Week 12
több mint 4 éve
ha képesek az LSU vs Arkansas-t elküldeni bármi más helyett, akkor nagyjából felesleges is az alapszakaszt adni...ráadásul jövő héten jó eséllyel megint az LSU blowout lesz az éjjeli meccs, a Texas-Baylort meg bemozgathatnák 21:30-ra.És akkor még egy galaxy-s blowout, remekOlyan, mint ha a sporttv csak Pats vs. AFC East meccseket adna, pedig én tényleg nagyon örültem, mikor bejelentették, hogy lesznek közvetítések
r.baggio
Kampman
adnám
shawnka
a Sooners meg bebizonyította, hogy a 28-3-as előny a legmegtévesztőbb eredmény!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Jól van, a Sooners védelem ma se kelt fel, így a Baylor jó eséllyel veretlen maradMajdnem 😊
r.baggio
több mint 4 éve
ráadásul jövő héten jó eséllyel megint az LSU blowout lesz az éjjeli meccs, a Texas-Baylort meg bemozgathatnák 21:30-ra.És akkor még egy galaxy-s blowout, remekOlyan, mint ha a sporttv csak Pats vs. AFC East meccseket adna, pedig én tényleg nagyon örültem, mikor bejelentették, hogy lesznek közvetítések
r.baggio
Kampman
adnám
több mint 4 éve
Kampman
28 166
És akkor még egy galaxy-s blowout, remekOlyan, mint ha a sporttv csak Pats vs. AFC East meccseket adna, pedig én tényleg nagyon örültem, mikor bejelentették, hogy lesznek közvetítések
r.baggio
több mint 4 éve
Jól van, a Sooners védelem ma se kelt fel, így a Baylor jó eséllyel veretlen marad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
És akkor még egy galaxy-s blowout, remek (mondjuk nem volt semmi Burrow passza)Marad éjszakára az Oklahoma @ Baylor, már csak egy Sooners és egy Aggies siker kell, hogy bejöjjön a kilences kötésem 8)
---
több mint 4 éve
1:52 maradt a Minnesota-Iowa meccsből, a Gophers támadhat 4 pont hátránybanóriási utolsó drive volt, 4 kísérletből -11 yard, lesérült a qb, végén int, ennél szarabbul ha 11 embert lehívnak a nézőtérről nem lehetett volna megoldani
crackstreams.com/cfbstreams/22/
r.baggio
ennyit a veretlen minnesotai szezonról
Bo Nix szar passzának hála meg lehet megmenekül a Georgia
---
több mint 4 éve
1:52 maradt a Minnesota-Iowa meccsből, a Gophers támadhat 4 pont hátránybancrackstreams.com/cfbstreams/22/
---
több mint 4 éve
hú mennyi minden történik most egyszerre, Minnesota TD, de kimaradt az xp, így négy pont a hátrány, közben az Auburn az egyenlítésért támad...
---
több mint 4 éve
A Cyclones elrúgta a FG-t -ami amúgy mellé ment- de Longhorn offside miatt 1st downt kaptak. Gyökerek 😀 1 percés ki is kapnak miatta... szerencsére +7-es hendivel fogadtam csak rájuk 😊
mmdan
a kiemelt Kansas State is kikapott otthon a WVU-tól
---
több mint 4 éve
mmdan
329
És nyert az Iowa State a 19. Texas ellen 😀 imádom
több mint 4 éve
Tomcsik
8 004
Sajnos úgy néz ki nagy a baj.heavy.com/sports/2019/11/tua-tagovailoa-suffers-hip-injury-watch/Ujjjjujjj, ez rohadt szarul néz ki! Ahogy letámasztott a jobb térdével ott továbblökte őt a két védő és ettől a combcsontja nekifeszülhetett a medencének, márpedig ha a combcsont-medence találkozásnál tört szét a medencéje, az kegyetlen sok problémát vet fel, akár menni is nehéz lehet neki az élete hátralevő részében. Adja az ég, hogy ne ez legyen...
jobbulást, remélem nem itt lesz vége neki... ő neki még nem volt red shirt éve ugye, lehet most jobb az mint ha menne draftra... vagy simán csak jövőre is marad a Bamán
Heisman Trophy
bjeela
twitter.com/jimnagy_sb/status/1195807410088226817?s=21
több mint 4 éve
mmdan
329
A Cyclones elrúgta a FG-t -ami amúgy mellé ment- de Longhorn offside miatt 1st downt kaptak. Gyökerek 😀 1 perc
több mint 4 éve
Éééééés már 21:0 az UGA-Auburn!és Kirby Smart vajon képes lesz ezt is elszerencsétlenkedni?
bjeela
---
több mint 4 éve
a rengeteg missed tackle lesz a Gophers veszteolyan open field szereléseket hibáznak el, hogy fáj nézni
---
több mint 4 éve
a Minnesota meg Fleck hülyesége miatt bukott egy 1st & goal-t, de utána szépen kivédekezték az Iowát, 1 TD hátrányból kellene most 70 yardot megtenni az egyeníltéshezvolt egy Alabama -20, Texas +7 szelvényem, izgulok nagyon 😊
---
több mint 4 éve
mmdan
329
Micsoda TD a Longhornstól, sajnos így már 1 ponttal vezetnek. 5 perc még.
több mint 4 éve
Éééééés már 21:0 az UGA-Auburn!
több mint 4 éve
Az Iowa és az Iowa St. nagyot megy eddig.most viszont már a Minnesota és a Texas is megérezte a vérszagot, jönnek vissza a meccsbe nagyon
mmdan
---
több mint 4 éve
meg is van az első bowlozó: a BYU elfogadta a Hawaii Bowl meghívásátMalzahn pedig már csak egy Bama-veréssel mentheti meg állását, vagy mehet az Arkansas-hoz
---
több mint 4 éve
Azért az nagyon durva, hogy lassan a harmadik negyed végén is nullázza az UGA az Auburn-t.
több mint 4 éve
mmdan
329
Az Iowa és az Iowa St. nagyot megy eddig.
több mint 4 éve
az espn meg nem is értem mit gondol ezekkel a galaxy-nek küldött meccsekkel, az ilyen alázások biztos rettentően elősegítik a liga népszerűsítésétlegalább előzetesen kompetitívnek ígérkező párharcokat ajánlanának
---
több mint 4 éve
az is durva volt, amit a fotós kapott a Georgia meccsen, stretcherrel kellett levinni14-0 az UGA-nak a szünetben
Fleck meg igen beszari volt, hogy nem ment neki a végén egy yardról, de legalább kapufás fg lett...
---