Michigan State Spartans

5 feliratkozó

4 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 419 — Kinek mit intézett a kormánya
Michigan State is expected to hire former Northwestern coach Pat Fitzgerald, per Detroit Free Press

Poloska vagyok.
4 napja
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 121 — no es importante
BREAKING: Michigan State is firing head coach Jonathan Smith, @PeteNakos reports
zacknorb
És neki is lehet még 33 milliót fizetni, két évvel a borzalmas Tucker-éra befejezése után

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 419 — Kinek mit intézett a kormánya
BREAKING: Michigan State is firing head coach Jonathan Smith, @PeteNakos reports

Poloska vagyok.
4 napja
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 947 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Jé, nyertünk egy meccset.😃

19 napja
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 947 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Úgy bolyongunk a football útvesztőjében, mintha a Minotaurusz labirintusában lennénk.

1 hónapja
Na én most engedtem el a foci részét a dolgoknak. Azt hiszem idénre is csak a kosár marad egyedül.

1 hónapja
Tudom hogy nagyon szarul néz ki minden...de ezt a meccset húzzuk be valahogy!!!
JustoVillar
Nagyon szeretném, de egyszerűen nem látom azt, hogy hol tudnánk annyit javulni, hogy nyerjünk.

1 hónapja
JustoVillar Michigan State Spartans 699
Tudom hogy nagyon szarul néz ki minden...de ezt a meccset húzzuk be valahogy!!!

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
2 hónapja
Hála Istennek az O, a D és spec team is mindent megtett egy nyerhető meccsen, hogy L legyen.
Gergőke
Végre a meccs közepén egész életképesnek nézett ki a D# erre Chiles dob két ostoba picket a special team meg teljesen összefossa magát...
JustoVillar
Pontosan erre gondoltam

2 hónapja
Hála Istennek az O, a D és spec team is mindent megtett egy nyerhető meccsen, hogy L legyen.
Gergőke
Végre a meccs közepén egész életképesnek nézett ki a D# erre Chiles dob két ostoba picket a special team meg teljesen összefossa magát...

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
2 hónapja

2 hónapja
Én ezután a vereség után optimistábban állok a szezonhoz mint a múltkori győzelem után 😀

A védelem az kétségtelenül botrányos, nem is nagyon érdemes róluk többet beszélni. Viszont nagyon pozitiv volt nekem, hogy egy gyakorlatilag végig hátrányban levő offense is tudott szépen haladni és pontokat felpakolni egy PO esélyes ellen idegenben egy olyan meccsen ami a játékosok biológiai órája szerint hajnal 3 körül ért véget (azért a B1G is bekaphatja...).

Jövő hétvégén bye week, ha valamennyire sikerül rendbe tenni a védelmet még lehetne is valami esélyünk Lincolnban. Nem voltak túl meggyőzők a Michigan ellen (kevésbé volt szoros az a meccs mint az eredmény mutatja).
JustoVillar
Az O amúgy tényleg egészen pofásan néz ki az elmúlt évekhez képest eddig.

2 hónapja
Én ezután a vereség után optimistábban állok a szezonhoz mint a múltkori győzelem után 😀

A védelem az kétségtelenül botrányos, nem is nagyon érdemes róluk többet beszélni. Viszont nagyon pozitiv volt nekem, hogy egy gyakorlatilag végig hátrányban levő offense is tudott szépen haladni és pontokat felpakolni egy PO esélyes ellen idegenben egy olyan meccsen ami a játékosok biológiai órája szerint hajnal 3 körül ért véget (azért a B1G is bekaphatja...).

Jövő hétvégén bye week, ha valamennyire sikerül rendbe tenni a védelmet még lehetne is valami esélyünk Lincolnban. Nem voltak túl meggyőzők a Michigan ellen (kevésbé volt szoros az a meccs mint az eredmény mutatja).

Szerkesztette: JustoVillar

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
2 hónapja
Szívesen lennék ennek a D-nek a tagja, mert ilyen közelről nem sokan nézik a meccseket, mint ők és kb ők is annyit érnek, mint én a fotelből.

2 hónapja
A védelemnek még egy FCS csapat ellen is sikerült szarul kinezni...

Plusz a Stanford is megverte a BC-t. Hiába a 3-0, nehéz pozitívnak lenni a Big10 szezon előtt.
JustoVillar
Őszintén szólva, ha 1-2 győzelem még összejön idén ezzel a D-vel én boldog leszek.

Nagyon kíváncsi leszek a Chiles - Marsh duó mire lesz képes a szezon hátralevő részében komoly, komolyabb D-k ellen.

2 hónapja
A védelemnek még egy FCS csapat ellen is sikerült szarul kinezni...

Plusz a Stanford is megverte a BC-t. Hiába a 3-0, nehéz pozitívnak lenni a Big10 szezon előtt.

Szerkesztette: JustoVillar

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
2 hónapja
Most végeztem a meccsel. Fúú azért ez kemény volt, jó hogy nem élőben néztem mer tutána órákig nem tudtam volna aludni 😀

Az offense pozitiv eddig nagyon, Chiles jó volt, nem csinált hülyeségeket, passzai jó helyre mentek és a földön is termelte a yardokat. Marshnak nagy meccse volt, remélem a továbbiakban is tudja majd folytatni ezt. Targetek is szépen el lettek osztva 10 embert vett célba Chiles és ebből 8-an kaptak is el labdát, Marsh a legtöbbször (9). Velling akitől azt várták hogy az egyik kedvenc célpont lesz, eddig összesen két target, egy elkapás 3 yard a szezonban.

A védelem cserébe tényleg nagyon rossz. 389 elkapott yard...Legalább a futást relative jól tudták fogni, bár valszeg az Eagles sem akarta erőltetni azt ha ennyire megy a passz.

Jövőhéten Youngstown state, annak simának kell lenni, aztán végre kezdődhet a Big Ten season

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
2 hónapja
Na csak meg a W a BC ellen. Kissé izgalmassá sikeredett.😀 Ami mindenképp pozitívum, hogy Chiles nem adta el a labdát. Marsh is jól játszott. A védelem viszont...hát sok jóra ne számítsunk tőlük idén. A 40 engedettvpont, 0 TO szerintem mindent elmond.

3 hónapja
Megnéztem én is a meccset. Hoztuk a kötelezőt. Chiles kb olyasmi volt mint tavaly, ami nem túl megnyugtató, mondjuk nagyon sok más csapaton is érződött a rozsa, reméljük javul a helyzet, a jövő heti meccs keményebb lesz. Szegény Milovanojovics vagy hogy hívják a csere QB-t eddig két karrier dropbackből két pick six. Remélem élesben nem kell beállnia 😀

Kellynek valóban jó meccse volt, remélem szorosabb meccseken is fogja majd ezt tudni hozni. Futásban pedig mind Frazier mind Tullis jól szerezte a yardokat.
Védelem jól fogta a futást, passz ellen nem nagyon voltak próbára téve.

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
3 hónapja
Na végre gameweek. Tavaly elég elkeserítő volt követni a csapatot, ez el is vette a kedvemet az ide irogatástól. Remélem idén élvezetesebb lesz.

A legnagyobb kérdés, hogy Chiles megtanult-e konzisztensen pontosan passzolni, akárcsak egy top 40 szinten, mert akkor a futásaival kiegészülve elég jó kis offense lehet. Célpontok szempontjából jól állunk, Nick Marshnak tavaly nagyon jó kis freshman éve volt, Velling meg egy nagyon hasznos TE, ami azért is fontos mert Chiles sokkal jobban passzol a számokon belülre.

Védelem sz@r lesz, főleg a secondary.

A sorsolás is nehéz, a 19. legnehezebb az országban. A szezon elején lesz 3 non conf. meccs, mindegyik hazai pályán, WMU és Youngstown state kötelező, de a Boston College-t is meg kellene verni. Big10-ben hazai pályán fogadjuk a UCLA-t és a Marylandet, ezeket is be lehet húzni, de hogy a hatodik győzelem ki ellene lehet meg az egy nagyon jó kérdés, talán Minnesota. Szerintem idén sem lesz bowl szereplés, 5-7 vagy egy esetleges Eagles elleni zakóval 4-8 lesz a szezon. Viszont ha az offense összeáll akkor legalább látványos meccseken fogunk kikapni.
JustoVillar
Üdv újra itt! 🙂

A lényeg meg van a nyitó meccsen. Élvezzük, mert idén sem sok W-ben lesz részünk, legalábbis azt hiszem. A futás elég jól működött. Viszont Chiles inkább Kellyt favorizálta célpontként, legalábbis kétszer annyi elkapása volt, mint Marshnak. A D- ből Hall kiemelelhető volt. Meg az, hogy voltak sackek, int, és idejét nem tudom mióta nem csináltunk safetyt, de most azt is összejött.

3 hónapja
Na végre gameweek. Tavaly elég elkeserítő volt követni a csapatot, ez el is vette a kedvemet az ide irogatástól. Remélem idén élvezetesebb lesz.

A legnagyobb kérdés, hogy Chiles megtanult-e konzisztensen pontosan passzolni, akárcsak egy top 40 szinten, mert akkor a futásaival kiegészülve elég jó kis offense lehet. Célpontok szempontjából jól állunk, Nick Marshnak tavaly nagyon jó kis freshman éve volt, Velling meg egy nagyon hasznos TE, ami azért is fontos mert Chiles sokkal jobban passzol a számokon belülre.

Védelem sz@r lesz, főleg a secondary.

A sorsolás is nehéz, a 19. legnehezebb az országban. A szezon elején lesz 3 non conf. meccs, mindegyik hazai pályán, WMU és Youngstown state kötelező, de a Boston College-t is meg kellene verni. Big10-ben hazai pályán fogadjuk a UCLA-t és a Marylandet, ezeket is be lehet húzni, de hogy a hatodik győzelem ki ellene lehet meg az egy nagyon jó kérdés, talán Minnesota. Szerintem idén sem lesz bowl szereplés, 5-7 vagy egy esetleges Eagles elleni zakóval 4-8 lesz a szezon. Viszont ha az offense összeáll akkor legalább látványos meccseken fogunk kikapni.

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
10 hónapja
 www.on3.com/teams/michigan-state-spartans/news/michigan-state-lands-top-available-transfer-portal-ot-conner-moore/

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Atyavilág mi történt itt. Sack+Int D-től 😂😂. Ha nehezen is, de meg van a W és így még lehetünk 6-6.

több mint 1 éve
Az a helyzet, hogy borzasztó a D. Az elmúlt 5 meccsen 0 sack, 0 TO. Így nem lehet meccset, meccseket nyerni. Az O sem brillírozik, de gyakorlatilag semmi támogatást nem kap a D-től.

több mint 1 éve
Na szóval, nem mi voltunk az esélyesek s ennek megfelelően földbe is álltunk minden szinten. Chiles siralmas volt, ahogy a speciális egység is. Az meg nem megy, hogy a D sem labdaszerzés, sem sack sem semmi gyakorlatilag zsinórban a második meccsen.

De, hogy valami pozitív dolgot is írjak, az a Nick Marsh TD gyönyörű volt.

Nagyon sok meló vár még ránk. Az utolsó 3 meccset jó lenne megnyerni.