NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 9 éve
Alaposan fel van adva a lecke. 😀😀Hát ha ezt is kijinxelem, mint a Baylor meccset akkor azt mondta tanítani fog. 😀Tocaaz ki?KampmanDe itt a padawanod is 😀Tocaa jinxbajnokok nagyon erőlködnek xDbaggioEzt a meccset már én sem tudom visszahozni.iktriad
több mint 9 éve
Beszarok 😀 😀 😀Winston és a spori is hátradobta magát xDDDDD
Washingtonnak ez túl könnyű volt 😀
több mint 9 éve
Na ez epic még a főbíró ishogy hátra esett 😀
több mint 9 éve
Egyszerűen nincs benne a meccsben.végül is csak az előző meccsen volt 20 pontos fordítás a negyedik negyedben, tényleg lehetetlen vállalkozás 😊baggioa jinxbajnokok nagyon erőlködnek xDbaggioEzt a meccset már én sem tudom visszahozni.iktriad
több mint 9 éve
Kampman
28 297
itt van mercy rule?
több mint 9 éve
mindenki dobott egy hátast xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
hat ez oriasi 😀
több mint 9 éve
toothy
222
wtf was that? 😀
több mint 9 éve
Gyönyörű...
több mint 9 éve
hoppaka jol lattam h a 4es van a foldon
több mint 9 éve
Kampman
28 297
A zenekarok után megtaláltam a második pontot, ahol az NCAA jobb, mint az NFL, itt nincs az a rendkívül idegesítő "TD-reklám-kickoff-reklám" dolog
több mint 9 éve
Hát ha ezt is kijinxelem, mint a Baylor meccset akkor azt mondta tanítani fog. 😀az ki?KampmanDe itt a padawanod is 😀Tocaa jinxbajnokok nagyon erőlködnek xDbaggioEzt a meccset már én sem tudom visszahozni.iktriad
több mint 9 éve
Winston még nem dobta meg a maga INT-jét
több mint 9 éve
végül is csak az előző meccsen volt 20 pontos fordítás a negyedik negyedben, tényleg lehetetlen vállalkozás 😊a jinxbajnokok nagyon erőlködnek xDbaggioEzt a meccset már én sem tudom visszahozni.iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Kampman
28 297
az ki?De itt a padawanod is 😀Tocaa jinxbajnokok nagyon erőlködnek xDbaggioEzt a meccset már én sem tudom visszahozni.iktriad
több mint 9 éve
De itt a padawanod is 😀a jinxbajnokok nagyon erőlködnek xDbaggioEzt a meccset már én sem tudom visszahozni.iktriad
több mint 9 éve
a jinxbajnokok nagyon erőlködnek xDbaggioEzt a meccset már én sem tudom visszahozni.
több mint 9 éve
a jinxbajnokok nagyon erőlködnek xD
---
több mint 9 éve
és ez ugy hogy winston egyaltalan nem jatszik rosszulAdirotorSőt, a mezőny legjobbja
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Winstont sajnálom mert most tényleg végig jól játszik, de első félidőben a Red Zone playhívás, a 2.ban meg a csapattársai cseszik szét a Nolest 😕