Week 6
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Akkor két hét múlva a Bama-TAMU dönt az SEC Westről, bár én sem őket, sem jövő héten a Vols-t abszolút nem érzem veszélyesnek a Tide-ra...Nyílván nem a mai meccs miatt kedvelem őket 😀 Amúgy is BEARS fan vagyok.... 😊 Amúgy egyszerű oka van miért kedvelem őket ... Tetszenek a mezeik 😊
Tomcsiktól meg nagyszerű választás volt pont most kedvenc csapatnak az Oregon, ahogy a Washington szénné gyalázza őket saját pályájukon 😊
És akkor most hajrá Miami!
baggio
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 8 éve
Akkor két hét múlva a Bama-TAMU dönt az SEC Westről, bár én sem őket, sem jövő héten a Vols-t abszolút nem érzem veszélyesnek a Tide-ra...Tomcsiktól meg nagyszerű választás volt pont most kedvenc csapatnak az Oregon, ahogy a Washington szénné gyalázza őket saját pályájukon 😊
És akkor most hajrá Miami!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ez a Vols őrületes, de a cbs meg elmehet a rákba a négy és fél órásra elnyújtott meccsel... Kezd a végletekig elfajulni már ez, és akkor az OT csak most jön
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
vassadi
15 617
A szokásos defensive TD ma is kipipálva.Közben sikertelen az Aggies mezőnygól-kísérlete másodpercekkel a negyedik negyed vége előtt, hosszabbítás következik.
több mint 8 éve
Na neeeeeeee
---
több mint 8 éve
Hah, majdnem megijedtem 😛Majd a végén gondoltam, hogy beírom, hogy szép fordítást bemutatva megint győzött OT-ben a Vandy 8)Nem vitte ma túlzásba senki az ncaa eredménykövetést, de 31-31 az Okie State vs Iowa State és a Purdue vs Illinois a negyedik negyedben, 14-14 a Colorado vs USC, és még továbbra is csak két td hátrányban a Vols, szóval vadul lehet kapcsolgatni továbbra isMegint ignorálod a nap meccsét...
baggio
Jakehomer
baggio
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Run-heavy drive-okkal indít Kiffin, le vagyok döbbenve.
több mint 8 éve
A linesman lábon kihordta azt az ütközést?? Na ne 😮
---
több mint 8 éve
jusssipekka
593
most meg egy aggies játékos maradt lennNem vitte ma túlzásba senki az ncaa eredménykövetést, de 31-31 az Okie State vs Iowa State és a Purdue vs Illinois a negyedik negyedben, 14-14 a Colorado vs USC, és még továbbra is csak két td hátrányban a Vols, szóval vadul lehet kapcsolgatni továbbra isA Vols-nál jelenleg van nagyobb probléma is ahogy már látom hosszú percek óta földön az egyik játékos és mozgatni sem merik nagyon.
baggio
KmetyG
több mint 8 éve
Majd a végén gondoltam, hogy beírom, hogy szép fordítást bemutatva megint győzött OT-ben a Vandy 8)Nem vitte ma túlzásba senki az ncaa eredménykövetést, de 31-31 az Okie State vs Iowa State és a Purdue vs Illinois a negyedik negyedben, 14-14 a Colorado vs USC, és még továbbra is csak két td hátrányban a Vols, szóval vadul lehet kapcsolgatni továbbra isMegint ignorálod a nap meccsét...
baggio
Jakehomer
---
több mint 8 éve
Nem vitte ma túlzásba senki az ncaa eredménykövetést, de 31-31 az Okie State vs Iowa State és a Purdue vs Illinois a negyedik negyedben, 14-14 a Colorado vs USC, és még továbbra is csak két td hátrányban a Vols, szóval vadul lehet kapcsolgatni továbbra isMegint ignorálod a nap meccsét...
baggio
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Nem vitte ma túlzásba senki az ncaa eredménykövetést, de 31-31 az Okie State vs Iowa State és a Purdue vs Illinois a negyedik negyedben, 14-14 a Colorado vs USC, és még továbbra is csak két td hátrányban a Vols, szóval vadul lehet kapcsolgatni továbbra isA Vols-nál jelenleg van nagyobb probléma is ahogy már látom hosszú percek óta földön az egyik játékos és mozgatni sem merik nagyon.
baggio
több mint 8 éve
Nem vitte ma túlzásba senki az ncaa eredménykövetést, de 31-31 az Okie State vs Iowa State és a Purdue vs Illinois a negyedik negyedben, 14-14 a Colorado vs USC, és még továbbra is csak két td hátrányban a Vols, szóval vadul lehet kapcsolgatni továbbra is
---
több mint 8 éve
Pá-pá Houston... Valószínűleg a kiemelt bowljuk is ugrott, sőt egyelőre még a divíziójukat se vezetik már
---
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Ha hét turnover után is el tudja ezt bénázni a TAMU...Majd megint, ennyit a turnover luckról, ami eddig az idényüket jellemezte 😊Ahogy 3 td hátrányba került a Tennessee rögtön erőre kaptak, minden a tervezett forgatókönyv szerint halad...Mire leírtad, megint odaajándékozták a labdát az Aggiesnek.
baggio
vassadi
baggio
több mint 8 éve
Majd megint, ennyit a turnover luckról, ami eddig az idényüket jellemezte 😊Ahogy 3 td hátrányba került a Tennessee rögtön erőre kaptak, minden a tervezett forgatókönyv szerint halad...Mire leírtad, megint odaajándékozták a labdát az Aggiesnek.
baggio
vassadi
---
több mint 8 éve
És a Notre Dame-átok a Michigan State-et is elkapta úgy néz ki, elég gyorsan száll el a szezonjuk a semmibe
---
több mint 8 éve
A Houstonnak meg ennyi volt, ami a Louisville szempontjából is marha rossz hír...
---
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Ahogy 3 td hátrányba került a Tennessee rögtön erőre kaptak, minden a tervezett forgatókönyv szerint halad...Mire leírtad, megint odaajándékozták a labdát az Aggiesnek.
baggio
több mint 8 éve
Ahogy 3 td hátrányba került a Tennessee rögtön erőre kaptak, minden a tervezett forgatókönyv szerint halad...
---
több mint 8 éve
A Houston jól megszenved a Navy ellen, a VT meg már Fuente első szezonjában az acc coastal első helyére tör, szóval ott nem kicsit fényes a jövő
---
több mint 8 éve
annál vélhetően még az idei LSU-Florida is jobb :pJó eddig ez az SEC derbi is nagyon, szerintem itt ma véget ér a Vols szerencsesorozataÓ már azt hittem, a Vandy elleni meccsünkről beszélsz 😛
baggio
Jakehomer
---
több mint 8 éve
Jó eddig ez az SEC derbi is nagyon, szerintem itt ma véget ér a Vols szerencsesorozataÓ már azt hittem, a Vandy elleni meccsünkről beszélsz 😛
baggio
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Jó eddig ez az SEC derbi is nagyon, szerintem itt ma véget ér a Vols szerencsesorozata
---