NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
172
23
23:15 Florida State @ Alabama [Net4+]
CFB követő 2025
4 feliratkozó
10 hónapja
ember...
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
10 hónapja
nem hiszem el, ez már második 4. kísérlet ami sikerül a vanderbilt-nek. kritikus pont.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
10 hónapja
Vannak izgalmak az ACC-ben rendesen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
ihja, még nem tudtam feldolgozni, ohgy az ámokfutásnak vége. 😀remélem nem a bizos győzelem jegyében vesszük fél vállról közel 4 perccel a vége előtt... -_-közben rájöttem, hogy frissítheted a "fórum címedet" 😀
Ventura
Löfli
10 hónapja
Ismétlés alapján egyértelmű, hogy nem volt bent

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
SMU-nak nem adták meg a csücskös fg kísérletét, big team bias!!

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Ez biztos missed SMU kick? 🤯Game of inches
10 hónapja
remélem nem a bizos győzelem jegyében vesszük fél vállról közel 4 perccel a vége előtt... -_-közben rájöttem, hogy frissítheted a "fórum címedet" 😀
Ventura

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
remélem nem a bizos győzelem jegyében vesszük fél vállról közel 4 perccel a vége előtt... -_-
10 hónapja
Szép 4th down stop a North Texastól, legalább nekik lehet örülniRemélem még egy off-season és transfer portal elég lesz Rich Rodrigueznek hogy a hegymaszokat újra tényezőve tegye a Big12-ben.
A WVU még mindig vezet a Houston ellen, szoros a két ACC derbi is
r.baggio
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
10 hónapja
ISU ST szenved eddig
10 hónapja
Szép 4th down stop a North Texastól, legalább nekik lehet örülniA WVU még mindig vezet a Houston ellen, szoros a két ACC derbi is

---
10 hónapja
Fantasztikus ez a bár, 4 óriástévén megy négy meccs (Texas, Navy, Ohio State, Illinois) és jönnek-mennek a fanok.Ott mindjárt kezdődik a KState -TTU 😀meggyőző longhorns drive.Egy manhattani ír pubban látni, hogy nyerőben a csapat, megfizethetetlen 😊
Ventura
Dzsokijuing
Bár gondolom nem abban a Manhattanben vagy 😀
JustoVillar
Volt itt már Buckeyes társaság, két michigani arc és a páromon is Lady Longhorns kitűző van 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Akkor köszönjük a rèszvètelt, nem is lenne ezzel gond ha ez lenne az első veresègünk.....de hát ez van....
10 hónapja
Ott mindjárt kezdődik a KState -TTU 😀meggyőző longhorns drive.Egy manhattani ír pubban látni, hogy nyerőben a csapat, megfizethetetlen 😊
Ventura
Dzsokijuing
Bár gondolom nem abban a Manhattanben vagy 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
10 hónapja
Clark Leatól viszont terített betli az egész meccs, nem volt képes felnőni a feladathozmeggyőző longhorns drive.Egy manhattani ír pubban látni, hogy nyerőben a csapat, megfizethetetlen 😊
Ventura
Dzsokijuing

---
10 hónapja
egy austin-i trip még nekem is terveim között szerepel.meggyőző longhorns drive.Egy manhattani ír pubban látni, hogy nyerőben a csapat, megfizethetetlen 😊
Ventura
Dzsokijuing
10 hónapja
meggyőző longhorns drive.Egy manhattani ír pubban látni, hogy nyerőben a csapat, megfizethetetlen 😊
Ventura
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Csere QBval sem gatya az ASUNekem még a 'Tico megy a TVn, de lassan megy át ASU-ISUra.Leavitt kiesett egész idényre, szerintem az ASU-t már kár követni idén
Laptopon OSU-PSU.
zacknorb
Egy jó middle 8-tel mondjuk a Vandy még visszajöhet
r.baggio
10 hónapja
Ez hihetetlen......just Sayin 😄
10 hónapja
Akkor ez ennyi volt Gruk sajna benyelte ezt a sacket pedig megdobhatta volna...sebaj talán jövőre 😏
10 hónapja
meggyőző longhorns drive.
10 hónapja
Jön a Navy is vissza