CFB követő 2022

5 feliratkozó

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
FCS döntő beharangozó

1. South Dakota State (13-1) - 3. North Dakota State (12-2)
2023. január 8. Toyota Stadium Frisco, Texas (ABC) 20:00

Örök mérleg: a North Dakota State vezet 63-45-5-re. de a legutóbbi 3 találkozót, köztük az idei odavágót október 15.-én (23-21) a South Dakota State nyerte. A playoffban 4-0 az arány a Bison javára.

Edzők:
North Dakota State: Matt Entz (49-6, 4. szezon)
South Dakota State: John Stiegelmeier (198-112, 26. szezon)

5 játékos akire érdemes figyelni:
North Dakota State:
QB Cam Miller (1715 yard, 212/142. 11 TD, 3 INT; 497 futott yard, 15 TD)
RB Kobe Johnson (118 futás, 898 yard, 8 TD),
LT Cody Mauch (consensus FCS All-American, 8. a Walter Payton Award szavazáson),
DE Spencer Waege (48 tackle, 17.5 TFL, 9 sack),
LB James Kaczor (94 tackle, 5.5 TFL, INT);

South Dakota State:
QB Mark Gronowski (2744 yards, 335/218 23 TD, 5 INT; 351 futott yard, 11 TDs)
RB Isaiah Davis (227 futás, 1348 yard, 14 TD; 19 elkapás)
TE Tucker Kraft (25 elkapás, 318 yard, 3 TD),
DE Reece Winkelman (31 tackle, 14.5 TFL, 7 sack),
DT Caleb Sanders (36 tackle, 9.5 TFL, 6.5 sack)

5 fontos kérdés, ami megválaszolásra vár:
1. Vajon az SDSU mumussá vált a Bison számára? Eddig talán a James Madisont leszámítva nem volt igazi riválisa az NDSU-nak ez elmúlt években, de a Jackrabbits zsinórban 3-szor is megtréfálta északi szomszédját. A Bison kezdő QB-ja, Cam Miller konkrétan 0-3-al áll az SDSU ellen. A címvédőnek fontos lenne előnyt szerezni, és nem hátrányból játszani.

2. Az NDSU rendelkezik a 3. legjobb futójátékkal az FCS-ben. de csak 127 yardig jutottak az SDSU ellen az alapszakaszban, és akkor még rendelkezésre állt a megállíthatatlan FB Hunter Luepke, aki azon a meccsen a futások feléért volt felelős. Tud jobb teljesítménnyel kirukkolni a Bison futójátéka az FCS legjobb futásvédelme ellen(82.8 engedett futott yard/meccs) Luepke nélkül?

3. Az SDSU támadójátéka sokkal kiegyensúlyozottabb, mint a Bisoné(53/47 % az arány a passz és futójátékok között szemben az NDSU run heavy 68/32-es arányával), Tud-e vajon a tűzforró Isaiah Davis (416 futott yard, 4 TD a 3 playoff találkozón) annyi figyelmet igényelni a Bison védőitől, hogy ez megnyitja a passzjátékot, akár mélységi célpontokat kínálva Tucker Kroft, TE párja Zach Heins valamint a 2 WR Janke ikrek Jaxon és Jadon előtt?

(Íme a két kezdő QB mérlege a másik csapat ellen)

4. Vajon a 3 hetes szünet az elődöntő óta mennyire kedvez majd a Bisonnal, aki már alaposan hozzá van szokva ekkora üresjáratokhoz a playoff nagy része és a döntő között? A Jackrabbits játékosai szerint ez nem lesz faktor, de a szünet előtt az 1. kiemelt lendületben volt és mikor legutóbb döntőt játszottak 2021 tavaszán, akkor nem telt el ennyi idő az elödöntő és a döntő között. .

5. A két csapat úgy ismeri egymást, mint a tenyerét kis túlzással. Melyik edzői stáb képes jobban meglepni majd a másikat eddig nem látott playek felrajzolásával?

NFL draft propektek:
South Dakota State: Top prospect - TE Tucker Kraft. Junior létére már bejelentette, hogy megy a draftra. 2.-tól 4. körig bárhol elkelhet majd. A szezon első felét egy bal boka sérüléssel hagyta ki, de azóta az egyik legjobb fegyver a Jackrabbits arzenáljában.
Mellette nagyon érdemes figyelni a RB Isaiah Davis-t, aki szintén junior és jobb játékos, mint a tavaly tavasszal a 4. körben elkelt Pierre Strong Jr volt. Legkésőbb jövőre már ő is vasárnaponként focizik majd. 10 playoff meccsen is 100 futott yard fölé került. A két Janke iker végzős, mindkettő felbukkanhat majd NFL training campeken idén nyáron.

North Dakota State: Top prospect - LT Cody Mauch. Nagy harcban lesz Krafttel, hogy melyikük lesz az idei draft leghamarabb kiválasztott FCS prospektje. Mauch valószínűleg inkább majd mint guard lesz majd látható vasárnaponként az NFL-ben.

Sajnos se a döntőn, se a Senior Bowl-on nem látjuk majd a buldózer FB Hunter Luepke-t egy vállsérülés miatt. Nem véletlen a Dakotraktor becenév, hiába áll a legtöbb játékos elé, ő át fog menni rajta. Egy kreatív támadóguru kezében hatalmas fegyver lehet majd az NFL-ben is, és legkésőbb a 3. nap hallani fogja a nevét tavasszal. Nash Jensen esetében ez nem olyan biztos, de a LG FCS csúcsot jelentő 70. mérkőzésére készül vasárnap!

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 116 — no es importante
 youtu.be/ETP9mwbtPQo

youtu.be/GmQxo8fPYCo

youtu.be/nCBVWlNLZ_I

youtu.be/8-9XLewBX7Q

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 760
Meddig tart még? 😃
SirPub
A győzelem íze? Örökké 😀 egyébként max 5-10 perc
dande2
Addig nem kezdik a MNF-t, amíg véget nem ér?!

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Meddig tart még? 😃
SirPub
A győzelem íze? Örökké 😀 egyébként max 5-10 perc
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 760
Meddig tart még? 😃

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor itt a mese vége 😀 Elvisszük a Rózsát a keleti partra 😊
több mint 2 éve
KI vagy te és mit csináltál Sean Clifforddal 😀 😀 😀 talán eladta magát legalább a 3. napra a drafton esetleg a 2.ra. Álomban nem gondo,ltam volna hogy ilyen komplett meccset játszunk. NCAAF ilyet tudom vétek elírni de talán ez már meglehet 😀
több mint 2 éve
Na et nem láttam jönni 😛 😀
több mint 2 éve
Wow ezt pont láttam előre, hogy ez jön, pláne ahogy a saftey felhúzódott. Szerencsére a Utah DC nem látta 😀 😀 😀
több mint 2 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 814 — Deion Sanders for president!
ok és mit mondtak? 😉 bár lehet majd kiderül mert Cilff húzza a lábát....
dande2
hogy a Lions terve Allar padozása és fejlesztése jövőre Clifford meg kezdő marad
🤘gaben🤘
Nem is ezt mondtam 😀 ez volt erre a szezonra a terv, a következőben Allar kezd
r.baggio
na itt az illetékes elvtárs
akkor egy részéről biztos lemaradtam

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 116 — no es importante
dande2
hogy a Lions terve Allar padozása és fejlesztése jövőre Clifford meg kezdő marad
🤘gaben🤘
Nem is ezt mondtam 😀 ez volt erre a szezonra a terv, a következőben Allar kezd

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
dande2
🤘gaben🤘
Mert Clifford még marad??? Maradhat? 😕
több mint 2 éve
dande2

több mint 2 éve
Megkérdezem itt aztán a többiek majd elmondják mit válaszoltatok: 😛 😀 😊 Mit gondoltok a PSU irányító helyzetéről? Allar (esetleg valaki más) komoly opció lehet (és javulás) Clifford után? Köszi 😀
dande2
meg is kapod a választ
🤘gaben🤘
Köszönöm, várom 😀 😉 de komolyan mert nincs Match4-em.
dande2
azt hittem megoldottad
🤘gaben🤘
ugyan hogy, ha a TKom nem oldja meg???? a meccset látom streamen de az angolt annyira nem értem, ha ott volt erről szó, meg az elejéről le is maradtam...

Közben a D is "ügyeskedik..." 😕
dande2
baggioék pont akkor beszéltek róla miután kérdezted
🤘gaben🤘

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Megkérdezem itt aztán a többiek majd elmondják mit válaszoltatok: 😛 😀 😊 Mit gondoltok a PSU irányító helyzetéről? Allar (esetleg valaki más) komoly opció lehet (és javulás) Clifford után? Köszi 😀
dande2
meg is kapod a választ
🤘gaben🤘
dande2
azt hittem megoldottad
🤘gaben🤘
ugyan hogy, ha a TKom nem oldja meg???? a meccset látom streamen de az angolt annyira nem értem, ha ott volt erről szó, meg az elejéről le is maradtam...

dande2
baggioék pont akkor beszéltek róla miután kérdezted

több mint 2 éve
dande2
meg is kapod a választ
🤘gaben🤘
dande2
azt hittem megoldottad
🤘gaben🤘

több mint 2 éve
dande2
meg is kapod a választ
🤘gaben🤘
dande2
azt hittem megoldottad

több mint 2 éve
dande2
meg is kapod a választ
🤘gaben🤘
több mint 2 éve
dande2
meg is kapod a választ

több mint 2 éve
Na ez gyönyörű volt 😊
több mint 2 éve
több mint 2 éve
jó kis brusztolós meccs

több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 418 — Bla, bla, bla
Na ez nagy parasztság volt a Penn States csávótól!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Szép hely ez a Pasadena, ez már a Big Bang Theoryból is kiderült számomra! 🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Intecske, ejnye...