Bowl-szezon 2019/20
2 feliratkozó
több mint 6 éve
Na a béna kacsa bekacsázott
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Interception...
Draft

több mint 6 éve
Neal Muradymov.És mindenki pl. baggio is lehurrogott, amikor a Mock Draft Gamen 1/16-ra elvittem, mondván komolytalanná teszem a játékot. Erre a Vikings elvitte 1/12-re IRL. 😊 😊 😊akkor ment csak igazán! Azért a Vikes is belehúzott Ponderrel.Idenézzetek mit kukáztam 2011-bőlGabbert jó volt az egyetemen nem értem mi a bajod mikor draftolták egy kicsit te is beleszerettélNem csoda, hogy a belterjes NFL-ben sincs állása, mióta kirúgták tőlünk 7 éve. Igaz múlt héten látták Nashvilleben! Sajna nem a Titansnél, csak a feleségével volt valahol.A balfékje...Ricky Stanzi nem Höri nagy kedvence volt?De. Én is bírtam. Volt a jagsben is.
ThundersNFL
Egyébként igaz történet, hogy Gene Smith Stanzit ment megnézni egy Iowa- Missouri meccsre, amikor beleszeretett... Gabbertbe.
iktriad
ThundersNFL
iktriad
Heisman Trophy
twitter.com/iktriad/status/63767379636785152
Na ja, 9 éve is nagyon jól ment már a jinxelés.
iktriad
Amadeus
iktriad
több mint 6 éve
Nem genyózásból, de megnéztem volna az arcod amikor RW előtt a puntert draftoltátok...Akkor szerencsére épp aludtam. 😊 De egyből kiesett a csipa a szememből, mikor felébredtem és megláttam.
ThundersNFL
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
És mindenki pl. baggio is lehurrogott, amikor a Mock Draft Gamen 1/16-ra elvittem, mondván komolytalanná teszem a játékot. Erre a Vikings elvitte 1/12-re IRL. 😊 😊 😊akkor ment csak igazán! Azért a Vikes is belehúzott Ponderrel.Idenézzetek mit kukáztam 2011-bőlGabbert jó volt az egyetemen nem értem mi a bajod mikor draftolták egy kicsit te is beleszerettélNem csoda, hogy a belterjes NFL-ben sincs állása, mióta kirúgták tőlünk 7 éve. Igaz múlt héten látták Nashvilleben! Sajna nem a Titansnél, csak a feleségével volt valahol.A balfékje...Ricky Stanzi nem Höri nagy kedvence volt?De. Én is bírtam. Volt a jagsben is.
ThundersNFL
Egyébként igaz történet, hogy Gene Smith Stanzit ment megnézni egy Iowa- Missouri meccsre, amikor beleszeretett... Gabbertbe.
iktriad
ThundersNFL
iktriad
Heisman Trophy
iktriad
Amadeus
több mint 6 éve
Nem genyózásból, de megnéztem volna az arcod amikor RW előtt a puntert draftoltátok...
Draft

több mint 6 éve
na de majd a tesó! akit hétfő éjszaka shawnka is megcsodálhat a galaxy-nIdenézzetek mit kukáztam 2011-bőlGabbert jó volt az egyetemen nem értem mi a bajod mikor draftolták egy kicsit te is beleszerettélNem csoda, hogy a belterjes NFL-ben sincs állása, mióta kirúgták tőlünk 7 éve. Igaz múlt héten látták Nashvilleben! Sajna nem a Titansnél, csak a feleségével volt valahol.A balfékje...Ricky Stanzi nem Höri nagy kedvence volt?De. Én is bírtam. Volt a jagsben is.
ThundersNFL
iktriad
ThundersNFL
iktriad
Heisman Trophy
iktriad
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
akkor ment csak igazán! Azért a Vikes is belehúzott Ponderrel.Idenézzetek mit kukáztam 2011-bőlGabbert jó volt az egyetemen nem értem mi a bajod mikor draftolták egy kicsit te is beleszerettélNem csoda, hogy a belterjes NFL-ben sincs állása, mióta kirúgták tőlünk 7 éve. Igaz múlt héten látták Nashvilleben! Sajna nem a Titansnél, csak a feleségével volt valahol.A balfékje...Ricky Stanzi nem Höri nagy kedvence volt?De. Én is bírtam. Volt a jagsben is.
ThundersNFL
iktriad
ThundersNFL
iktriad
Heisman Trophy
iktriad
több mint 6 éve
Idenézzetek mit kukáztam 2011-bőlGabbert jó volt az egyetemen nem értem mi a bajod mikor draftolták egy kicsit te is beleszerettélNem csoda, hogy a belterjes NFL-ben sincs állása, mióta kirúgták tőlünk 7 éve. Igaz múlt héten látták Nashvilleben! Sajna nem a Titansnél, csak a feleségével volt valahol.A balfékje...Ricky Stanzi nem Höri nagy kedvence volt?De. Én is bírtam. Volt a jagsben is.
ThundersNFL
iktriad
ThundersNFL
iktriad
Heisman Trophy
több mint 6 éve
Kevesett rejszoltfú, amúgy Jake Locker. imádtam a csávót, én nagyon szerettem volna elhinni róla, hogy meghatározó QB lesz majd.már az egyetemen is utált játszani, nem véletlen, hogy ilyen messze került a futballtól
dehát fitness center tulajdonos és teológus lett belőle 😕
shawnka
Moore-ból meg azért nem lett semmi, mert bár a karerősség erősen túlértékelt tulajdonság, olyan nudli karja, mint neki, talán nem volt még qb-nek
r.baggio
Draft

több mint 6 éve
Ez elég xar eddig a fumbli után
Draft

több mint 6 éve
fú, amúgy Jake Locker. imádtam a csávót, én nagyon szerettem volna elhinni róla, hogy meghatározó QB lesz majd.már az egyetemen is utált játszani, nem véletlen, hogy ilyen messze került a futballtól
shawnka
Moore-ból meg azért nem lett semmi, mert bár a karerősség erősen túlértékelt tulajdonság, olyan nudli karja, mint neki, talán nem volt még qb-nek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
fú, amúgy Jake Locker. imádtam a csávót, én nagyon szerettem volna elhinni róla, hogy meghatározó QB lesz majd.és állítólag tök jó arc magánéletben.
shawnka
több mint 6 éve
FUMBLEEEEEE
Draft

több mint 6 éve
fú, amúgy Jake Locker. imádtam a csávót, én nagyon szerettem volna elhinni róla, hogy meghatározó QB lesz majd.dehát fitness center tulajdonos és teológus lett belőle 😕
több mint 6 éve
Hamár college warriorokról van szó akkor emlékezzünk meg Kellen Moore-ról, a legjobb győzelmi mutatóval rendelkező QB-ról (jelenleg a Dallas OC-je).Csavo olyan tű pontosan tudott passzolni és nagyon okos volt. Emlékszem Maddenbe Romo persze megsérült Dallasos Franchise-ba és Moore-ral jött is az SB run 😂
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Gabbert jó volt az egyetemen nem értem mi a bajod mikor draftolták egy kicsit te is beleszerettélNem csoda, hogy a belterjes NFL-ben sincs állása, mióta kirúgták tőlünk 7 éve. Igaz múlt héten látták Nashvilleben! Sajna nem a Titansnél, csak a feleségével volt valahol.A balfékje...Ricky Stanzi nem Höri nagy kedvence volt?De. Én is bírtam. Volt a jagsben is.
ThundersNFL
iktriad
ThundersNFL
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Emlékszem amikor beállt, Ponder első megmozdulása valami qva nagy passz volt, azt hittem megjött a következő Favre. 😊 Aztán úgy eltűnt ahogy kell.Emlékszem Mayock anno azt mondta, hogy nála nem kérdés, hogy "by far" Gabbert a legjobb QB abban a draft classban. 😊 😊 😊 És ez az ember most GM. Nem is győzzük neki megköszönni, hogy Josh Allen jaguár lett...
Kampman
Stanley? Ő a 2020-as Ricky Stanzi. (=Sose kerül pályára). 😊a Kaep párhuzam könnyű: Jordan Love, a Daltonos már nehezebb, legyen mondjuk az iowai Nate StanleyÉs ki ennek a draftnak a Scholesa(Dalton) ás Kaepernickje (szintén 2011-es draft class)?Hát ez a Herbert eddig számomra egy kacsa... Nem tetszik. Se a rémült képe, se a dobásai+ Fromm meg Eason
Chargers LT
tiszta olyan ez a class, mint mikor Newtont draftolta a Panthers 1/1-re, utána meg olyan zseniket véltek leendő franchise qb-nek, mint Locker, Ponder és persze iktriad nagy kedvence, Gabbert
r.baggio
iktriad
r.baggio
Amúgy szinte hihetetlen, hogy Szöszi (köszönhetően a remek ügynökének) még mindig a ligában van, miközben Ponder asszem tévézik, mint kedves neje, Locker meg gondolom a Foot Lookerben melózik.
Stanley lesz szegény ember Ryan Finley-jeAkkor ő lesz az idei Tanner Lee? 😊
Heisman Trophy
iktriad
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Igazából Lawrence lesz érdekes jövőre...Ha a Minshew projekt kudarecba fullad 2020-ban, szerintem az új Jaguars rezsim az anyukat és a 2 első körös picket is eladja majd Lawrencért.
Lehet a Miami csak most fog igazán tankolni, de a Giants is esélyes lehet az 1/1re Daniel Jonesal.
Trevor New Yorkban... Az Hollywood lenne😎
Vagy, ha Haskins bust, akkor Ron Rivera viheti saját QB nak.
Chargers LT
több mint 6 éve
Nem csoda, hogy a belterjes NFL-ben sincs állása, mióta kirúgták tőlünk 7 éve. Igaz múlt héten látták Nashvilleben! Sajna nem a Titansnél, csak a feleségével volt valahol.A balfékje...Ricky Stanzi nem Höri nagy kedvence volt?De. Én is bírtam. Volt a jagsben is.
ThundersNFL
iktriad
ThundersNFL
több mint 6 éve
A balfékje...Ricky Stanzi nem Höri nagy kedvence volt?De. Én is bírtam. Volt a jagsben is.
ThundersNFL
iktriad
Draft

több mint 6 éve
Igazából Lawrence lesz érdekes jövőre...Vagy eltradeljük Bradyt a Jaxbe és feltradelünk Lawrencért 😀😀😀
Lehet a Miami csak most fog igazán tankolni, de a Giants is esélyes lehet az 1/1re Daniel Jonesal.
Chargers LT
Draft

több mint 6 éve
Ricky Stanzi nem Höri nagy kedvence volt?De. Én is bírtam. Volt a jagsben is.
ThundersNFL
több mint 6 éve
Igazából Lawrence lesz érdekes jövőre...Lehet a Miami csak most fog igazán tankolni, de a Giants is esélyes lehet az 1/1re Daniel Jonesal.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Ricky Stanzi nem Höri nagy kedvence volt?
Draft