Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 10 éve
Köszi!!Sziasztok. Ha valaki tudna egy torrent linket dobni a meccsről azt nagyon megköszönném. üdvStopytkickass.so/ncaa-f-2015-cfp-national-championship-12-jan-2-oregon-ducks-v-4-ohio-state-buckeyes-720p-ogres2009-t10072139.htmlbaggio
több mint 10 éve
Sziasztok. Ha valaki tudna egy torrent linket dobni a meccsről azt nagyon megköszönném. üdvStopytkickass.so/ncaa-f-2015-cfp-national-championship-12-jan-2-oregon-ducks-v-4-ohio-state-buckeyes-720p-ogres2009-t10072139.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sziasztok. Ha valaki tudna egy torrent linket dobni a meccsről azt nagyon megköszönném. üdv
több mint 10 éve
Ez érdekli a legkevésbé....... s még nem is rajta múlt..... remélem a kinti média ràfogja hàtha csúszna pár helyet....:p
több mint 10 éve
Mariotának ezzel az inttel nem lett meg a rekord, mint a legjobb passz/interception arány...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Alatt 72.0 @ 1.90x HUF Single 13/01/2015 02:28:18
EASY! Marshawn Lyncht idezve: YEAH/ I'm thankful 😀
Gratula a Bucksnak, jo kis osszecsapas volt, goodnight.
több mint 10 éve
A végére még eladta Mariota. Csodás befejezése az egyetemi karrierjének.GreengoAz semmi, Favre mind a négy visszavonulása előtt turnoverrel búcsúzott

több mint 10 éve
Nem vagyok ideges..... nem a fenét 😀
több mint 10 éve
A végére még eladta Mariota. Csodás befejezése az egyetemi karrierjének.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Ilyen jó az új rendszer 😊 bár egy tcu-ohio state meccset még megnéznékbaggiofasza lesz 😊
hát még ha majd sok év múlva bővítenek is rajta.
több mint 10 éve
Mariota interceptionnel ér véget a szezon, wtf

---
több mint 10 éve
egyetemi foci vége 😥 😥Venturaez a legrosszabb 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
UM majdnem szimpatikus győztes lett,majdnem...
több mint 10 éve
Ilyen jó az új rendszer 😊 bár egy tcu-ohio state meccset még megnéznék

---
több mint 10 éve
és nyertek a vadghesztenyék 😀 😀egyetemi foci vége 😥 😥
több mint 10 éve
Gondolom az nem is kérdés, hogy Elliott a meccs legjobbja O# oldalon. Megérdemelt Ohio győzelem. Jó döntő volt.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
gyilok
több mint 10 éve
Nem lesz öröm visszanézni az off the ball műsort, az oregoni védőfal súlytalan volt, de a támadófalukat is megették vacsorára4:0-ás turnover mutatóval simán kikapni, nem semmi

---
több mint 10 éve
Ilyet nem kívántam még, de Meyer remélem lelép az nfl-be 😊baggioDe ha ő nem is legalább Luke Fitchell.

több mint 10 éve
mustaine-nek viszont megint bejött a jinx 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Ilyet nem kívántam még, de Meyer remélem lelép az nfl-be 😊

---
több mint 10 éve
visszajött mariota. elterelő hadművelet volt, hogy be tudja nyesni a spenótot
több mint 10 éve
Egy Arizona fan biztos nem :p Mariota utolsó hajrája...

---