Week 14
több mint 7 éve
írtem, köszezt csak holnap 18-kor tudjuk megS a PSU-nak ha esetleg nyerne?Azzal, hogy nyert a Washington, a Badgers bejuthat még a top4-be?Igen, pl. egy Clemson-vereséggel.
Kampman
vassadi
dande
baggio
több mint 7 éve
ezt csak holnap 18-kor tudjuk megS a PSU-nak ha esetleg nyerne?Azzal, hogy nyert a Washington, a Badgers bejuthat még a top4-be?Igen, pl. egy Clemson-vereséggel.
Kampman
vassadi
dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
még az se feltétlen muszáj, csak ezt kellene valahogy reprodukálni fordított eredménnyel 😊Azzal, hogy nyert a Washington, a Badgers bejuthat még a top4-be?Igen, pl. egy Clemson-vereséggel.
Kampman
vassadi
en.wikipedia.org/wiki/2014_Big_Ten_Football_Championship_Game
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
vassadi
15 617
Azzal, hogy nyert a Washington, a Badgers bejuthat még a top4-be?Igen, pl. egy Clemson-vereséggel.
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Azzal, hogy nyert a Washington, a Badgers bejuthat még a top4-be?
több mint 7 éve
...azért 25 évet simán lehet tradiciónak nevezni, még ha 100+ évre nyúlik vissza az egyetemi foci92-ben volt az első SEC döntő, előtte soha sehol nem volt az első osztályban konfdöntő, alacsonyabb osztályokban is csak 1987-ben rendeztek először ilyet... ezt azért tradíciónak nevezni meredekidén ilyen éppen, de ez azért nem általános, a tradíciókat nem lehet csak úgy sutbadobni.eddig 3 a top KONF dontőböl elég sima .. :/én korábban szerettem a konfdöntőket, de amondó vagyok, hogy jobban örülnék már, ha jönne a 8 csapatos PO inkább ez a kör nélkül
Adirotor
baggio
Alabama Niners
az ACC finálénál rendre örülnek, ha legalább félház van, az SEC és a Big Ten igencsak féloldalas amúgy is szintén (a Big12-nél ugyanez volt anno a helyzet, az új megoldásuk csak még nagyobb hülyeség lesz, hiszen idén pl. oklahomai rematch alakult volna ki), a Pac12 is eléggé mellényúlt úgy fest, én egyedül a kisebb konfoknál látom már csak értelmét
baggio
több mint 7 éve
twitter.com/davidubben/status/805206759308718080kár, hogy nem egymás ellen fognak bowlozni
---
több mint 7 éve
92-ben volt az első SEC döntő, előtte soha sehol nem volt az első osztályban konfdöntő, alacsonyabb osztályokban is csak 1987-ben rendeztek először ilyet... ezt azért tradíciónak nevezni meredekidén ilyen éppen, de ez azért nem általános, a tradíciókat nem lehet csak úgy sutbadobni.eddig 3 a top KONF dontőböl elég sima .. :/én korábban szerettem a konfdöntőket, de amondó vagyok, hogy jobban örülnék már, ha jönne a 8 csapatos PO inkább ez a kör nélkül
Adirotor
baggio
Alabama Niners
az ACC finálénál rendre örülnek, ha legalább félház van, az SEC és a Big Ten igencsak féloldalas amúgy is szintén (a Big12-nél ugyanez volt anno a helyzet, az új megoldásuk csak még nagyobb hülyeség lesz, hiszen idén pl. oklahomai rematch alakult volna ki), a Pac12 is eléggé mellényúlt úgy fest, én egyedül a kisebb konfoknál látom már csak értelmét
---
több mint 7 éve
Allen 2 play 1,5 sack 1/1-es forma!!!
több mint 7 éve
idén ilyen éppen, de ez azért nem általános, a tradíciókat nem lehet csak úgy sutbadobni.eddig 3 a top KONF dontőböl elég sima .. :/én korábban szerettem a konfdöntőket, de amondó vagyok, hogy jobban örülnék már, ha jönne a 8 csapatos PO inkább ez a kör nélkül
Adirotor
baggio
több mint 7 éve
Payne rendesen fölsbedöngölte a Gators védőt
több mint 7 éve
en is tamogatnameddig 3 a top KONF dontőböl elég sima .. :/én korábban szerettem a konfdöntőket, de amondó vagyok, hogy jobban örülnék már, ha jönne a 8 csapatos PO inkább ez a kör nélkül
Adirotor
baggio
most például sajnaloom hogy nem láthatom az Oklahomát , Michigant, USC-t :/
több mint 7 éve
eddig 3 a top KONF dontőböl elég sima .. :/én korábban szerettem a konfdöntőket, de amondó vagyok, hogy jobban örülnék már, ha jönne a 8 csapatos PO inkább ez a kör nélkül
Adirotor
---
több mint 7 éve
eddig 3 a top KONF dontőböl elég sima .. :/
több mint 7 éve
a bama védelme túl jó a FBSbeMeg úgy az egész egyetemibe. 😊 (évek óta)
Heisman Trophy
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
40-16
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Kiffin végre jó oldalon nyitotta ki a playbookot
több mint 7 éve
a bama védelme túl jó a FBSbe
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 7 éve
jól kivédekezte a Bama
több mint 7 éve
xD milyen play
több mint 7 éve
ez az év legmókásabb td-je lett volna pedig...
---
több mint 7 éve
benny hilll xD
több mint 7 éve
wao ez szep volt most nagyon