NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
Logan Thomas-nál maximum az iskola juttathatja eszünkbe Vicket, egyébként iskolapélda, hogy Newtont állítjuk vele szembe.Sajna idén csak 6 meccsen jött elő belőle a szörnyeteg, de ha állandósítja ezt ősszel, sima 1. körös ő is.
(ha már hasonmások, ma olvastam egy jót - Melvin Ingram - Adalius Thomas, ezt meg is vettem hosszú távra)
A Browns meg nem fog baszakodni McCoy-jal egy olyan évben amikor top5-ös pick-jük van. Véletlen csinálnak vele jövőre egy 1/10-es helyet aztán simán benne van, hogy nem jut normális QB. Most könnyen elérhető Griffin, ki kell használni.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Nem értettem soha hogy mit látnak benne. Jó magas, meg legutóbb nem volt annyira rossz, és akár még sokra is vihetné, de valahogy nem nézem ki belőle. A redskins meg inkább vigye RG III-at. Jobban járnának vele, még ha fel is kell tradelniük érte. Bár én szerintem McCoy kap még 1 évet Clevelandben így oda nem fog kerülni.Tannehillről mi a véleményetek? Kezdő lehet még idén?eaglesmcnabbén nem kedvelem de ha első körben rábök a seahawks vagy a redskins akkor semmi sem menti meg attól hogy pályára kerüljönHöri
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Vick utódja majd Logan Thomas lesz, idén nem kell QB 😛eaglesmcnabbDehogynem kell. VY elhúz, Kafka Nr 2. és kell egy 3. is. Wilson meg hasonló Vickhez. Van benne potenciál, hogy pár éven belül odakerüljön. Logan Thomast meg nem annyira bírom. Mondjuk ez a legtöbb VT játékosra igaz.
több mint 12 éve
Tannehillről mi a véleményetek? Kezdő lehet még idén?eaglesmcnabbén nem kedvelem de ha első körben rábök a seahawks vagy a redskins akkor semmi sem menti meg attól hogy pályára kerüljön
több mint 12 éve
Vick utódja majd Logan Thomas lesz, idén nem kell QB 😛Tannehillről mi a véleményetek? Kezdő lehet még idén?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
ő a másik véglet, 6'0 alatti.Russell Wilson most hogy áll? Milyenek az esélyei? Vick cserének elvinnénk. 😊Shawn84Akkor ilyen alapon Osweiler a 6' 8" miatt 2-3 körrel előbb lesz draftolva mint kéne?iktriadMár mondtam, Osweiler nálam a 3. QB és első kör. Egy monster héttel esetleg Foles is felgabbertálhatja magát, de nálam Oz a favorit az idei surranópályás díjra.Höri
Nem kell elit picket áldozni rá, az fix.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Russell Wilson most hogy áll? Milyenek az esélyei? Vick cserének elvinnénk. 😊Már mondtam, Osweiler nálam a 3. QB és első kör. Egy monster héttel esetleg Foles is felgabbertálhatja magát, de nálam Oz a favorit az idei surranópályás díjra.HöriTannehill QB, nála nem számít a teljesítmény csak hogy magas.HöriAkkor ilyen alapon Osweiler a 6' 8" miatt 2-3 körrel előbb lesz draftolva mint kéne?iktriad
több mint 12 éve
Már mondtam, Osweiler nálam a 3. QB és első kör. Egy monster héttel esetleg Foles is felgabbertálhatja magát, de nálam Oz a favorit az idei surranópályás díjra.Tannehill QB, nála nem számít a teljesítmény csak hogy magas.HöriAkkor ilyen alapon Osweiler a 6' 8" miatt 2-3 körrel előbb lesz draftolva mint kéne?iktriad
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Minimum. Korán kimegy ő is, de én 5. kör előtt nem választanám ki.Tannehill QB, nála nem számít a teljesítmény csak hogy magas.HöriAkkor ilyen alapon Osweiler a 6' 8" miatt 2-3 körrel előbb lesz draftolva mint kéne?iktriad
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Tavaly óta tényleg sokat rontott. 5 meccsen láttam idén, és elég sokat hibázott. Mondjuk az elmúlt évekhez képest sokkal jobban figyeltek rá.Megint kiütközik, hogy ebben a szezonban nem voltál meccsnapon a tv előtt 😛 Junior éve alapján elit prospect, de amit legutóbb csinált, az lófasz. Sok drop, dekoncentrált, nem tudott leválni az emberéről. NFP-n 10., Wrightnál 7., CBS-en 20. WR-nek írják, utóbbi tényleg túlzás, de akkor legyen harmadik kör.HöriMaze ma komoly 5'7-tel állt fel a színpadra, én azonnal elfejeteném 😀Fuller 4-5. kör, na ne vicceljünk már...JJ
Fullernek reális a 4-5, Broyles-t nem tudom mert a felépülésétől függ minden.
anyway, lesz kint cikk nem sokáraHöri
több mint 12 éve
Tannehill QB, nála nem számít a teljesítmény csak hogy magas.HöriAkkor ilyen alapon Osweiler a 6' 8" miatt 2-3 körrel előbb lesz draftolva mint kéne?
több mint 12 éve
a bowlmeccsét láttam, ott szenzációs voltMegint kiütközik, hogy ebben a szezonban nem voltál meccsnapon a tv előtt 😛 Junior éve alapján elit prospect, de amit legutóbb csinált, az lófasz. Sok drop, dekoncentrált, nem tudott leválni az emberéről. NFP-n 10., Wrightnál 7., CBS-en 20. WR-nek írják, utóbbi tényleg túlzás, de akkor legyen harmadik kör.HöriMaze ma komoly 5'7-tel állt fel a színpadra, én azonnal elfejeteném 😀Fuller 4-5. kör, na ne vicceljünk már...JJ
ilyen alapon Tannehill se első kör, hanem 4-5.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Megint kiütközik, hogy ebben a szezonban nem voltál meccsnapon a tv előtt 😛 Junior éve alapján elit prospect, de amit legutóbb csinált, az lófasz. Sok drop, dekoncentrált, nem tudott leválni az emberéről. NFP-n 10., Wrightnál 7., CBS-en 20. WR-nek írják, utóbbi tényleg túlzás, de akkor legyen harmadik kör.Fuller 4-5. kör, na ne vicceljünk már...JJMaze, Broyles és Fuller hányadik kört érhet?Maze ma komoly 5'7-tel állt fel a színpadra, én azonnal elfejeteném 😀
Egy 4.-5. kör környékén az Eagles kit húzhatna szerintetek?Shawn84
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Továbbítsd a kintieknek, hogy ne vicceljenek 😊Fuller 4-5. kör, na ne vicceljünk már...JJMaze, Broyles és Fuller hányadik kört érhet?Maze ma komoly 5'7-tel állt fel a színpadra, én azonnal elfejeteném 😀
több mint 12 éve
Fuller 4-5. kör, na ne vicceljünk már...Maze, Broyles és Fuller hányadik kört érhet?Maze ma komoly 5'7-tel állt fel a színpadra, én azonnal elfejeteném 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Akkor legyen Marvin McNutt.Maze, Broyles és Fuller hányadik kört érhet?Maze ma komoly 5'7-tel állt fel a színpadra, én azonnal elfejeteném 😀
több mint 12 éve
Maze, Broyles és Fuller hányadik kört érhet?Maze ma komoly 5'7-tel állt fel a színpadra, én azonnal elfejeteném 😀
anyway, lesz kint cikk nem sokára
több mint 12 éve
Én ezt tartom is, hogy az 5'9-es CB nem kezdőbe való, ha arányos a testfelépítése 😛Ja csak a tavaly indokok, mely szerint az 5'10" magasak (és főleg az alattiak) túl kicsik 😛WyattJanoris Jenkins 5'9 3/4 191 lbsMert összement tavaly óta? Inkább csak hízott, ha nem lassult akkor jó mèrlegelést zártJJ
Na ő sem lesz 1. körös 😛Wyatt
Jenkins-nek a wingspanje 74.25, míg mondjuk Casey Hayward-é 73.75 pedig ő 5'11 kereken.
Márpedig a labdát nem elfejelni kell, hanem elütni.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Maze, Broyles és Fuller hányadik kört érhet? Egy 4.-5. kör környékén az Eagles kit húzhatna szerintetek?
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ja csak a tavaly indokok, mely szerint az 5'10" magasak (és főleg az alattiak) túl kicsik 😛Janoris Jenkins 5'9 3/4 191 lbsMert összement tavaly óta? Inkább csak hízott, ha nem lassult akkor jó mèrlegelést zártJJ
több mint 12 éve
Janoris Jenkins 5'9 3/4 191 lbsaz 5'9 - 5'10-es Cornereknél a wingspan többet mond, mint a magasság.
Jenkins-nek ráadásul van tömege is, ez nagy előny
több mint 12 éve
nagyon mély idén a WR class, és bár Blackmont rendkívül jó elkapónak tartom, szerintem Green és Jones duójánál leheletnyivel kevesebbet ér, tehát nem top5 pick2. rész: Justin BlackmonJJSzerintetek van esély rá, hogy egy hátrébb draftoló, WRből nem jól álló csapat pl. Frisco stb, tavalyi Atlanta-Julio Jones féle tradet csinál érte? megérné vkinek?Kroos
Floyd, Wright, Jeffrey, Dwight Jones, Sanu, csak pár név a további felhozatalból, lesz kit választania annak a csapatnak is, aki lecsúszik Blackmonról
---
több mint 12 éve
2. rész: Justin BlackmonJJSzerintetek van esély rá, hogy egy hátrébb draftoló, WRből nem jól álló csapat pl. Frisco stb, tavalyi Atlanta-Julio Jones féle tradet csinál érte? megérné vkinek?