy sem kerülhetnének be a 8 közé (ez nagyjából most is így van a BCS-Bowlok tekintetében). Épp ezért menne a Notre Dame végre a Big EastbeJJ Tiller
A Navynek erről más lenne a véleménye 😛

http://www.youtube.com/watch?v=hnDL_j5jdCc

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
kár h csak álom marad, el tudnám viselni