CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez elkapás kell lennie
több mint 3 éve
Bohócliga szint ez a uniform clash a Clemson meccsen, biztos Uiagalelei is emiatt volt vakon.Ez volt a legjobb
Cubehor
több mint 3 éve
természetesen csak akkor tudjuk elkezdeni a Texas vs Oklahoma State meccs közvetítését, ha a Syracuse-Clemson már véget ért

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
ja, végigmennek simán másfél perc alatt, azért nem kérték ki a timeoutotSajnalom az orange-ot, hogy így elszúrta. Óriásit léphettek volna elore.Még nincs vége, ha megérdemlik még végig vihetik.
Ventura
Klaci79
több mint 3 éve
Sajnalom az orange-ot, hogy így elszúrta. Óriásit léphettek volna elore.Még nincs vége, ha megérdemlik még végig vihetik.
Ventura
több mint 3 éve
Sajnalom az orange-ot, hogy így elszúrta. Óriásit léphettek volna elore.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
😒😒😒😒
több mint 3 éve
Nem úgy volt hogy uaglei - vagy kicsoda - heisman eselyes?Talán egy másik dimenzióban. Mióta kezd kurvagyenge…nehezen jött el a váltás ideje, de évi 2-3 jó meccs miatt nem érdemes a pályán tartani, ha van egy másik 5 csillagos tehetséged
Ventura
több mint 3 éve
Bohócliga szint ez a uniform clash a Clemson meccsen, biztos Uiagalelei is emiatt volt vakon.
több mint 3 éve
Nem úgy volt hogy uaglei - vagy kicsoda - heisman eselyes?Hát nem igazán, max az előzetes hype alapján/5 csillagos tehetség/ de eddig nem sokat tett le az asztalra.
Ventura

több mint 3 éve
Ez a szirkuza szandekosan lovi ki magat a vilagurbe? Mar hanyadik drive-ot puntoljak?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 3 éve
Nem úgy volt hogy uaglei - vagy kicsoda - heisman eselyes?
több mint 3 éve
Shradernek van 19 passz és 18 futáskísérlete, Nem értem miért nem akar többet passzolni.
több mint 3 éve
Syracuse minden fontosabb jateknal, buntit kap... butasagokon buktak el a mecset.

több mint 3 éve
Ez így nehéz lesz....
több mint 3 éve
Csóró Orange, a második félidőben teljesen leálltak, nem is próbálják futtatni Tuckert, nem értem..itt is csere QB van, TVD vállsérülésel bajlódik
Viszont a Duke közben megint vezet a U ellen. Idén is nagyot ég a Miami
dancogo
több mint 3 éve
Csóró Orange, a második félidőben teljesen leálltak, nem is próbálják futtatni Tuckert, nem értem..Viszont a Duke közben megint vezet a U ellen. Idén is nagyot ég a Miami
több mint 3 éve
Ott a világ rendje!
több mint 3 éve
olyan csapat szerintem még sose volt a college football történelmében, mint az idei Iowa, ligaelső defense, ligautolsó offense... Stroud alig érte el a 100 yardot a harmadik negyed közepéig, de mégis simán vezet a Buckeyes, mert a Hawkeyes offense erre volt képes:Azért mostmár szépen gyalázzuk a védelmüket is 😀
közben meg Shipley is fumblizik, jól megjinxeltem a Clemsont is szerencsére
r.baggio

több mint 3 éve
Baylor Kansas alakul 28-3-ról 🤣
több mint 3 éve
Könnyű nekik, 12-en voltak folyamatosan DUi miatt. Most érdekes lesz, mert újítani kell valamitKöszönöm, nezem, latom szirakuza jol all. Hatha sikerülne megcsipni a clemsont.Melyik mérkőzésre illdomos kapcsolni?Szerintem a Clemson 4.negyed jó lehet, ha most sikerül megoldani a rövid szitut
Ventura
Klaci79
Ventura
több mint 3 éve
Köszönöm, nezem, latom szirakuza jol all. Hatha sikerülne megcsipni a clemsont.Melyik mérkőzésre illdomos kapcsolni?Szerintem a Clemson 4.negyed jó lehet, ha most sikerül megoldani a rövid szitut
Ventura
Klaci79
több mint 3 éve
Melyik mérkőzésre illdomos kapcsolni?Szerintem a Clemson 4.negyed jó lehet, ha most sikerül megoldani a rövid szitut
Ventura