CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Red Bandana Game! Óriási és egyben mélyen megrendítő sztori az övéwww.youtube.com/watch?v=S77KYbkmjwc

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
második félidőben mehet az élő podcastelés, juhé 😕

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Közben a Vanderbilt elég szépen megy az Ole Miss ellen, és vezet a Georgia Tech is a Duke elllen.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Miert ajanlanak ki az arena4nek enyi rossz meccset?Ezt a kérdést mi is sokszor feltesszük magunknak, de idősávonként egyet ajánlanak csak ki. A 21:30-as fix minden héten (mivel ezt be tudjuk tenni a tévé műsorába, így ez kb. párosítástól függetlenül automatikus választás), a maradék 3-ból (18:00, 01:30, 04:00) tudunk válogatni.
Nyilvan nem lehet elore tudni sok esetben, de azert mindig van igeretesebb meccs.
beltazor
több mint 3 éve
Auburn offense-t kínzás nézni idén (is)
több mint 3 éve
Mind a 6 hat meccset lattam, de egyelore en sdm tudom jok vagyunk-e tenyleg.Szèp szèp de mennyi komoly ellenfelük volt? Sőt, elnèzve az egèsz menetrendjüket talán!!! mi ès majd a Buckeyes lesz, aki valóban ellenfèl lehet számukra. Minden bántas nélkül 😉 Így egyszerű bemasírozni a POba. Reméljük jövő héten sikerült ezt nehezebbè tenni nekik. 😊
zacknorb
dande2
JjMcarty is erzesre ma nem volt jo, megneztem a statjat a vegen az alapjan pedig jonak kellett lennie

több mint 3 éve
Iowa ellen senki sem szeret játszani, ebben biztos vagyok, és a Maryland sem gyenge csapat a mai vereségük ellenére semSzèp szèp de mennyi komoly ellenfelük volt? Sőt, elnèzve az egèsz menetrendjüket talán!!! mi ès majd a Buckeyes lesz, aki valóban ellenfèl lehet számukra. Minden bántas nélkül 😉 Így egyszerű bemasírozni a POba. Reméljük jövő héten sikerült ezt nehezebbè tenni nekik. 😊
zacknorb
dande2
több mint 3 éve
Utah védelmen zsinórban másodszor megy végig a UCLA, most Jake Bobo, a szegény ember Pitts-e szerzett TD-t. 14-3
több mint 3 éve
Miert ajanlanak ki az arena4nek enyi rossz meccset?asszem csak ABC-s meccseket kapnak(?)
Nyilvan nem lehet elore tudni sok esetben, de azert mindig van igeretesebb meccs.
beltazor

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Szèp szèp de mennyi komoly ellenfelük volt? Sőt, elnèzve az egèsz menetrendjüket talán!!! mi ès majd a Buckeyes lesz, aki valóban ellenfèl lehet számukra. Minden bántas nélkül 😉 Így egyszerű bemasírozni a POba. Reméljük jövő héten sikerült ezt nehezebbè tenni nekik. 😊
zacknorb
több mint 3 éve
Miert ajanlanak ki az arena4nek enyi rossz meccset? Nyilvan nem lehet elore tudni sok esetben, de azert mindig van igeretesebb meccs.

több mint 3 éve
501 (nem elírás) mérkőzés után az FCS-ben vitézkedő Dayton nem szerzett pontot. Egy évben egy FCS csapat kb 12-14 meccset játszik, szóval egy majd 40 éve tartó sorozatnak lett ma vége.Final in Pioneer Football League:
— FCS Football (@FCS_STATS) October 8, 2022
Butler (3-2, 1-1) 31, Dayton (3-2, 1-1) 0
Dayton’s streak of consecutive games with points ends at 501.
Butler QB Bret Bushka: 25 of 29, 338 yards, 3 TDs; also 1 TD rush
pic.twitter.com/rrfz3pNyRh
több mint 3 éve
Na akkor hajra Macik 😊hajrá ebek
dande2
chemicals keep me under control
több mint 3 éve
Na akkor hajra Macik 😊
több mint 3 éve
azon a túldobott wheel routeon ment el 😕

Don't blink!
több mint 3 éve
nem birtokolta még a labdaát.A bíró szerint igen 😊 de egyébként az 1 yardról jöttek volna, ha jól láttam többet èrt ezt megadni.
Ventura
több mint 3 éve
nem birtokolta még a labdaát.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
epikus

Don't blink!
több mint 3 éve
1965 ota az elso kiütés.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
Mondjuk ez TCU Kansas meccs szerintem missed tackelkben is rekord közeli lehet 😊
több mint 3 éve
ez is mi elkapás már, ne vicceljünk kéremszépenmeg Purdue TD, vezet a Boilermakers

---