CFB követő 2025
4 feliratkozó
3 hónapja
Valaki dobjon egy streamet pls, főzés közben nem tudom a tv-ben nézni 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
I’ll say it: they should have replaced Lee Corso with the Duck full time. https://t.co/5wxgCn93yh
— Sickos Committee (@SickosCommittee) October 11, 2025
Poloska vagyok.
3 hónapja
Jövő héten a Michigan ellen rácáfolhatnak erre.Jó kis meccs volt ez a Washington -Rutgers.Hát nem tudom, idén egyszer találkoztak focicsapat ellen, akkor 2FG jött össze egész meccsen. Kis csapatokat megpakolnak ok, de biztos attól lesz egy offense jó?
A Huskiesé az egyik legjobb Big Ten offense idén, élmény nézni.
Dzsokijuing
Sixo
Az Ohio State ellen vállalható vereséget toltak, a Buckeyes ellen ma talán, ha 3-4 csapat kompetitív.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Jó kis meccs volt ez a Washington -Rutgers.Hát nem tudom, idén egyszer találkoztak focicsapat ellen, akkor 2FG jött össze egész meccsen. Kis csapatokat megpakolnak ok, de biztos attól lesz egy offense jó?
A Huskiesé az egyik legjobb Big Ten offense idén, élmény nézni.
Dzsokijuing
3 hónapja
Statement win a USF vs North Texas meccsenLesz egy Memphis meg egy Navy is, de simán lehet, hogy a tavalyi Boise Statehez hasonlóan idén is csak a #1 teamtől kap ki a Go5-os PO résztvevő.
youtu.be/97nip4Ounf0?si=LB2yAyWij9EToKZL
r.baggio
Poloska vagyok.
3 hónapja
Jó kis meccs volt ez a Washington -Rutgers.A Huskiesé az egyik legjobb Big Ten offense idén, élmény nézni.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Statement win a USF vs North Texas meccsenyoutu.be/97nip4Ounf0?si=LB2yAyWij9EToKZL

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Since 1936, only four teams ranked in the AP top 10 have lost to a team with a record of 0-4 or worse. The last time it happened was in 1985, when UTEP beat No. 7 BYU.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Basszus mekkora égés ez a PSU-nak….Allar és a védelem is kitért magáért, persze a legnagyobb hibás ott rohangál az oldalvonal mellett…
3 hónapja
Ha ez se söpri el Franklint akkor semmi 😎
3 hónapja
A Hurricanes felmossa a padlót a Seminoles-al.
3 hónapja
kurvajó ez a himnusz a Miami meccsen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
jesszus mit kapott a Virginia QBSajnálom, hogy kikapott a Cards, de ez a Virginia az év sztorija eddig. A menetrendjük pedig innentől papíron sétagalopp
Löfli

---
3 hónapja
Úgy értem hogy szar, hogy zárva van.fele? az ibolyán kívül minden metrómegállónál ide van gyűjtve az összes létező legnagyobb shithole hely xdIgen, ehhez ragaszkodnak túl masszívan, pedig ennek a fele szar.Az a baj, így is, mert M3 metró kocsmatúrán vagyok.
zacknorb
fake.id
zacknorb
fake.id
Bár tartom, hogy egy ilyen túrát csapat max 5 fős létszámmal lehet tolni.
Poloska vagyok.
3 hónapja
jesszus mit kapott a Virginia QB

Don't blink!
3 hónapja
ekkora gyász csapatot, mint a texas 2025-ben.Remek utolsó játék volt 😊
Ventura

---
3 hónapja
ekkora gyász csapatot, mint a texas 2025-ben.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
3 hónapja
A Louisville viszont egyenlített, 24:24 egy perccel a vége előtt12 éve volt az utolsó OT-s meccse a Louisville-nek, a múlt héten a Virginiának 😀
www.youtube.com/live/q5U4BBlZbPM?si=SUsdkOSqR3P6OHe9
r.baggio
A Penn State meg kikapott a UCLA-től, eszméletlen lúzerek
Szerkesztette: r.baggio

---
3 hónapja
A Louisville viszont egyenlített, 24:24 egy perccel a vége előttwww.youtube.com/live/q5U4BBlZbPM?si=SUsdkOSqR3P6OHe9

---
3 hónapja
UCLA mekkora 4th down stop a meccsért

Don't blink!
3 hónapja
A Penn State mi a jó büdös francot csinál?elviszik egy csomó ember tippszmikszét
r.baggio
3 hónapja
fele? az ibolyán kívül minden metrómegállónál ide van gyűjtve az összes létező legnagyobb shithole hely xdIgen, ehhez ragaszkodnak túl masszívan, pedig ennek a fele szar.Az a baj, így is, mert M3 metró kocsmatúrán vagyok.
zacknorb
fake.id
zacknorb