CFB követő 2020
2 feliratkozó
több mint 3 éve
Klaci79
22 208
Az Alabama kórházcsapat lesz a meccs végére. Talán így van esélyes a Buckeyesnak.Nem lesz nekik így sem...annyira mély ez a keret, hogy bőven elbírják
iktriad
több mint 3 éve
Az Alabama kórházcsapat lesz a meccs végére. Talán így van esélyes a Buckeyesnak.hogy lenne? mint írtam, Jones cseréje jobb, mint Mac... de minden poszton olyan újoncok várnak bevetésre, akik szinte minden más csapatnál kezdők lennének, nézd csak meg Robinsont
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Gabor81
803
koszi.lesz vagy nem lesz (90 pont)mi a ket tipp? nem korbacsolva a kedelyeket. csak hogy ertsem esetleg en is. 🙃Már csak 2TD és nekem lesz igazam nem Jóskának 😛Amúgy pont 35 pontot mondtam volna az Alabamanak első félidőre.
Klaci79
Szerintem nem lesz annyi az OSU-nak, de végülis a végén, amikor a Bama már 60+nál jár, full garbage timeban, akkor akár össze is jöhet.
Lesz szerinted 90 pont a meccsen?
Sobri Jóska
Gabor81
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 208
lesz vagy nem lesz (90 pont)mi a ket tipp? nem korbacsolva a kedelyeket. csak hogy ertsem esetleg en is. 🙃Már csak 2TD és nekem lesz igazam nem Jóskának 😛Amúgy pont 35 pontot mondtam volna az Alabamanak első félidőre.
Klaci79
Szerintem nem lesz annyi az OSU-nak, de végülis a végén, amikor a Bama már 60+nál jár, full garbage timeban, akkor akár össze is jöhet.
Sobri Jóska
Gabor81
több mint 3 éve
75,5 volt az over/under, az szerintem megleszMár csak 2TD és nekem lesz igazam nem Jóskának 😛Amúgy pont 35 pontot mondtam volna az Alabamanak első félidőre.
Klaci79
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Az Alabama kórházcsapat lesz a meccs végére. Talán így van esélyes a Buckeyesnak.
több mint 3 éve
Gabor81
803
mi a ket tipp? nem korbacsolva a kedelyeket. csak hogy ertsem esetleg en is. 🙃Már csak 2TD és nekem lesz igazam nem Jóskának 😛Amúgy pont 35 pontot mondtam volna az Alabamanak első félidőre.
Klaci79
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Klaci79
22 208
Szerintem nem!Már csak 2TD és nekem lesz igazam nem Jóskának 😛Amúgy pont 35 pontot mondtam volna az Alabamanak első félidőre.
Klaci79
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Már csak 2TD és nekem lesz igazam nem Jóskának 😛Amúgy pont 35 pontot mondtam volna az Alabamanak első félidőre.
Klaci79
több mint 3 éve
Gabor81
803
20 perce bent a srac. a kb mutoben. mire ok. ok ez nem normalis. hat nem. lattak az ismetlest. 🙃
több mint 3 éve
P5 administrator getting spicy about those RPOs: "We turned in 3 plays of an illegal man downfield on Bama. All TDs. They said they should have flagged all 3, but didn’t. Just grab your ankles when playing Bama. Crazy."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Okudah, Damon Arnette...pedig ő lenne a következő a Bradley Roby, Eli Apple, Gareon Conley, Marshon Lattimore, Denzel Ward sorban, dehát nem akar pénzt keresni a fiúse Waddle, se Smith, semmi kifogása nem lehet már az osu védelmi koordinátorának, hogy nem képes legalább a nyamvadt slanteket levédekezni a csapataShaun Wade legalább képes volt rá, bár kevés játékos vesztett annyi pénzt ezzel a szezonnal, mint ő
r.baggio
(az az égett pirítós kép mindent elárult róla 😊)
r.baggio
shawnka
de legalább rendes, ő előre jelzi, hogy bust lenne
---
több mint 3 éve
Klaci79
22 208
Már csak 2TD és nekem lesz igazam nem Jóskának 😛
több mint 3 éve
Végre valami Fieldséktől.
több mint 3 éve
Klaci79
22 208
Dzsásztiiiin 😀
több mint 3 éve
pedig ő lenne a következő a Bradley Roby, Eli Apple, Gareon Conley, Marshon Lattimore, Denzel Ward sorban, dehát nem akar pénzt keresni a fiúse Waddle, se Smith, semmi kifogása nem lehet már az osu védelmi koordinátorának, hogy nem képes legalább a nyamvadt slanteket levédekezni a csapataShaun Wade legalább képes volt rá, bár kevés játékos vesztett annyi pénzt ezzel a szezonnal, mint ő
r.baggio
r.baggio
több mint 3 éve
Klaci79
22 208
Nem vitázni akarok, csak szerintem nem rossz ez,De az mindig bajos lesz.azért szerintem érezheti...egy-egy konferencia bajnokának lenni is nagy dolog....csak annyi pluszban, hogy a nagyok találtak maguknak egy még nagyobb trófeát...ahova a kicsiknek nincs értelme vágyódni.Még vagy 10 éve én is azt hittem, hogy egy egyetemi PO az igazi, de most már úgy gondolom, hogy szükségtelen a rájátszás az NCAA-ben.megértetted akkor a college footballt
Miért ne lehetne 120 csapatnál mondjuk 20 vagy 30 "bajnok"?
Valamelyik nagy bowl a kinevezett döntő (Rose, Orange, stb.), de egy veretlen kisebb egyetem egy kisebb konferenciából miért ne érezhetné bajnoknak magát egy olyan rendszerben, ahol nincsen cap, és mondjuk egy Cinci vagy egy Boise sose vetekedhet egy Alabamaval vagy LSU-val semmiképpen?
Sobri Jóska
r.baggio
Nekem nincs bajom a rendszerrel...a négyessel sem. Inkább a 4. csapat kiválasztása bajos.
Klaci79
A 8 is.
Akkor tisztább eleve nem válogatni, hanem az egyik bowlt nagydöntőnek hívni és ennyi.
Hidd el, már megvilágosodtam, baggio is ratifikált. :j
Sobri Jóska
3 csapat pedi mindig OK...az 75% 😀
több mint 3 éve
Gabor81
803
birom ezt a szoveget. nezzuk mi tortent smith el wrel. itt latjuk ahogy leutkozik. aztan hogy a mutato ujja visszahajlik. mire a masik kommentator hat smith kemeny. ha o lejott a palyarol megvolt az oka. mikozben mutatjak a hatterben ahogy smith ujjai kb torotten mozognak ide oda mint a kocsonya. hm. ha te mondod szaki. 🙃
több mint 3 éve
se Waddle, se Smith, semmi kifogása nem lehet már az osu védelmi koordinátorának, hogy nem képes legalább a nyamvadt slanteket levédekezni a csapataShaun Wade legalább képes volt rá, bár kevés játékos vesztett annyi pénzt ezzel a szezonnal, mint ő
r.baggio
---
több mint 3 éve
De az mindig bajos lesz.azért szerintem érezheti...egy-egy konferencia bajnokának lenni is nagy dolog....csak annyi pluszban, hogy a nagyok találtak maguknak egy még nagyobb trófeát...ahova a kicsiknek nincs értelme vágyódni.Még vagy 10 éve én is azt hittem, hogy egy egyetemi PO az igazi, de most már úgy gondolom, hogy szükségtelen a rájátszás az NCAA-ben.megértetted akkor a college footballt
Valamelyik nagy bowl a kinevezett döntő (Rose, Orange, stb.), de egy veretlen kisebb egyetem egy kisebb konferenciából miért ne érezhetné bajnoknak magát egy olyan rendszerben, ahol nincsen cap, és mondjuk egy Cinci vagy egy Boise sose vetekedhet egy Alabamaval vagy LSU-val semmiképpen?
Sobri Jóska
r.baggio
Nekem nincs bajom a rendszerrel...a négyessel sem. Inkább a 4. csapat kiválasztása bajos.
Klaci79
A 8 is.
Akkor tisztább eleve nem válogatni, hanem az egyik bowlt nagydöntőnek hívni és ennyi.
Hidd el, már megvilágosodtam, baggio is ratifikált. :j
több mint 3 éve
Klaci79
22 208
azért szerintem érezheti...egy-egy konferencia bajnokának lenni is nagy dolog....csak annyi pluszban, hogy a nagyok találtak maguknak egy még nagyobb trófeát...ahova a kicsiknek nincs értelme vágyódni.Még vagy 10 éve én is azt hittem, hogy egy egyetemi PO az igazi, de most már úgy gondolom, hogy szükségtelen a rájátszás az NCAA-ben.megértetted akkor a college footballt
Sobri Jóska
r.baggio
több mint 3 éve
Még Trevor is el van ámulva DeVontától.@DeVontaSmith_6 playing like a Heisman - Salute!!!💪🏼
— Trevor Lawrence (@Trevorlawrencee) January 12, 2021
több mint 3 éve
Még vagy 10 éve én is azt hittem, hogy egy egyetemi PO az igazi, de most már úgy gondolom, hogy szükségtelen a rájátszás az NCAA-ben.megértetted akkor a college footballt
Sobri Jóska
---
több mint 3 éve
Klaci79
22 208
Kinél ki az RB #1 ebből a classból - Etienne vagy Harris? Én még azért mindig az előbbire voksolnék.sokat néztem Etienne-t...nálam egyértelmű hogy Harris a jobb
iktriad
több mint 3 éve
Kinél ki az RB #1 ebből a classból - Etienne vagy Harris? Én még azért mindig az előbbire voksolnék.Harris, nem is kérdés
iktriad
Etienne-nek jó helyre kell kerülnie, hogy ne legyen bust
---