Week 6
több mint 8 éve
negyedik turnover (3-1 a texasnak)
több mint 8 éve
Auburn eddig gyalázza a Missit....A Tigers futó ha így halad, 60+ cipeléssel zár 😊
Tomcsik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
A bírók és a Sooners mindent megtesznek eddig a Texas sikeréértGainesville-ben amúgy süt a nap, miközben nemcsak az NC State, hanem ma még a North Carolina is otthon játszik...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Jól van a QB megoldotta. De az előbb hibázó guard blokkja nagyon kellett.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Guard holding miatt elvették a Barkley TD. Buta hiba.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
McSorley nem egy sztár irányító, de olyan futásokat bemutat, hogy a védelem csak asszisztál hozzá.
több mint 8 éve
"Sooners pick up 30 penalty yards for pass interference and unnecessary roughness. That's three yards more than Texas has picked up on the day."
több mint 8 éve
wow. első complete passz egy percel az első negyed vége előttnekünk még nem volt olyan, pedig itt már a második negyed felénél járunk.
Ventura
több mint 8 éve
wow. első complete passz egy percel az első negyed vége előtt
több mint 8 éve
harmadik turnover a meccsen, és nincs vége az első negyednek
több mint 8 éve
A Penn State már 106 futott yardsnál jár, és még csak az első negyednek van vége. Ennyit a Terrapins futás védekezéséről. Ukandu kevés lesz?
több mint 8 éve
A Pitt meg visszatért végre a retro mezekheztwitter.com/SteveRotstein/status/784791468267413504/video/1
---
több mint 8 éve
Az NC State meg vezet 3:0-ra, úgy örültek az fg-nek, mintha a döntőt nyerték volna meg, olyan meló kellett hozzá 😊
---
több mint 8 éve
verjem az offense-be.
több mint 8 éve
Csak egy kicsit néztek be a bírók... Remélem nem lesz ebből texasi pont így
---
több mint 8 éve
lol, 8 percen belül a második INT-je haines-nek
több mint 8 éve
nem lesz jó ez a kúrd fel a labdát féle játékhívás
több mint 8 éve
gyönyörű interception
több mint 8 éve
Szép Texas fumbleINT 😊
---
több mint 8 éve
Johnson milyen szép blokkokat kapott. 66 yardos TD. Szép volt a Maryland-től. Így legalább még izgalmasabb lesz.
több mint 8 éve
Én a Penn State vs. Maryland meccsre neveztem be. Szeretem a "kis csatákat". 😊 Kiváncsi vagyok Barkley-ra RB poszton, mert idén eddig jól tolja(Big Ten-ben első, futott TD tekintetében). Mivel futás ellen nem olyan rossz a Maryland defense, így érdekes kis párharc lehet.
több mint 8 éve
A Florida-LSU elmarad, bezzeg az NC State-ND meccset lejátsszák mire pont Észak-Karolinába ér a hurrikán...
---
több mint 8 éve
braxa88
12 534
ismrem az oldalt, de ha két meccset nézek egyszerre akkor csak az ifirstrow.eu/ nemszaggat be,de most buzizik vmit..ifirstrow.eu/ stream oldal mi rák van h állandoan frissítimagátés nem lehet rajta semmit nézni?!Erre én még nem nagyon panaszkodtam:
braxa88
www.wiz1.net/schedule
danyly
több mint 8 éve
ifirstrow.eu/ stream oldal mi rák van h állandoan frissítimagátés nem lehet rajta semmit nézni?!Erre én még nem nagyon panaszkodtam:
braxa88
www.wiz1.net/schedule