CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Melyik mérkőzésre illdomos kapcsolni?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
buuull-shiiit, megint a levegőben kellett volna a védőnek megállnia..
több mint 3 éve
Klubnik olyan rutinosan csinálta ezt, mintha nem is most lépett volna első alkalommal itt pályára.
több mint 3 éve
olyan csapat szerintem még sose volt a college football történelmében, mint az idei Iowa, ligaelső defense, ligautolsó offense... Stroud alig érte el a 100 yardot a harmadik negyed közepéig, de mégis simán vezet a Buckeyes, mert a Hawkeyes offense erre volt képes:ráadásul csere QB játszik már a Hawkeyes-ban, első érintése fumble volt
közben meg Shipley is fumblizik, jól megjinxeltem a Clemsont is szerencsére
r.baggio
na nem mint ha Petras egy felisten lenne, de ezt a 10 pont már csak safety-vel vagy D/ST TD-vel változik
több mint 3 éve
Kár, hogy a Syracuse O is megállt a második fèlidôre.
több mint 3 éve
Ámen, mindkét esetben!Na elmennek a pcsába, ha ezt a hülyét pályán hagyják. Ennyi simán menne nekem is..Klubnik már készülődik 😊
Klaci79
felkészül a Penn State-nél is Drew Allar
r.baggio
több mint 3 éve
Na elmennek a pcsába, ha ezt a hülyét pályán hagyják. Ennyi simán menne nekem is..Klubnik már készülődik 😊
Klaci79
felkészül a Penn State-nél is Drew Allar

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Na elmennek a pcsába, ha ezt a hülyét pályán hagyják. Ennyi simán menne nekem is..
több mint 3 éve
Na most megtalálta az embert 🤪
több mint 3 éve
De kát ezèrt a droppèrt
több mint 3 éve
Nagy Viktor ujja: ma nem 😊
több mint 3 éve
olyan csapat szerintem még sose volt a college football történelmében, mint az idei Iowa, ligaelső defense, ligautolsó offense... Stroud alig érte el a 100 yardot a harmadik negyed közepéig, de mégis simán vezet a Buckeyes, mert a Hawkeyes offense erre volt képes:közben meg Shipley is fumblizik, jól megjinxeltem a Clemsont is szerencsére

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ez micsoda passz volt Uiagalelei-től…volt ideje egy légynek leszarni…
több mint 3 éve
hát ezzel a DJU-val tényleg nem fog nyerni a Clemson, borzalmas dobás sima 1st down helyett

---
több mint 3 éve
Micsoda Jayhawks védekezés és ott is a szépítés!28-3 volt, a legveszélyesebb eredmény, onnan még simán nyerhetnek
Klaci79

---
több mint 3 éve
Micsoda Jayhawks védekezés és ott is a szépítés!
több mint 3 éve
Na igen…Clifford…hagyjuk is inkább, mert csak felbosszant.Azt mondod egy bizonyos Sean Clifford nagyobb hypepal pepitába 😏?Clemsonnak nagyon össze kell szednie magát.Soha nem is tudott. Sok Clemson meccset nézek, a rákfenéje ennek a csapatnak, hogy ilyen az irányítója. Egy 5 csillagos bohóc. Van néha 1-1 jó meccse, de amúgy egy rakás kaki
Egyébként ha Uaignak van is ideje nehezen tud mit kezdeni a labdával
dande2
Klaci79
dande2
több mint 3 éve
A WF ellen volt az az 1-1 jó meccse, de ami körülötte van az elég vonzó lenne bármely QB-nak, ő viszont inkább csak néha csodákat csinál, de hosszútávon majd a kanadai ligába jó lesz. Most jól kikapnak, aztán majd legalább rájönnek, hogy Klubnikban több van, mint ebben a kimondhatatlan nevű hype-csávóban. Olyan megoldásai vannak, hogy elképesztő és érthetetlen egyben.akkor pont az idei arena4-es meccseiket nem láttad, mert azokon brilírozott 😊 főleg a Wake Forest ellen, de ez a mai a tavalyi formájaClemsonnak nagyon össze kell szednie magát.Soha nem is tudott. Sok Clemson meccset nézek, a rákfenéje ennek a csapatnak, hogy ilyen az irányítója. Egy 5 csillagos bohóc. Van néha 1-1 jó meccse, de amúgy egy rakás kaki
dande2
Klaci79
r.baggio
több mint 3 éve
Azt mondod egy bizonyos Sean Clifford nagyobb hypepal pepitába 😏?Clemsonnak nagyon össze kell szednie magát.Soha nem is tudott. Sok Clemson meccset nézek, a rákfenéje ennek a csapatnak, hogy ilyen az irányítója. Egy 5 csillagos bohóc. Van néha 1-1 jó meccse, de amúgy egy rakás kaki
dande2
Klaci79
több mint 3 éve
akkor pont az idei arena4-es meccseiket nem láttad, mert azokon brilírozott 😊 főleg a Wake Forest ellen, de ez a mai a tavalyi formájaClemsonnak nagyon össze kell szednie magát.Soha nem is tudott. Sok Clemson meccset nézek, a rákfenéje ennek a csapatnak, hogy ilyen az irányítója. Egy 5 csillagos bohóc. Van néha 1-1 jó meccse, de amúgy egy rakás kaki
dande2
Klaci79

---
több mint 3 éve
Clemsonnak nagyon össze kell szednie magát.Soha nem is tudott. Sok Clemson meccset nézek, a rákfenéje ennek a csapatnak, hogy ilyen az irányítója. Egy 5 csillagos bohóc. Van néha 1-1 jó meccse, de amúgy egy rakás kaki
dande2
több mint 3 éve
Clemsonnak nagyon össze kell szednie magát.Egyébként ha Uaignak van is ideje nehezen tud mit kezdeni a labdával
több mint 3 éve
!arena4.network4.hu/press/big12-rangado-a-kepernyon

---
több mint 3 éve
Engem emlèkeztet egy közeli város QBjára is, vajh ki lehet az? ☺️Ügyesnek tűnik ez a Shrader gyerek. Règen jött már a Syracuseból NFL QB 🤪bump
dande2
micsoda félidő ez az Orange-tól, elhitte a Syracuse, hogy itt van keresnivalójuk
21-7 oda!
r.baggio