NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
CFB követő 2020
2 feliratkozó
több mint 3 éve
Gabor81
803
sweet home alabamat ki szokta enekelni? sabam 😁
több mint 3 éve
Nem ez lesz a football meccsek bíráskodásainak 3 legszebb napja...
több mint 3 éve
Bozontron
388
ez megint sima illegal man downfield, ketten is 5 yardon túl voltakNaés. Most dobott egyet, a fene fog hajolgatni a zászlóért annyit...
r.baggio
| más magyarázat erre már tényleg nincs |
több mint 3 éve
Smith lassan biztos Top 10-es pick lesz.flacco nem ilyen masodosztalyu helyrol jott anno? joe flacco...?Flacco is(Delaware), Wentz(North Dakota State) is, idén pedig Trey Lance(szintén NDSU) lesz a következő 1. körös másodosztályú QB pick.
Gabor81
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Gabor81
803
ez megint sima illegal man downfield, ketten is 5 yardon túl voltakjo szemed van es/vagy nagy tvd? vagy kozel is ulsz a monitorhoz? 😋
r.baggio
több mint 3 éve
Klaci79
22 217
elég igazságtalan ez a foci....
több mint 3 éve
Kinyílt a Mac Book.
több mint 3 éve
Gabor81
803
de dobott volna utana egy challenget is ra. biztos ami biztos. 🤣akkor punt lett volna...na neee hogy rúgnak... minek?Ryan Day kedvenc edzője Mike Tomlin.
r.baggio
iktriad
Klaci79
több mint 3 éve
Bozontron
388
Ezt a passzt azért nyugodtan megadhatjuk Jonesnak, ez minden pályán tűpontos lett volna
több mint 3 éve
Klaci79
22 217
Surtain tuti....legjobb CB lesz...Fields igen, és én almost Surtain vagyok az utóbbi Top 15-ös mivoltában is.A biztos top 3 pick picket dob a biztos Top 15 corner picknek, aki elejti azt...biztos? 😋 az egyetlen biztos az hogy semmi sem biztos.
iktriad
Gabor81
iktriad
na ez huhh 😀
több mint 3 éve
ez megint sima illegal man downfield, ketten is 5 yardon túl voltak
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Gabor81
803
flacco nem ilyen masodosztalyu helyrol jott anno? joe flacco...?A North Dakota State 8-szor nyerte meg a másodosztályt (FCS) az elmúlt 9 szezonban. Baggio jobban "szereti" őket ezért, mint az Alabamát. 😊ehhez is kell nekem szotar hogy ertsem biztosan. 🤣Meg is lepődtem, hogy "csak" 2-2 Saban mérlege döntőkben. Az Alabama tényleg csak az FBS North Dakota Stateje és nem fordítva. 😊tavalyelőtt 😉 tavaly az LSUakkor az ncaa alabama csapata kb olyan mint a fociban a nemetek. 22 ember kergeti egymast a palyan es mindig a nemetek nyernek. akarom mondani bama. 😁Tavaly épp a Clemson nyert...
Gabor81
Klaci79
néha a németek is kikapnak azért...
r.baggio
iktriad
Gabor81
iktriad
több mint 3 éve
Fields igen, és én almost Surtain vagyok az utóbbi Top 15-ös mivoltában is.A biztos top 3 pick picket dob a biztos Top 15 corner picknek, aki elejti azt...biztos? 😋 az egyetlen biztos az hogy semmi sem biztos.
iktriad
Gabor81
több mint 3 éve
Bozontron
388
Sporitól baggionak szeretettel.
több mint 3 éve
VÉGRE!!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Klaci79
22 217
akkor punt lett volna...na neee hogy rúgnak... minek?Ryan Day kedvenc edzője Mike Tomlin.
r.baggio
iktriad
több mint 3 éve
Bozontron
388
na neee hogy rúgnak... minek?A meccs valamely pontján el kell veszíteni azt valamelyik csapatnak... 😀
r.baggio
több mint 3 éve
A North Dakota State 8-szor nyerte meg a másodosztályt (FCS) az elmúlt 9 szezonban. Baggio jobban "szereti" őket ezért, mint az Alabamát. 😊ehhez is kell nekem szotar hogy ertsem biztosan. 🤣Meg is lepődtem, hogy "csak" 2-2 Saban mérlege döntőkben. Az Alabama tényleg csak az FBS North Dakota Stateje és nem fordítva. 😊tavalyelőtt 😉 tavaly az LSUakkor az ncaa alabama csapata kb olyan mint a fociban a nemetek. 22 ember kergeti egymast a palyan es mindig a nemetek nyernek. akarom mondani bama. 😁Tavaly épp a Clemson nyert...
Gabor81
Klaci79
r.baggio
iktriad
Gabor81
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Gabor81
803
na neee hogy rúgnak... minek?Ryan Day kedvenc edzője Mike Tomlin.
r.baggio
iktriad
nem er. meg friss a seb. foleg vele. 🤣na neee hogy rúgnak... minek?Ryan Day kedvenc edzője Mike Tomlin.
r.baggio
iktriad
több mint 3 éve
na neee hogy rúgnak... minek?Ryan Day kedvenc edzője Mike Tomlin.
r.baggio
több mint 3 éve
Gabor81
803
ehhez is kell nekem szotar hogy ertsem biztosan. 🤣 kinai a college foci nekem.Meg is lepődtem, hogy "csak" 2-2 Saban mérlege döntőkben. Az Alabama tényleg csak az FBS North Dakota Stateje és nem fordítva. 😊tavalyelőtt 😉 tavaly az LSUakkor az ncaa alabama csapata kb olyan mint a fociban a nemetek. 22 ember kergeti egymast a palyan es mindig a nemetek nyernek. akarom mondani bama. 😁Tavaly épp a Clemson nyert...
Gabor81
Klaci79
r.baggio
iktriad
Szerkesztette: Gabor81
több mint 3 éve
A biztos top 3 pick picket dob a biztos Top 15 corner picknek, aki elejti azt...