Bowl-szezon 2019/20
2 feliratkozó
több mint 5 éve
hát nem akarok tippeket adni, de igazából egyetlen indokot tudnék csak felhozni ellene, hogy a UGA tavaly egyszer már felsült a Sugar Bowlon, és kétszer egymás után nem valószínű, hogy megtörténik ellenükaz unibetnél van 20 000 forintig visszatérítés új regisztrálóknál bukó esetén, komolyan elgondolkodozok most ezen 😀twitter.com/RadiNabulsi/status/1212514625977233410az SEC-t nem érdekli az utószezon
nem akarom ellenjinxelni magamat, de a Baylorra a 2.6-os odds (ami most lement 2.4-re) teljesen érthetetlen
r.baggio
shawnka
shawnka
ezen kívül tényleg nem értem, hogy mitől is favoritok ők ennyire foghíjasan, míg a Baylor rettentően motivált lehet
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Fullback TéDé juhéjj az az birkabőr
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
az unibetnél van 20 000 forintig visszatérítés új regisztrálóknál bukó esetén, komolyan elgondolkodozok most ezen 😀twitter.com/RadiNabulsi/status/1212514625977233410az SEC-t nem érdekli az utószezon
nem akarom ellenjinxelni magamat, de a Baylorra a 2.6-os odds (ami most lement 2.4-re) teljesen érthetetlen
r.baggio
shawnka
több mint 5 éve
Én vagyok a fórum Szepesi Gyuri bácsija 😁😁😁A francba, buktam ezt a melót. 😊Tácsdáun
ThundersNFLInterception...
ThundersNFLFUMBLEEEEEEén most jöttem rá, hogy te vagy a fórum play-by-play kommentátora
ThundersNFL
shawnka
iktriad
Draft

több mint 5 éve
szegény Lotti, ezt így elbénázni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
twitter.com/RadiNabulsi/status/1212514625977233410az SEC-t nem érdekli az utószezon
r.baggio
több mint 5 éve
twitter.com/RadiNabulsi/status/1212514625977233410nem akarom ellenjinxelni magamat, de a Baylorra a 2.6-os odds (ami most lement 2.4-re) teljesen érthetetlen

---
több mint 5 éve
A francba, buktam ezt a melót. 😊Tácsdáun
ThundersNFLFUMBLEEEEEEén most jöttem rá, hogy te vagy a fórum play-by-play kommentátora
ThundersNFL
shawnka
több mint 5 éve
SMS-t nem fog beolvasniTácsdáun
ThundersNFL
shawnka
több mint 5 éve
Jó kameraállásból igazából egy magyar zászlónak néz ki a pálya, igazi jó stadion 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Tácsdáun
ThundersNFL
Interception...
ThundersNFL
FUMBLEEEEEEén most jöttem rá, hogy te vagy a fórum play-by-play kommentátora
ThundersNFL
több mint 5 éve
Hát így szar lesz félidőre menni...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Tácsdáun
Draft

több mint 5 éve
Robi, ez mennyire kacsa?nem kacsa, de ettől függetlenül még nem borítékolnám Riley Dallasba való távozását, csak lejjebb vinném rá az odds-okat
5-Star QB Brock Vandagriff has decommitted from Oklahoma. He previously told SI he'd decommit from the Sooners if Lincoln Riley left for the NFL.
shawnka

---
több mint 5 éve
Robi, ez mennyire kacsa?rivals címlap
5-Star QB Brock Vandagriff has decommitted from Oklahoma. He previously told SI he'd decommit from the Sooners if Lincoln Riley left for the NFL.
shawnka
több mint 5 éve
Hippózott...A fehér Cam Newton ??!!!4!!Miért, Cam nem fehér???!!!
Heisman Trophy
Kampman
Draft

több mint 5 éve
A fehér Paxton LynchA fehér Daniel Jones. 😊A fehér Cam Newton ??!!!4!!Fehér Lamar Jackson 😁😁😁
Heisman Trophy
ThundersNFL
iktriad
több mint 5 éve
Robi, ez mennyire kacsa?5-Star QB Brock Vandagriff has decommitted from Oklahoma. He previously told SI he'd decommit from the Sooners if Lincoln Riley left for the NFL.
több mint 5 éve
A fehér Daniel Jones. 😊A fehér Cam Newton ??!!!4!!Fehér Lamar Jackson 😁😁😁
Heisman Trophy
ThundersNFL
több mint 5 éve
A fehér Cam Newton ??!!!4!!Fehér Lamar Jackson 😁😁😁
Heisman Trophy
Draft

több mint 5 éve
A fehér Cam Newton ??!!!4!!
több mint 5 éve
ideje volt TD-re váltani a turnovert

---
több mint 5 éve
Herbert tudja, hogy nagyon trendik a mozgékony QB-k. 😊