NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
172
23
23:15 Florida State @ Alabama [Net4+]
CFB követő 2025
4 feliratkozó
10 hónapja
COLLEGE GAMEDAYNem elfelejteni, hogy már 17-kor kezdünk, és bár összességében eléggé vékony a mai menü, az első sáv a lehetőségekhez képest kifejezetten jó.
Hajrá Vandy!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
És a megváltó Retzlaff olyan fos volt sajnos, hogy le is cserélték a 3. negyedben23 yardról egy #collegekickers a Tulane-től, az eddig tökéletes rúgójuktól 😀Nem azon múlt sajnos... Ennyit a Green Wave po esélyeiről
Löfli
r.baggio
10 hónapja
Többet buknak mint nyernek, már a North Texas ellenit se húzzák be talán de utána is lehet, hogy legközelebb az Army ellen fognak nyerni (márha).Ennyit a Green Wave po esélyeirőlHát úgy néz ki Horváth kapitány behajózik a Navyval a CFP-ba.
r.baggio
zacknorb

Liverpool Fc
10 hónapja
Hát ha a következő 5 meccsüket + a konfdöntőt mind megnyerik, akkor még a bye weeket is megérdemelnék, de ebből előbb lesz szerintem 9-3/8-4-es mérleg, mint playoffEnnyit a Green Wave po esélyeirőlHát úgy néz ki Horváth kapitány behajózik a Navyval a CFP-ba.
r.baggio
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Ennyit a Green Wave po esélyeirőlHát úgy néz ki Horváth kapitány behajózik a Navyval a CFP-ba.
r.baggio
10 hónapja
Kis McCown majdnem perfect game-et tolt.
10 hónapja
23 yardról egy #collegekickers a Tulane-től, az eddig tökéletes rúgójuktól 😀Nem azon múlt sajnos... Ennyit a Green Wave po esélyeiről
Löfli

---
10 hónapja
23 yardról egy #collegekickers a Tulane-től, az eddig tökéletes rúgójuktól 😀

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Aztarohadt.Utah-CincinnatiEz nyert 😊
zacknorb
A rá következő héten szinte borítékolható a BYU @ Texas Tech, amennyiben a Red Raiders megveri a Kansas State-et
r.baggio
És ha addig nem lesz kavar, 22-én a Cincy-BYU is kinéz egynek.
10 hónapja
Utah-CincinnatiEz nyert 😊
zacknorb
A rá következő héten szinte borítékolható a BYU @ Texas Tech, amennyiben a Red Raiders megveri a Kansas State-et

---
10 hónapja
Southern Utah - Utah Tech rangadón 3 FG próbálkozás is eltalálta a póznákat. Ezekből 1 ment be, ami a bal után a jobb kapufára is vágódott és onnan esett be a két pózna közé. A hazai rúgó két kapufát is rúgott és mindkettő kifelé pattant.
10 hónapja
Bannert róla a stadionba!!!Hősies 0-0 eddig, de lassan be fognak darálni.de legalább összejött egy TD
Kampman
Löfli
10 hónapja
Hősies 0-0 eddig, de lassan be fognak darálni.de legalább összejött egy TD
Kampman

Don't blink!
10 hónapja
hát ez bántóan simadakota marker game-hez van valakinek linkje pls?livetv.sx/enx/eventinfo/310264567_south_dakota_jackrabbits_north_dakota_bison/
Löfli
Kampman

Don't blink!
10 hónapja
dakota marker game-hez van valakinek linkje pls?livetv.sx/enx/eventinfo/310264567_south_dakota_jackrabbits_north_dakota_bison/
Löfli
10 hónapja
Hősies 0-0 eddig, de lassan be fognak darálni.
10 hónapja
dakota marker game-hez van valakinek linkje pls?

Don't blink!
10 hónapja
magömlés #3. sarkisian beleőszült. 😀
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
10 hónapja
back to back false start az igen 😀😀

Don't blink!
10 hónapja
magömlés #2. na, nézzük a védelmet.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
10 hónapja
na, mosley?!?
10 hónapja
Újabb coaching malpractice, gratulálok

---
10 hónapja
Mi ez az SEC este?
10 hónapja
csodálatos ez az este

Don't blink!
10 hónapja
mi kámbekk a texastól. magömlés.