Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 11 éve
Este van a draft nem 😉?Wisenhunt nem szeret QBt draftolni korán.iktriadEnnyi erővel Tampában is - Mike Glennon.tenorxNashvillben van QB - Mettenberger.iktriadMarijóska és Winszton hogyan tolják?ThundersNFLTampa és Nashville nagyon örülKampman
több mint 11 éve
Wisenhunt nem szeret QBt draftolni korán.Ennyi erővel Tampában is - Mike Glennon.tenorxNashvillben van QB - Mettenberger.iktriadMarijóska és Winszton hogyan tolják?ThundersNFLTampa és Nashville nagyon örülKampman
több mint 11 éve
Ennyi erővel Tampában is - Mike Glennon.Nashvillben van QB - Mettenberger.iktriadMarijóska és Winszton hogyan tolják?ThundersNFLTampa és Nashville nagyon örülKampman
több mint 11 éve
Nashvillben van QB - Mettenberger.Marijóska és Winszton hogyan tolják?ThundersNFLTampa és Nashville nagyon örülKampman
több mint 11 éve
Marijóska és Winszton hogyan tolják?ThundersNFLVajon melyik melyik 😀
több mint 11 éve
Cserék az elődöntőben, szép 😀😀
több mint 11 éve
Marijóska és Winszton hogyan tolják?ThundersNFLWinston jobb volt az első félidőben, Mariota dobott pár homályt, de az FSU a harmadik negyedben 5 drive során négyszer adta el a labdát, így hamar eldőlt a meccs

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Marijóska és Winszton hogyan tolják?ThundersNFLTampa és Nashville nagyon örül
több mint 11 éve
Marijóska és Winszton hogyan tolják?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
baggioköszi akkor lefekszem 😀 további jó meccsnézést pussz
több mint 11 éve
az első hároméról is ők döntöttek 😊ezt pedig muszáj megjegyezni, JÓ AZ ÚJ RENDSZER!az még most is fura, hogy a 4. csapat kilétéről egy bizottság döntöttKampman
Remember under old BCS system Florida State would have been in the title game against Alabama and Oregon would have been out.baggio
háromkorkár volt eltolni a Sugar Bowl kezdését 😊 pápá Criminoles!baggiomikor kezdődik?Adirotor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
kár volt eltolni a Sugar Bowl kezdését 😊 pápá Criminoles!baggiomikor kezdődik?
több mint 11 éve
ezt pedig muszáj megjegyezni, JÓ AZ ÚJ RENDSZER!az még most is fura, hogy a 4. csapat kilétéről egy bizottság döntött
Remember under old BCS system Florida State would have been in the title game against Alabama and Oregon would have been out.baggio
több mint 11 éve
kár volt eltolni a Sugar Bowl kezdését 😊 pápá Criminoles!

---
több mint 11 éve
Lassan meg lesz a megnyugtató 40 pont előny amit mondtam 😀
több mint 11 éve
Azt hiszem a Ducks elkezdheti pihentetni a kezdőket a döntőre.
több mint 11 éve
Játszunk "ki nem vesztette még el labdát" játékot a 😀......
több mint 11 éve
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
több mint 11 éve
Gála 😀
több mint 11 éve
ezt pedig muszáj megjegyezni, JÓ AZ ÚJ RENDSZER!Remember under old BCS system Florida State would have been in the title game against Alabama and Oregon would have been out.

---
több mint 11 éve
ez azért gusztustalanmost leszidta őket Winston vagy motivációs beszédet tart 😀dandeMost közli mindenkivel, hogy ehhez a szánalmas bagázshoz nem adja a nevét, és inkább elmegy a Jetsbe.iktriad
akkor kellet volna idegeskedni amikor 10 szer szar playt hivtak a RZ-ben
több mint 11 éve
nájsz, pont ezt szerettem volna:Oregon is the first team to ever score at least 50 points in a Rose Bowl

---
több mint 11 éve
most leszidta őket Winston vagy motivációs beszédet tart 😀dandeMost közli mindenkivel, hogy ehhez a szánalmas bagázshoz nem adja a nevét, és inkább elmegy a Jetsbe.