NFL eredménykövetés - 2 aktív topik
NFL Redzone - week 10
72
12
19 órától, NET4+
Houston Texans - Detroit Lions
1
1
2:20, Arena4
CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 2 éve
fú ez a Cal - Colorado óriási meccsnek tűnik 😀
több mint 2 éve
Ejha volt am nyomas az Alabama line-on. Volunteers! 🟧🔝
több mint 2 éve
Klaci79
22 167
Szerintem zakó...ha ez kérdés volt. Az OSU sokkal komplexebb csapat. Jó lett volna, ha nem lehet a PSU ellen 5X-szer futni, mert kiderültek volna esetleg a gyengeségek. Meg mi lesz, ha van irányító a másik oldalon. De jó meccs lesz, addig simán lehet veretlen a Michigan.Igen, en sem tudom, hogy most jo a Michigan vagy nem. Mi varhato majd az OSU ellen.A vegere szetfutottuk a Pennstatet.már a 3. harmad közepére inkább...OSU meccsig talán egy Illinois lehet kihívás, de semmi komoly ellenfél...a PSU elintézte magát Clifforddal.
beltazor
Klaci79
beltazor
több mint 2 éve
Igen, en sem tudom, hogy most jo a Michigan vagy nem. Mi varhato majd az OSU ellen.A vegere szetfutottuk a Pennstatet.már a 3. harmad közepére inkább...OSU meccsig talán egy Illinois lehet kihívás, de semmi komoly ellenfél...a PSU elintézte magát Clifforddal.
beltazor
Klaci79
több mint 2 éve
Lighting delay! Átváltott a stream
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
valszeg én is 😀fú ez a 21:30-as sáv erős, plusz még bézbóz is vanTízkor repülök Seattle-be 😊
Löfli
Dzsokijuing
több mint 2 éve
fú ez a 21:30-as sáv erős, plusz még bézbóz is vanTízkor repülök Seattle-be 😊
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
fú ez a 21:30-as sáv erős, plusz még bézbóz is van
több mint 2 éve
És akkor még itt van ez is:Ki kell majd iktatni azt a szabályt az NCAA-ben, hogy first downnál megáll az óra, mert borzasztóan sok a soha véget nem érő meccs.Nem sajnos, nem lehet, annak a meccsnek feedjét kapjuk, onnan váltanak majd átAz Auburn meccsből viszont még rengeteg van, amíg annak nincs vége nem tudjuk elkezdeni a mi közvetítésünket az arena4-en 😕A pluszon sem?
r.baggio
Kampman
r.baggio
Kampman
ESPN pulled most of its crew in Auburn-Ole Miss due to lightning leaving us with a live camera angle that can only be described as "abandoned"
Nem tudom mi történne, ha delay lenne...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Klaci79
22 167
addig be kell érjük a Volunteers meccsel
több mint 2 éve
Kampman
28 243
Ki kell majd iktatni azt a szabályt az NCAA-ben, hogy first downnál megáll az óra, mert borzasztóan sok a soha véget nem érő meccs.Nem sajnos, nem lehet, annak a meccsnek feedjét kapjuk, onnan váltanak majd átAz Auburn meccsből viszont még rengeteg van, amíg annak nincs vége nem tudjuk elkezdeni a mi közvetítésünket az arena4-en 😕A pluszon sem?
r.baggio
Kampman
r.baggio
több mint 2 éve
Nem sajnos, nem lehet, annak a meccsnek feedjét kapjuk, onnan váltanak majd átAz Auburn meccsből viszont még rengeteg van, amíg annak nincs vége nem tudjuk elkezdeni a mi közvetítésünket az arena4-en 😕A pluszon sem?
r.baggio
Kampman
---
több mint 2 éve
Szorosan, de meglett. Az Oklahoma State és a Kansas State ellen ez mondjuk kevés lesz.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
Klaci79
22 167
A vegere szetfutottuk a Pennstatet.már a 3. harmad közepére inkább...OSU meccsig talán egy Illinois lehet kihívás, de semmi komoly ellenfél...a PSU elintézte magát Clifforddal.
beltazor
több mint 2 éve
james madisonSyracuse?Oda a Coastal Carolina veretlensége is, az ellenfél már trükkös játékokkal alázza őket.keresni kell egy másik bandwagont 😕
Kampman
Löfli
dancogo
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Ez nagyon pengeelen tancolt. Nem vagyok elegedett - s kiemelem ewers pontatlansagat. Tudom, az Iowa state fbs szinten top 15 D# totalban + pontokban.
több mint 2 éve
Kampman
28 243
Az Auburn meccsből viszont még rengeteg van, amíg annak nincs vége nem tudjuk elkezdeni a mi közvetítésünket az arena4-en 😕A pluszon sem?
r.baggio
több mint 2 éve
Cook jó playa’. Sokat mentett mar s csapatban. Hianyozni fog. Senior.
több mint 2 éve
ez lent volt (plusz targeting?)Ez nem targeting.
Löfli
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
ez lent volt (plusz targeting?)Hun lenne az? Most lassítják. Mar reg cook “repult” mikor az iranyuto térde lent sem volt.
Löfli
több mint 2 éve
Az Auburn meccsből viszont még rengeteg van, amíg annak nincs vége nem tudjuk elkezdeni a mi közvetítésünket az arena4-en 😕
---
több mint 2 éve
TEXAS FOOTBALL 😊 😊
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.