Fiesta Bowl
több mint 10 éve
ennyi...jó kis meccs volt
több mint 10 éve
hát így nem sok...
több mint 10 éve
Nagyot küzd az ND, még mindig van esély ezzel a remek védekezéssel a forditásra

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
azért Lee nem a lassú LB-ek közé tartozikFuller meg nem a lassú WR-ek közé még sérült bokával se 😊
balentin

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
azért Lee nem a lassú LB-ek közé tartozik
több mint 10 éve
Nagyon jó a darts.
több mint 10 éve
ND edző bá feje NEM LÁTTAD BMEG!!!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Nem egy meccsből kell nagy következtetéseket levonni, de vélhetően nem lesz qb battle a holtszezonban az nd-nél, simán visszakerül a kezdőbe Zaire

---
több mint 10 éve
marha
Draft

több mint 10 éve
Nem a legszebb látvány Smith két mankóval.
több mint 10 éve
Tessék csak visszakapcsolni azoknak, akik a 3 td hátrány miatt kinyomták a streametÉn most kapcsoltam be 😛
baggio
Draft

több mint 10 éve
Elliot for President 😀
több mint 10 éve
Tessék csak visszakapcsolni azoknak, akik a 3 td hátrány miatt kinyomták a streamet

---
több mint 10 éve
meg sem állnak vagy 45 pontig
Draft

több mint 10 éve
egyből meccs van
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Mért csak én vagyok itt az egyetlen ND szurkoló?😀😀
több mint 10 éve
atyaég, de vak ez a FJ

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Előbb kellett volna felkérni Klacit OC-nek, és akkor Zeke futásokkal megverik az MSU-t

---
több mint 10 éve
Azért elfért volna ez az OSU a rájátszásban.
több mint 10 éve
Elmegyek inni inkább.
több mint 10 éve
na most kell elindulni a Citrus Bowl felé ahol a Floridának már két int-je van a RZ-ban...
több mint 10 éve
akkor viszont fizessenek...nincs ingyen ebéd 😀az vajon miért van hogy nálad a liga | egyik | legjobb futója és van összesen 4 futása, amúgy 5,3-as átlaggal...hmmmszerencsére olvassák az eredménykövetőt 😊
Klaci79
Löfli
több mint 10 éve
Elliott csak nem bírta magállni, hogy ne tűrje fel a mezét haspólónak 8)

---
több mint 10 éve
az vajon miért van hogy nálad a liga | egyik | legjobb futója és van összesen 4 futása, amúgy 5,3-as átlaggal...hmmmÚgy látszik Meyer is feltette magának ezt a kérdést.
Klaci79
több mint 10 éve
az vajon miért van hogy nálad a liga | egyik | legjobb futója és van összesen 4 futása, amúgy 5,3-as átlaggal...hmmmszerencsére olvassák az eredménykövetőt 😊
Klaci79

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!