Week 6
több mint 6 éve
West Virginia erősen ajánlott. Zseniális a hangulat a meccseiken főleg mikor 60 000 ember énekli a Country Roadsot. Imadoma forrás meg van, csak segítség kell mit érdemes nézni. Majd jobban utána nézek a dolgoknak, meg kellene egy csapat is aki kedvenc lesz.YouTube-on is nagyon sok meccs fent van.Köszi a választ. még annyit, hogy van itt olyan topik ahol az aktuális forduló elteltével a hozzáértők leírják melyik meccseket érdemes visszanézni(szoros vagy jó meccsekre gondolok)? A tyt-ről le tudom tölteni és megnézni utólagvalaki aki képben van az egyetemi focival plíz segítsen(én idáig elég vakon voltam, most a galaxy közvetítéssel kezdem megszeretni). Csak nekem tűnik úgy hogy a nézősereg klasszissal az nfl-es nézősereg felett van szurkolás, és hasonlók tekintetében? és egyben mi az összetétele a nézőknek(gondolok itt a az egyetemhez kötődőkre, helyiekre)?természetesen, sokat dob a hangulaton, hogy a nagyobb stadionokban az adott egyetem 10-15 ezer diákja is szurkol a hazai csapatnak a korábbi végzősökön felül
pfefe8
r.baggio
pfefe8
JustoVillar
pfefe8
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 6 éve
a forrás meg van, csak segítség kell mit érdemes nézni. Majd jobban utána nézek a dolgoknak, meg kellene egy csapat is aki kedvenc lesz.YouTube-on is nagyon sok meccs fent van.Köszi a választ. még annyit, hogy van itt olyan topik ahol az aktuális forduló elteltével a hozzáértők leírják melyik meccseket érdemes visszanézni(szoros vagy jó meccsekre gondolok)? A tyt-ről le tudom tölteni és megnézni utólagvalaki aki képben van az egyetemi focival plíz segítsen(én idáig elég vakon voltam, most a galaxy közvetítéssel kezdem megszeretni). Csak nekem tűnik úgy hogy a nézősereg klasszissal az nfl-es nézősereg felett van szurkolás, és hasonlók tekintetében? és egyben mi az összetétele a nézőknek(gondolok itt a az egyetemhez kötődőkre, helyiekre)?természetesen, sokat dob a hangulaton, hogy a nagyobb stadionokban az adott egyetem 10-15 ezer diákja is szurkol a hazai csapatnak a korábbi végzősökön felül
pfefe8
r.baggio
pfefe8
JustoVillar
Steelers fan
több mint 6 éve
Köszi a választ, nézni fogom amit ajánlottál.Fk-ra szoktam írni heti összefoglalókat, amúgy az ncaa csevegőt ajánlom hasonló kérdésekre, önmagamtól nem írok be külön meccsajánlótKöszi a választ. még annyit, hogy van itt olyan topik ahol az aktuális forduló elteltével a hozzáértők leírják melyik meccseket érdemes visszanézni(szoros vagy jó meccsekre gondolok)? A tyt-ről le tudom tölteni és megnézni utólagvalaki aki képben van az egyetemi focival plíz segítsen(én idáig elég vakon voltam, most a galaxy közvetítéssel kezdem megszeretni). Csak nekem tűnik úgy hogy a nézősereg klasszissal az nfl-es nézősereg felett van szurkolás, és hasonlók tekintetében? és egyben mi az összetétele a nézőknek(gondolok itt a az egyetemhez kötődőkre, helyiekre)?természetesen, sokat dob a hangulaton, hogy a nagyobb stadionokban az adott egyetem 10-15 ezer diákja is szurkol a hazai csapatnak a korábbi végzősökön felül
pfefe8
r.baggio
pfefe8
r.baggio
Steelers fan
több mint 6 éve
Ingram nagy érvágás lenne...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
YouTube-on is nagyon sok meccs fent van.Köszi a választ. még annyit, hogy van itt olyan topik ahol az aktuális forduló elteltével a hozzáértők leírják melyik meccseket érdemes visszanézni(szoros vagy jó meccsekre gondolok)? A tyt-ről le tudom tölteni és megnézni utólagvalaki aki képben van az egyetemi focival plíz segítsen(én idáig elég vakon voltam, most a galaxy közvetítéssel kezdem megszeretni). Csak nekem tűnik úgy hogy a nézősereg klasszissal az nfl-es nézősereg felett van szurkolás, és hasonlók tekintetében? és egyben mi az összetétele a nézőknek(gondolok itt a az egyetemhez kötődőkre, helyiekre)?természetesen, sokat dob a hangulaton, hogy a nagyobb stadionokban az adott egyetem 10-15 ezer diákja is szurkol a hazai csapatnak a korábbi végzősökön felül
pfefe8
r.baggio
pfefe8
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 6 éve
Fk-ra szoktam írni heti összefoglalókat, amúgy az ncaa csevegőt ajánlom hasonló kérdésekre, önmagamtól nem írok be külön meccsajánlótKöszi a választ. még annyit, hogy van itt olyan topik ahol az aktuális forduló elteltével a hozzáértők leírják melyik meccseket érdemes visszanézni(szoros vagy jó meccsekre gondolok)? A tyt-ről le tudom tölteni és megnézni utólagvalaki aki képben van az egyetemi focival plíz segítsen(én idáig elég vakon voltam, most a galaxy közvetítéssel kezdem megszeretni). Csak nekem tűnik úgy hogy a nézősereg klasszissal az nfl-es nézősereg felett van szurkolás, és hasonlók tekintetében? és egyben mi az összetétele a nézőknek(gondolok itt a az egyetemhez kötődőkre, helyiekre)?természetesen, sokat dob a hangulaton, hogy a nagyobb stadionokban az adott egyetem 10-15 ezer diákja is szurkol a hazai csapatnak a korábbi végzősökön felül
pfefe8
r.baggio
pfefe8

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
En is. Nfl-t már csak azért nezek, hogy a korábbi MSU és WVU játékosokat kövessem 😀én is full fall in love. és azt vettem észre, hogy sokkal jobban izgatottabb vagyok érte, mint a profi ligáért immáron. ugy érzem, hogy családiasabb.valaki aki képben van az egyetemi focival plíz segítsen(én idáig elég vakon voltam, most a galaxy közvetítéssel kezdem megszeretni). Csak nekem tűnik úgy hogy a nézősereg klasszissal az nfl-es nézősereg felett van szurkolás, és hasonlók tekintetében? és egyben mi az összetétele a nézőknek(gondolok itt a az egyetemhez kötődőkre, helyiekre)?Sokkal jobb a hangulat egyetemi meccseken. A szurkolok között természetesen ott vannak az egyetemisták. Nekik külön szektorok vannak fenntartva. Általában ott a legelvetemultebb a hangulat. A többi néző pedig általában helyi vagy korábbi hallgato. Például a nagy városok közelében lévő egyetemeknel (Pl. Rutgers, Temple) döntően a korábbi egyetemisták vannak kint. Míg a vidéki egyetemeknel(Pl. West Virginia, Nebraska) ahol nincsenek profi csapatok ott meg az egész állam hatalmas lelkesedessel és rajongassal veti bele magát a szurkolasba.
pfefe8
youtu.be/4tjg5c7Wo4g
Ezt a számot hallgasd meg, nagyon atadja szurkolói feelinget.
JustoVillar
Ventura
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 6 éve
Köszi.valaki aki képben van az egyetemi focival plíz segítsen(én idáig elég vakon voltam, most a galaxy közvetítéssel kezdem megszeretni). Csak nekem tűnik úgy hogy a nézősereg klasszissal az nfl-es nézősereg felett van szurkolás, és hasonlók tekintetében? és egyben mi az összetétele a nézőknek(gondolok itt a az egyetemhez kötődőkre, helyiekre)?Sokkal jobb a hangulat egyetemi meccseken. A szurkolok között természetesen ott vannak az egyetemisták. Nekik külön szektorok vannak fenntartva. Általában ott a legelvetemultebb a hangulat. A többi néző pedig általában helyi vagy korábbi hallgato. Például a nagy városok közelében lévő egyetemeknel (Pl. Rutgers, Temple) döntően a korábbi egyetemisták vannak kint. Míg a vidéki egyetemeknel(Pl. West Virginia, Nebraska) ahol nincsenek profi csapatok ott meg az egész állam hatalmas lelkesedessel és rajongassal veti bele magát a szurkolasba.
pfefe8
youtu.be/4tjg5c7Wo4g
JustoVillar
Steelers fan
több mint 6 éve
én is full fall in love. és azt vettem észre, hogy sokkal jobban izgatottabb vagyok érte, mint a profi ligáért immáron. ugy érzem, hogy családiasabb.valaki aki képben van az egyetemi focival plíz segítsen(én idáig elég vakon voltam, most a galaxy közvetítéssel kezdem megszeretni). Csak nekem tűnik úgy hogy a nézősereg klasszissal az nfl-es nézősereg felett van szurkolás, és hasonlók tekintetében? és egyben mi az összetétele a nézőknek(gondolok itt a az egyetemhez kötődőkre, helyiekre)?Sokkal jobb a hangulat egyetemi meccseken. A szurkolok között természetesen ott vannak az egyetemisták. Nekik külön szektorok vannak fenntartva. Általában ott a legelvetemultebb a hangulat. A többi néző pedig általában helyi vagy korábbi hallgato. Például a nagy városok közelében lévő egyetemeknel (Pl. Rutgers, Temple) döntően a korábbi egyetemisták vannak kint. Míg a vidéki egyetemeknel(Pl. West Virginia, Nebraska) ahol nincsenek profi csapatok ott meg az egész állam hatalmas lelkesedessel és rajongassal veti bele magát a szurkolasba.
pfefe8
youtu.be/4tjg5c7Wo4g
JustoVillar
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 6 éve
Köszi a választ. még annyit, hogy van itt olyan topik ahol az aktuális forduló elteltével a hozzáértők leírják melyik meccseket érdemes visszanézni(szoros vagy jó meccsekre gondolok)? A tyt-ről le tudom tölteni és megnézni utólagvalaki aki képben van az egyetemi focival plíz segítsen(én idáig elég vakon voltam, most a galaxy közvetítéssel kezdem megszeretni). Csak nekem tűnik úgy hogy a nézősereg klasszissal az nfl-es nézősereg felett van szurkolás, és hasonlók tekintetében? és egyben mi az összetétele a nézőknek(gondolok itt a az egyetemhez kötődőkre, helyiekre)?természetesen, sokat dob a hangulaton, hogy a nagyobb stadionokban az adott egyetem 10-15 ezer diákja is szurkol a hazai csapatnak a korábbi végzősökön felül
pfefe8
r.baggio
Steelers fan
több mint 6 éve
koszonom. jól átalakult az eddigiekhez képest. törölgettek oldalakat, ahonnan néztem az elmúlt években.hova lettek a linkek?sportsurge.net/#/events/7
Ventura
r.baggio
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 6 éve
😄Nem volt ez targeting...nem is értem a közvetítésben elhangzottakat...
warr_b
r.baggio
Remélem rendben van a cb srác.

több mint 6 éve
Nem volt ez targeting...nem is értem a közvetítésben elhangzottakat...
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
nyert a Louisville! borzalmas csapat a Boston College, a főedzőjük repülni fog, de nagy győzelem ez az újjáépülő Cards-nak

---
több mint 6 éve
valaki aki képben van az egyetemi focival plíz segítsen(én idáig elég vakon voltam, most a galaxy közvetítéssel kezdem megszeretni). Csak nekem tűnik úgy hogy a nézősereg klasszissal az nfl-es nézősereg felett van szurkolás, és hasonlók tekintetében? és egyben mi az összetétele a nézőknek(gondolok itt a az egyetemhez kötődőkre, helyiekre)?Sokkal jobb a hangulat egyetemi meccseken. A szurkolok között természetesen ott vannak az egyetemisták. Nekik külön szektorok vannak fenntartva. Általában ott a legelvetemultebb a hangulat. A többi néző pedig általában helyi vagy korábbi hallgato. Például a nagy városok közelében lévő egyetemeknel (Pl. Rutgers, Temple) döntően a korábbi egyetemisták vannak kint. Míg a vidéki egyetemeknel(Pl. West Virginia, Nebraska) ahol nincsenek profi csapatok ott meg az egész állam hatalmas lelkesedessel és rajongassal veti bele magát a szurkolasba.
pfefe8
youtu.be/4tjg5c7Wo4g
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 6 éve
hova lettek a linkek?sportsurge.net/#/events/7
Ventura

---
több mint 6 éve
Nem volt ez targeting...

több mint 6 éve
hova lettek a linkek?
több mint 6 éve
valaki aki képben van az egyetemi focival plíz segítsen(én idáig elég vakon voltam, most a galaxy közvetítéssel kezdem megszeretni). Csak nekem tűnik úgy hogy a nézősereg klasszissal az nfl-es nézősereg felett van szurkolás, és hasonlók tekintetében? és egyben mi az összetétele a nézőknek(gondolok itt a az egyetemhez kötődőkre, helyiekre)?természetesen, sokat dob a hangulaton, hogy a nagyobb stadionokban az adott egyetem 10-15 ezer diákja is szurkol a hazai csapatnak a korábbi végzősökön felül
pfefe8

---
több mint 6 éve
valaki aki képben van az egyetemi focival plíz segítsen(én idáig elég vakon voltam, most a galaxy közvetítéssel kezdem megszeretni). Csak nekem tűnik úgy hogy a nézősereg klasszissal az nfl-es nézősereg felett van szurkolás, és hasonlók tekintetében? és egyben mi az összetétele a nézőknek(gondolok itt a az egyetemhez kötődőkre, helyiekre)?
Steelers fan
több mint 6 éve
Most nem volt szél 😊Könnyű XPKönnyű labdaszerzés 😁És könnyű TD 😀
warr_b
warr_b
ThundersNFL

több mint 6 éve
Texas-W. Virginia igéretesebb prospectek?írjál a szagértők uraknak, majd beolvassák a kérdésed
ThundersNFL
www.facebook.com/groups/420535935224383/

---
több mint 6 éve
Könnyű XPKönnyű labdaszerzés 😁És könnyű TD 😀
warr_b
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Könnyű labdaszerzés 😁És könnyű TD 😀
warr_b