Week 14
több mint 6 éve
21:30 #5 Alabama @ #15 Auburn - CBS21:30 #12 Wisconsin @ #8 Minnesota - abc, galaxy4
22:00 Oregon State @ #14 Oregon - Pac12 Network
22:00 #16 Notre Dame @ Stanford - FOX
01:00 Texas A&M @ #2 LSU - ESPN
01:00 #23 Iowa State @ Kansas State - FS1
01:00 North Carolina @ NC State - ACC Network
01:30 Colorado @ #6 Utah - abc, galaxy4
01:30 Florida State @ #11 Florida - SEC Network
02:00 #7 Oklahoma @ #21 Oklahoma State - FOX
04:00 Arizona @ Arizona State - ESPN
Szerkesztette: r.baggio
több mint 6 éve
Ez a Wisconsin valami all-white team? 😳😊Stez csapata.
Szimpin nyomják.
warr_b
több mint 6 éve
Leonard Fournette pedig jó párszor NFL karrierje során...azért ez tanulságos2 vagy 3 meccsel ezelőtt valamelyik steelers RB dettó ugyanezt csinálta.
twitter.com/geoffschwartz/status/1200870562312130560
r.baggio
Jan
több mint 6 éve
Ez a Wisconsin valami all-white team? 😳😊 Szimpin nyomják.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
a harmadosztályban meg a címvédő Valdosta State esett ki rögtön, illene követnie az FCS-nek is majd a jövő héten is a példát 😊Hogyne, mikor meglehet a Bisonnak az új veretlenségi all-time rekorddöntés(34 meccs)?
közben 10-10 az Iron Bowl, még bármi lehet, a Wiscy-Minny meccs is nagyon jó
r.baggio
több mint 6 éve
azért ez tanulságos2 vagy 3 meccsel ezelőtt valamelyik steelers RB dettó ugyanezt csinálta.
twitter.com/geoffschwartz/status/1200870562312130560
r.baggio
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
a harmadosztályban meg a címvédő Valdosta State esett ki rögtön, illene követnie az FCS-nek is majd a jövő héten is a példát 😊közben 10-10 az Iron Bowl, még bármi lehet, a Wiscy-Minny meccs is nagyon jó

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
azért ez tanulságostwitter.com/geoffschwartz/status/1200870562312130560

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Morgan visszaadja egyből a BadgersnekÉs Gophers Labdaszerzés #momentumLMP = Lehetnek Minnesota Pontok
Heisman Trophy
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
És Gophers Labdaszerzés #momentumLMP = Lehetnek Minnesota Pontok
Heisman Trophy
több mint 6 éve
És Gophers Labdaszerzés #momentum
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
hát igen, itt a különbség, Tuánál az ilyen quick slant minimum 1st down, ha nem 50 yardos Td

---
több mint 6 éve
szerintem jobb játékos, mint Josh Jacobs... egyelőre mondjuk ő is a második körbe van prognosztizálva, de tuti "reachel" érte majd az elsőben egy csapat, aki beleszeret, érthető módonHarris kb hova várható drafton?én azon a véleményen vagyok alapból, hogy Tua eléggé túlértékelt a kiváló skill playerei miatt, Najee Harris fantasztikus, a WR-sora a legjobb a ligában, szóval elméletileg a dink and dunk simán elég Jones-tól, hogy bevigyenek egy-két TD-tIndiana TD, nyert a Hoosiers 😕Eddig nem rosszak.
lehet a második szemet az Iron Bowlra fókuszálni, nagyon kíváncsi vagyok mennyit ér a Bama Tua nélkül
r.baggio
Jan
aztán lehet ma végül mégis csak elkezdenem értékelni őt
r.baggio
Jan

---
több mint 6 éve
Harris kb hova várható drafton?én azon a véleményen vagyok alapból, hogy Tua eléggé túlértékelt a kiváló skill playerei miatt, Najee Harris fantasztikus, a WR-sora a legjobb a ligában, szóval elméletileg a dink and dunk simán elég Jones-tól, hogy bevigyenek egy-két TD-tIndiana TD, nyert a Hoosiers 😕Eddig nem rosszak.
lehet a második szemet az Iron Bowlra fókuszálni, nagyon kíváncsi vagyok mennyit ér a Bama Tua nélkül
r.baggio
Jan
r.baggio
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
hosszabbítás a Wake Forest @ Syracuse meccsen is!

---
több mint 6 éve
én azon a véleményen vagyok alapból, hogy Tua eléggé túlértékelt a kiváló skill playerei miatt, Najee Harris fantasztikus, a WR-sora a legjobb a ligában, szóval elméletileg a dink and dunk simán elég Jones-tól, hogy bevigyenek egy-két TD-tIndiana TD, nyert a Hoosiers 😕Eddig nem rosszak.
r.baggio
Jan

---
több mint 6 éve
Indiana TD, nyert a Hoosiers 😕Eddig nem rosszak.
r.baggio
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Indiana TD, nyert a Hoosiers 😕lehet a második szemet az Iron Bowlra fókuszálni, nagyon kíváncsi vagyok mennyit ér a Bama Tua nélkül

---
több mint 6 éve
Pierre Garcon és Cecil Shorts most biztos nagyon szomorú. És a Bisonnak elég kemény ellenfele lesz, vagy a Nicholls vagy a North Dakota jön jön nekik a jövő héten. Utóbbit már mondjuk egyszer elverték idén.ennél nem nagyobbPURDUE immaculate reception, micsoda meccs!Nagyobb csoda, mint David Blough 1. sikeres passza az NFL-ben? 😊
crackstreams.com/cfbstreams/espn2/
r.baggio
iktriad
twitter.com/FootballScoop/status/1200871970637844480
kb mintha a North Dakota State a jövő héten 4 TD-vel kikapna az első PO meccsükön
a Mount Union az elmúlt 25 évben (!) mindig eljutott legalább az elődöntőig a negyedosztályban, most nem
r.baggio
Közben a Monmouth személyében megvan az első továbbjutó az FCS playoffban, ez volt az első alkalom, hogy sikerült nekik.
twitter.com/FCS_STATS/status/1200875441856372736
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
ennél nem nagyobbPURDUE immaculate reception, micsoda meccs!Nagyobb csoda, mint David Blough 1. sikeres passza az NFL-ben? 😊
r.baggio
iktriad
twitter.com/FootballScoop/status/1200871970637844480
kb mintha a North Dakota State a jövő héten 4 TD-vel kikapna az első PO meccsükön
a Mount Union az elmúlt 25 évben (!) mindig eljutott legalább az elődöntőig a negyedosztályban, most nem

---
több mint 6 éve
PURDUE immaculate reception, micsoda meccs!Nagyobb csoda, mint David Blough 1. sikeres passza az NFL-ben? 😊
r.baggio
több mint 6 éve
PURDUE immaculate reception, micsoda meccs!twitter.com/NicoleAuerbach/status/1200880199446990850
r.baggio
38-38, jöhet a 2. OT!

---
több mint 6 éve
PURDUE immaculate reception, micsoda meccs!crackstreams.com/cfbstreams/espn2/

---
több mint 6 éve
Tanner to Bateman, király kezdés! GO GOPHERS!Az Indiana vs Purdue-n hosszabbítás van, az első OT-ben TD-vel kezdett a Hoosiers

---
több mint 6 éve
Easy Minny TD.