CFB követő 2020
2 feliratkozó
több mint 3 éve
na neee hogy rúgnak... minek?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Meg is lepődtem, hogy "csak" 2-2 Saban mérlege döntőkben. Az Alabama tényleg csak az FBS North Dakota Stateje és nem fordítva. 😊tavalyelőtt 😉 tavaly az LSUakkor az ncaa alabama csapata kb olyan mint a fociban a nemetek. 22 ember kergeti egymast a palyan es mindig a nemetek nyernek. akarom mondani bama. 😁Tavaly épp a Clemson nyert...
Gabor81
Klaci79
néha a németek is kikapnak azért...
r.baggio
több mint 3 éve
Klaci79
22 208
Bocs, igen...a tavalyi év a covid miatt nekem kimaradt 😀tavalyelőtt 😉 tavaly az LSUakkor az ncaa alabama csapata kb olyan mint a fociban a nemetek. 22 ember kergeti egymast a palyan es mindig a nemetek nyernek. akarom mondani bama. 😁Tavaly épp a Clemson nyert...
Gabor81
Klaci79
r.baggio
több mint 3 éve
Gabor81
803
kivetel erositi a szabalyt. 🤣akkor az ncaa alabama csapata kb olyan mint a fociban a nemetek. 22 ember kergeti egymast a palyan es mindig a nemetek nyernek. akarom mondani bama. 😁Tavaly épp a Clemson nyert...
Gabor81
Klaci79
több mint 3 éve
Vége a csatának mára.
több mint 3 éve
tavalyelőtt 😉 tavaly az LSUakkor az ncaa alabama csapata kb olyan mint a fociban a nemetek. 22 ember kergeti egymast a palyan es mindig a nemetek nyernek. akarom mondani bama. 😁Tavaly épp a Clemson nyert...
Gabor81
Klaci79
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Gabor81
803
viszlát Battle, ez targetingertem en ezt a college focit is akkor. ja nem. 😁🤣
akkor az ncaa alabama csapata kb olyan mint a fociban a nemetek. 22 ember kergeti egymast a palyan es mindig a nemetek nyernek. akarom mondani bama. 😁valahogy így
Gabor81
r.baggio
több mint 3 éve
Klaci79
22 208
akkor az ncaa alabama csapata kb olyan mint a fociban a nemetek. 22 ember kergeti egymast a palyan es mindig a nemetek nyernek. akarom mondani bama. 😁Tavaly épp a Clemson nyert...
Gabor81
több mint 3 éve
Battle elvesztette ezt a csatát.
több mint 3 éve
viszlát Battle, ez targetingakkor az ncaa alabama csapata kb olyan mint a fociban a nemetek. 22 ember kergeti egymast a palyan es mindig a nemetek nyernek. akarom mondani bama. 😁valahogy így
Gabor81
---
több mint 3 éve
Gabor81
803
akkor az ncaa alabama csapata kb olyan mint a fociban a nemetek. 22 ember kergeti egymast a palyan es mindig a nemetek nyernek. akarom mondani bama. 😁
több mint 3 éve
Kint tartják annyira jó NFL prospectnek DeVonta Smitht, mint tartották Julio Jonest?Marvin Harrison szerintem jó párhuzam volt Todd McShay-től
És ha nem, akkor mik a várakozások vele kapcsolatban, kihez hasonlítják?
Sobri Jóska
én tartom annyira jónak, de a közmegegyezés az, hogy Waddle még előbb is mehet ki
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 3 éve
Kint tartják annyira jó NFL prospectnek DeVonta Smitht, mint tartották Julio Jonest?És ha nem, akkor mik a várakozások vele kapcsolatban, kihez hasonlítják?
több mint 3 éve
Gabor81
803
fields open at open field. 😁
több mint 3 éve
megkövetem magam, nem volt 3 yardtwitter.com/PFF_College/status/1348817180276756492
de érdemes erre figyelni, tényleg mehetne rá néha flag
---
több mint 3 éve
COLLEGE REFEREESmondjuk illegal man downfield szabálytalanságot néha dobhatnának, ennél a Td passznál is az RT bőven 3 yardon túl voltCOLLEGE TACKLES
r.baggio
shawnka
több mint 3 éve
Gabor81
803
Mac Jonesnak valamilyen szinten szurkolok. Jacksonville-i srác, asszem Jaguars drukker is (és nem, nem fogjuk draftolni.)nagyi harris. nem tarthatnank egy evet amikor csak mi valaszthatnank az elso 10 embert ebbol a ketto keretbol a drafton. plus a qbt az alomarcu sracot. clemsonbol? na, csak egyszer iden? 😁koszi.
Na Jee - Gondolja most is Saban.
iktriad
több mint 3 éve
mondjuk illegal man downfield szabálytalanságot néha dobhatnának, ennél a Td passznál is az RT bőven 3 yardon túl voltCOLLEGE TACKLES
r.baggio
több mint 3 éve
Klaci79
22 208
Harris....beszarás ez a csávó
több mint 3 éve
Mac Jonesnak valamilyen szinten szurkolok. Jacksonville-i srác, asszem Jaguars drukker is (és nem, nem fogjuk draftolni.)Na Jee - Gondolja most is Saban.
több mint 3 éve
Bozontron
387
Plot twist: most sem számít! 😀Jake Coker* > Mac Jonesnem, mert amikor ő nyert CFP-t, akkor még nem számított ki a Bama irányítója
* keresés nélkül meg tudja valaki mondani, hogy ki ő?
r.baggio
shawnka