Week 3
1 feliratkozó
több mint 9 éve
a teljes menetrend: espn.go.com/college-football/schedule
streamek
zunox.hk/ vagy www.wiz1.net/
abc, CBS, FOX, NBC és CW: www.ustvnow.com/ (reg. amerikaiként)
BTN: bigten247.cdnak.bigtenhd.neulion.com/nlds/btn2go/btnnetwork/as/live/btnnetwork_hd_3000.m3u8
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.com/
Szerkesztette: r.baggio
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Szerintem vastagon lesz körbeverés a Westben. Az LSU-nak összejött a futás ma nagyon, de az Auburn ellen. Ole Miss meg fog szenvedni az Auburn és az LSU ellen is, nekünk is meleg lesz ez a két csapat ellen.Az Auburn nagyon szét van esve, az Ole Miss szerintem ugyanúgy ízekre szedi őket, mint tegnap az LSU. Az eddig látottakból kiindulva nekünk is valami hasonlót kellene alkotnunk ellenük, mint 2011-ben vagy 2012-ben, de ilyen derbiknél erre nem lehet alapozni.
Alabama
több mint 9 éve
Szerintem vastagon lesz körbeverés a Westben. Az LSU-nak összejött a futás ma nagyon, de az Auburn ellen. Ole Miss meg fog szenvedni az Auburn és az LSU ellen is, nekünk is meleg lesz ez a két csapat ellen.
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Sűrű lesz az SEC idén megint... Bama, OMiss, LSU, Texas A&M...Lehetett már sejteni a szezon előtt is, hogy nagyon kiegyenlített lesz a West mezőnye, bár én amondó vagyok, várjuk meg, hogy "QB nélküli játékkal" mennyit ér majd az LSU a legnagyobbak ellen, illetve nálam egyelőre a TAMU is kérdéses, egy túlértékelt Arizona State (a talent level nincs náluk azon a szinten, mint tavaly vagy azelőtt) elleni jó meccs még kevés, például tavaly nagyon elpáholták a South Carolinát a nyitó fordulóban, aztán később kiderült, hogy nem az Aggies volt annyira jó, hanem a Gamecocks annyira gyenge. A Rebels ezzel a sikerrel szerintem nagy lépést tett a West-elsőség felé, de biztos lesz még felfordulás.
Rutin
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Sűrű lesz az SEC idén megint... Bama, OMiss, LSU, Texas A&M...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
Mangum interception, nyert a Bruinsazért ez mennyire egy überbrutál nap volt már? xD az átlagot hozta
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Azért menni kell tovább. A hibátlan mérleget leszámítva semmi sincs veszve, az meg amúgy is valószínűtlennek tűnt. Nekem a vereség és a sok kapott pont ellenére is összességében tetszett, amit a csapattól láttam; ilyen játékkal (leszámítva az ostoba turnovereket, főleg a meccs elején), ilyen ellenféltől (akik nem mellesleg a szerencsével sem álltak hadilábon) ki lehet kapni. Csak többször ezután már nem kellene ebben a szezonban. 😊Azért jó meccs volt. : )azért ez nem vigasztal
Greengo
Alabama
több mint 9 éve
Remélem az összes bénaságunkat és pechunket letudtuk ezzel a meccsel, mert ami itt volt ma az messze nem volt hétköznapi. A 2 return fumble, a többszörösen megpattant passzból kapott TD, és ide sorolom a LOS-ról passzolt TD-t is, aminél a CB minek váltott rá a QB-ra? Persze a mi számlánkon ott van az onside kick.
több mint 9 éve
Fú mondjuk ilyen reménytelen négy kísérletet is ritkán látni...olyan érzés volt, mintha garbage time lett volna, közben meg egy paraszthajszálon múlt a győzelem, elnézve, hogy mennyire vakon volt a végén a Rebels védelem
Bazzani
már kár aludni, úgyhogy kapcs a UCLA meccsre! egy ponttal vezet a Bruins
wiz1.net/channel15
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Azért jó meccs volt. : )azért ez nem vigasztal
Greengo
több mint 9 éve
Fú mondjuk ilyen reménytelen négy kísérletet is ritkán látni...
több mint 9 éve
Ole Miss a mumusunk....
több mint 9 éve
jün az Alabama Hail Mary Editionmost kéne a BYU QB.-a!
Alabama
több mint 9 éve
jün az Alabama Hail Mary Edition
több mint 9 éve
hi-he-tet-len hogy ez a meccs mindig tart xD mindjárt vége a byu-ucla ütközetnek is (23-17 a mormonoknak), pedig az több, mint egy órával később kezdődöttpicivel több esemény történt
baggio
több mint 9 éve
hi-he-tet-len hogy ez a meccs mindig tart xD mindjárt vége a byu-ucla ütközetnek is (23-17 a mormonoknak), pedig az több, mint egy órával később kezdődött
---
több mint 9 éve
5-0 a turnover-arány??? Nagyon durva...2 return fumble az első negyedben....aztán egy INT Bateman-tól....Coker 2 INT-je már a nagy hajrázás miatt is volt
Rutin
több mint 9 éve
Rutin
2 021
5-0 a turnover-arány??? Nagyon durva...
több mint 9 éve
....és a fal (Kelly) elkúrja...
több mint 9 éve
döbbenet, de ennyi hiba és pech után, még mindig van esély a győzelemre, csak 93y drive kell!
több mint 9 éve
és utóbb még nyer a Bama, ilyen a világon nincs
---
több mint 9 éve
hasít a #D!!!
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Nagyon durva vég készülődik, úgy látom... 😀