Week 8
több mint 6 éve
Még a végén visszajön némi remény nekünk is??? Kõvetkező 3 mrccset csoda folytán nyernénk, s a többiek bukdácsolni kezdenek, akkor hátha... Bár az eddigi játék képe alapján ténleg csoda lenne, de miért ne 😊Végignéztem a PSU meccset...hát rohadtul nem érdemelnénk döntőt. Már megint sikerült nagyon szarul játszani...a végén nem sokon múlt ez...
dande
Egyébként a jövő héten óriási meccs lesz az Iowa ellen, de kétlem, hogy nyerni fog a PSU...nagyon szar formát mutatnak...bár ilyenkor jöhetne egy kis szerencse
több mint 6 éve
Itt a vége...de micsoda vég....áhhhh 😀Hát itt már a Bosa se segíthet 😊
több mint 6 éve
Még a végén visszajön némi remény nekünk is??? Kõvetkező 3 mrccset csoda folytán nyernénk, s a többiek bukdácsolni kezdenek, akkor hátha... Bár az eddigi játék képe alapján ténleg csoda lenne, de miért ne 😊
több mint 6 éve
Micsoda győzelem lesz ez a bojlereseknek 😀Ráadásul a játék képe alapján ez egy sima meccs volt nekik....
több mint 6 éve
A Syracuse nagy nehezen kiegyenlített, megvolt az esély a győzelemre egy meccsnyerő drive-al, erre rögtön jön az INT, most már a North Carolina megy a győzelemért

több mint 6 éve
Pont írni akartam mennyire pontgazdag ez a Paul Bunyan Trophy.De erre csak jött a TD. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.

több mint 6 éve
Spartan special 😀Lewerke elkapott TD 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 6 éve
Ez az offense megint egy hulladék.Kar, hogy nincs itthon semmi rövid...
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 6 éve
oké, hogy rivalizálás meg minden de szerintem ezt nagyon túltolták..Szégyenteljes bohócok...
twitter.com/CFBONFOX/status/1053666698765594625
Michigani bulihoz egy link?clinicalkey.icu/game/Michigan-vs-Michigan-State
steelwolf
mmdan
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 6 éve
oké, hogy rivalizálás meg minden de szerintem ezt nagyon túltolták..és még a villámszünetet is képesek bevetni hogy fokozzák a feszültséget 😁😛
twitter.com/CFBONFOX/status/1053666698765594625
steelwolf
mmdan
több mint 6 éve
oké, hogy rivalizálás meg minden de szerintem ezt nagyon túltolták..twitter.com/CFBONFOX/status/1053666698765594625
steelwolf
több mint 6 éve
Michigani bulihoz egy link?
több mint 6 éve
A college gameday Pullmanből valami félelmetes, nézzetek majd bele, hogy milyen voltAmúgy a heti program elég gyér sajnos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal